Kamaratka ..
-
Janette
Expert
- Kontaktovať používateľa:
Kamaratka ..
Ahojte,
cca pred pol rokom ma moj znamy zoznamil s jednou holkou - jeho kamoskou. Po case sme zistili, ze si fakt rozumieme a sme si velmi podobne ..
Moj problem: Stalo sa nieco, co som vobec necakala - zalubila sa do mna, aj ked vie, ze som s priatelom uz takmer 5 rokov a jasne som jej povedala, ze ho neopustim a som pure hetero.
Momentalne to vsetko prebieha uz len internetovou formou, kedze nas deli dialka .. (CZ - Holandsko). Snazim sa zo dna na den chodit menej a menej na skype, predtym sme sa rozpravali aj hodiny .. teraz je to uz iba 30 min - max hodina. Travim viac casu so svojimi priatelmi irl, studovanim, atd ...
Ako tak sa mi posledne tyzdne podarilo udrzat odstup, avsak po*rala som si to tym, ze som omylom jej poslala spravu, ktora mala ist priatelovi. Bolo to sice v slovencine, ale google translator nebol problem ... (konverzacie prebiehaju v anglictine)
Ano, mam ju rada, ale priatelstvom to konci. Je nejaky sposob si udrzat toto priatelstvo bez toho, aby som jej davala nadej, ze "co ak jedneho dna" ... ?
cca pred pol rokom ma moj znamy zoznamil s jednou holkou - jeho kamoskou. Po case sme zistili, ze si fakt rozumieme a sme si velmi podobne ..
Moj problem: Stalo sa nieco, co som vobec necakala - zalubila sa do mna, aj ked vie, ze som s priatelom uz takmer 5 rokov a jasne som jej povedala, ze ho neopustim a som pure hetero.
Momentalne to vsetko prebieha uz len internetovou formou, kedze nas deli dialka .. (CZ - Holandsko). Snazim sa zo dna na den chodit menej a menej na skype, predtym sme sa rozpravali aj hodiny .. teraz je to uz iba 30 min - max hodina. Travim viac casu so svojimi priatelmi irl, studovanim, atd ...
Ako tak sa mi posledne tyzdne podarilo udrzat odstup, avsak po*rala som si to tym, ze som omylom jej poslala spravu, ktora mala ist priatelovi. Bolo to sice v slovencine, ale google translator nebol problem ... (konverzacie prebiehaju v anglictine)
Ano, mam ju rada, ale priatelstvom to konci. Je nejaky sposob si udrzat toto priatelstvo bez toho, aby som jej davala nadej, ze "co ak jedneho dna" ... ?
-
Grim
Darca
Re: Kamaratka ..
...bude to asi kruté ale...OFFLINE...DELETE...atď. ...
-
Janette
Expert
Aj nad tym posledny cas premyslam, ale beriem to ako poslednu moznost ... 
-
black evil
Light Star
Porozprávaj sa s ňou o tom riadne, vysvetly jej to, chod na ňu najskôr milo a potom začni pridavať a povedz jej o tom a bud sa zmierite a ostanete kamošky, alebo sa kamaratstvo zruší.
Inak takýto prípad sa len tak nevidí, no takýto je život.
Inak takýto prípad sa len tak nevidí, no takýto je život.
-
jin
VIP
Janette: Klik pravým na jej meno - Blokovať túto osobu - Odobrať zo zoznamu kontaktov - Blokovať. Jednoduchá pomoc v niekoľkých klikoch.
Long distance friendship je nanič. A nerieš otázky typu "Čo ak jedného dňa..." ži IRL!
Long distance friendship je nanič. A nerieš otázky typu "Čo ak jedného dňa..." ži IRL!
ach tie skratky... cely cas som bol v tom, ze ma priatelov v Irsku 
-
Grim
Darca
...niektorí si šetria klávesnicu...ja nie...napr. bodku mám už vystláčanú...
-
Janette
Expert
No, ja ju poznam aj v reali, boli sme spolu cez leto, len sa teraz vratila naspat do Holandska ..
Ale ked ste sa prevazne zhodli na moznosti, ktoru som volila ako poslednu, tak asi by nebolo od veci aj nad nou seriozne popremyslat. Len stale mame spolocnych znamych, tel. cislo .. atd.
Stale som vsak dufala, ze si najde niekoho, kde byva a my ostaneme kamosky.
.. Prepac lumir, uz si dam pozor.
Ale ked ste sa prevazne zhodli na moznosti, ktoru som volila ako poslednu, tak asi by nebolo od veci aj nad nou seriozne popremyslat. Len stale mame spolocnych znamych, tel. cislo .. atd.
Stale som vsak dufala, ze si najde niekoho, kde byva a my ostaneme kamosky.
.. Prepac lumir, uz si dam pozor.
môžem sa opýtať ako sa prejavuje toto?
možno len si len s tebou dobre rozumie, a cíti že jej rozumieš... nevidím v tom problém, a pokiaľ je to kamarátka tak nevidím problém napísať kamarátke
"neotravuj ma furt
" ak je kamarátka pochopí to...
to ti aj povedala ? lebo dneská je v móde že sa to tak hovorí kadejako, že "kamaráti" sa ľúbia a kadečo...Janette napísal:zalubila sa do mna
možno len si len s tebou dobre rozumie, a cíti že jej rozumieš... nevidím v tom problém, a pokiaľ je to kamarátka tak nevidím problém napísať kamarátke
"neotravuj ma furt
-
Janette
Expert
Ano, tym som si ista ... Dala to patricne najavo svojim spravanim. Kebyze to bolo tak ako hovoris, tak ju urcite pozvem na "rande".
-
jin
VIP
No a čo?? Myslím, že pokiaľ jej dáš jasne najavo, že o ňu nemáš záujem, tak v Holandsku nebude mať problém si nájsť známosť.Janette napísal:Len stale mame spolocnych znamych, tel. cislo .. atd.
Akým?Janette napísal:Dala to patricne najavo svojim spravanim.
-
Janette
Expert
Povedala mi to, sníva o buducnosti, ziarlivostne sceny ... ale hlavne mi to povedala - priamo. Slecna ma 25, cize predpokladam, ze uz vie, ze su veci, kde treba zarty odlozit bokom ...jin napísal:Akým?
Posledne dni som sa to snazila vyriesit po svojom, avsak bezvysledne. Mozno este skusim par tahov a ked ani tie nevyjdu, tak spravim tak, ako uz bolo vami navrhnute. Cim dlhsie to vsak trva, tym viac sa mi to zda byt nezachranitelne ...
-
jin
VIP
Snažíš sa zachrániť niečo, čo sa zachrániť nedá a čo naviac o snahu o záchranu ani nestojí.