Caute. Hanbim sa lebo som si do dosral asi (urcite) sam. Vravim si ze nechcem hltit windows zbytocnostiami ale ze jednu peknu temu by som si tam dal. Windows 7 x64 bit. Nasiel som peknu a velmi komplexnu temu s tematikou Lord of the Ring. Docital som sa tam ze na Win7 to take jednoduche s temami nie je (ak cete menit aj frame, hento blo proste ine prerobene aero, start ikonka ina, lista ina, ramiky ine...) Mal som v plane tak pozriet ako to cele vyzera, podla obrazky fantasticky. Ale nakonec ze kaslat to ostanem pri klasike. Tak som to vcera nejako vymazal, siel spat. a Ked pustim PC, resp notebook rano tak ma pusti len do prihlasovacieho okna a po prihlaseni tmava obrazzovka, proste PC ide ale nejde explorer a vyhodi toto: (stlaenim ctr+alt+delete ma hodi samozrejme tiez do prihlasovacieho okna a ked dam volnu spravca uloh to iste)
pri hocijakej aplikaci typu exe
AtBroker.exe - Application Error
taskmgr.exe - Application Error
explorer.exe - Application Error
The application was unable to start correctly (0xc000007b). Click OK to close the application.
Som pouceny neskusat blbosti ale neviem co s tym, v nudzovom rezime to iste. Podla vsetkeho sa poskodili subory shell shellsystem.dll , resp viem ze s tymi sa nieco robilo...dakujem
Pise mi tuto chybu 0xc000007b a nechce mi pustit explorer.ex
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Pise mi tuto chybu 0xc000007b a nechce mi pustit explore
...skús to opraviť cez DVD s OS...
-
Misco13
Expert
Tiez ma to napadlo, len ani neviem ci to cez WIn7 ide. Cez XP som uz parkrat "zmontoval system" podla navodov aj cez konzolu opravnu ale tu neviem ako to funguje. Idem sa na to pozriet...
-
Grim
Darca
...ide to, strčíš dvd do mechaniky, dáš boot z cd romky a daľej ťa to už navedie...
-
Misco13
Expert
Kód: Vybrať všetko
http://www.sevenforums.com/tutorials/139810-sfc-scannow-run-command-prompt-boot.htmlX:\windows\system32
zatial co ja
X:\Sources
neviem ci to je nejakt problem...
a pismenko jednotky mam C a dal som ho dobre
//autoeditácia príspevku (22 Dec 2011, 13:12)
....nic.....ked tam zadam ten prikaz stale mi vypisuje:
Windows Resource Protection could not start the repair service.
a ako preco nemoze?
//autoeditácia príspevku (22 Dec 2011, 13:18)
Kód: Vybrať všetko
http://www.winhelponline.com/blog/fix-for-error-windows-resource-protection-could-not-start-the-repair-service-when-running-sfc-in-vista/len ako to spravit cez cmd?
//autoeditácia príspevku (22 Dec 2011, 14:35)
tak, problem vyrieseny