Dobry den,
pri vetre sa mi oprela brana o blatnik a zanechala na nom par pomerne viditelnych ryh, na par miestach oskrela lak a sposobila iste preliaceniny (vid foto). Co by ste s tym odporucali robit? k dispozicii mam lak a nejaky zakladovy lak (vid foto 2 )
Za rady pekne dakujem
strasne blbe miesto..skoda tej hrany...
prebrusit jemnym kotucom alebo smirglom, stale smirgluj iba mokre miesto, nesmirgluj suchu farbu, potom to striekni a nakoniec ked sa ti bude zdat ze to stale nie je ono velmi zlahka prebehnut lestickou
no prestriekat som sa to uz snazil, lenze dost to zviditelnilo tu ryhu, tak ze ci nie je nejaka pasta alebo tmel, ktory by ju vyplnil..resp ju nejak zlahka zosmirglovat?
a k tym lakom, jeden je bezfarebny, druhy je s farbou -> najprv to dokladne nastriekat tym bezfarebnym, pockat kym uschne a potom to prestriekat este raz tym farebnym? viacx?
najprv to mas zosmirglovat...kludne to zosmirgluj este raz cele, aj ked je to nastriekane, ked to vidno tak nanes tmel, ked zaschne zase zosmirgluj a potom to prestriekaj, v pripade potreby prelesti...pri tychto ukonoch je dolezite najma to smirglovanie
Na tamto by som mozno siel ani nie s tmelom, ale viac krat streknut plnicom a kazdu vrstvu poriadne prebrusit namokro pokial to nebude hladke. Na to farbu, prelestit a na to lak, znova prelestit.
Farba ani lak nikdy nekryju a okopiruju ti aj najmensie nerovnosti.
tie hrube ryhy by iba plnicom nezakril, mozno tak striekacim tmelom, idealne by bolo vytmelit a vyhladit to, prestreknut plnicom a az potom striekat farbu a lak a nezabudni povrch poriadne odmastit
ak da tmel, ten je porezny, spravia sa mu mapy, ak by to robil bez plnica... osobne by som to prebrusil smirglom, ak sa dostane az na plnic s tym, ze ryhy by boli minimalne (co pochybujem), tak prestrknut tou farbou a nasledne lakom...
btw aky by bol rozdiel, keby to smirgluje nasucho?
tiež mám na aute nejaké tie škrabance ale nejako som sa ešte k tomu nedostal aby som ich opravil a keďže mám staršie auto tak ma to ani tak netankuje, rozmýšľal som aj nad touto vecou...
zazraky necakaj..vsetky tieto pripravky maju len fasa reklamu, bud sikovne nafotene alebo dopomohol fotosop...rovnake vysledky dosiahnes aj s obycajnym jemnym smirglom a lestickou s jemnou a hrubou pastou
Funguje to je pravda. Ale len čo naprší (nemusí ani uschnúť ) uvidíte že sa to zmylo a ryhu vidno ešte viac. Takže ak jazdíš po púšti tak si ho kúp. Inak nie.