oprava skla alebo nove

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
cuco0
Medium Star
Medium Star

Re: oprava skla alebo nove

Príspevok od používateľa cuco0 »

mne sa to nezvecuje... stale je to take iste ale ako mi tu niekto napisal po tak dlhej dobe mi to neopravia. ale tak za pokus nic nedam ked sa pojdem spytat uz som nasiel kde to u nas robia...
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa brm »

To zväčšenie môže prísť razom.. otec mal na aute pár rokov asi 0,5cm puklinku.. jedno ráno však prišiel k autu a z 0,5cm puklinky zrazu bola asi 30cm puklina..... nevieme si vysvetliť dôvod, či prvé mrazy alebo tomu niekto dopomohol. Samozrejme sklo už šlo na výmenu...
test
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa test »

brm - Rychly prechod zo zimy do tepla. Vonku silny mraz, vo vnutri auta teply vzduch, rychle ohrievanie celneho skla a puk.
Eras
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eras »

mal som odlupnute zo skla a prasklinku pred spolujazdcom, cajti ani stk na to nikdy nic nehovorili, ked som sa pytal na opravu, povedal mi, ze sa neoplati, lebo, ak si dobre spominam na dovody, musia to trosku navrtat a akurat by sa to s velkou pravdepodobnostou iba zvacsovalo a to sklo mi vydrzi este 2 roky...
a dnes som nasiel v aute letacik, kde je akcia na opravu skla za 2 hodiny a cena je 10-20e... ale akcia, takze neviem, kolko stoji normalna oprava (na margo tej ceny, co tu niekto spominal)

ja som musel kupovat sklo kvoli nehode, kupoval som pilkington (lacny...(100)), ale ked mi nejaky nakladiak odlupne z neho, idem do origo skla cez origo servis, nech to je kvalitne sklo potom (300e)...

tak moje rady zo skusenosti... kym tam nie je velka prasklina (a pred vodicom), nemenit, opravu podebatit s odbornikom v servise, co poradi
Napísať odpoveď