Mate Tattoo?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Máte tetovanie?

Áno
90
10%
Nie
275
31%
Nie, ale chcem
390
44%
Nie, ani nechcem
128
14%

Celkom hlasov: 883

Trussardi
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Mate Tattoo?

Príspevok od používateľa Trussardi »

Zaxman napísal:velmi sa mi páči umiestnenie no zároveň sa mi velmi hnusí výzor
kolko ludi tolko chuti .. pismo zaujimave aj moderne mne sa paci
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

ved som písal : ,,hlavne že sa to jemu páči,, treba čítať dokonca :)
Maro.
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Maro. »

Chcel by som sa poradiť, ako dlho odporúčate nanášať mastičku na hojenie (CALCIUM PANTOTHENICUM) ? Už prešlo 6 dní, chrasty uz odpadli na 99%. :)
Meken
King
King

Príspevok od používateľa Meken »

Ja som mal taku malu masticku.. uz nvm presne, pisali tam vazeline...a minul som ju celu, vydrzala asi 10 dni a teraz to kremujem 2x denne s niveou
retsil
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa retsil »

pridavam foto svojej rozpracovanej nohy :) kompletka cela noha by mala byt hotova za 3 sedenia (niekedy v aprili), chyba este cast stehna, koleno a uplny spodok nohy (neviem ako sa to vola, ale je to akokeby dlan z druhej strany na nohe :D)
edit ku karme: diik, papuce su vyrobene DIY :)
t.jpg
Looker
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Looker »

fuj ta elfka je ale skareda, thumps up
Murder_Inc
Star
Star

Príspevok od používateľa Murder_Inc »

Moje štvrté v poradí (zatiaľ :P ) Dvaja draci na ruke, jeden na predlaktí a druhý z vonkajšej strany a medzi nimi nápis, chvosty sa im križujú a vyššie je ďalšie tetovanie, ale to bolo moje druhé.
Prílohy
image (1).jpeg
image.jpeg
image (2).jpeg
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

"our scars remind us that the past was heal" ???? dúfam, že to je nedokončené tattoo ešte, alebo moja znalosť angličtiny už fakt ide doprdele...
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kafiatko »

Maki napísal:"our scars remind us that the past was heal" ???? dúfam, že to je nedokončené tattoo ešte, alebo moja znalosť angličtiny už fakt ide doprdele...
ja tam vidím: our scars remind us that the past was real , len to was real ako keby bolo spolu.. malo to ísť trošku viac od seba.. inak myšlienka pekná ..
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

kafiatko: máš pravdu asi... keď kukám na ostatné eRká...
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

hej, pekna, uz papa roach si to mysleli
Murder_Inc
Star
Star

Možno to je pod zlým uhlom fotené ale posledné R je ako ostatné :) a hej, mala tam byť väčšia medzera, ale akosi nevydalo, som si toho všimol, až keď to už bolo hotové, pritom som ten text písal vopred tatérovi...

//autoeditácia príspevku (30 Dec 2011, 16:31)
Inak aký máte názor na tradičné Khmer tetovanie? Mne sa veľmi páči technika samotného tetovania a šikovnosť doslova majstra v tomto obore, lebo pichať paličkami farbu do tela aby z toho vyšiel nejaký výtvor...no podľa mňa je to trošku o inom ako klasické tetovanie. Napríklad Angelina Jolie si touto metódou nechala vytetovať tigra. Stretli ste sa niekto s takouto metódou tetovania?

Prílohy
angelina-jolie-tiger1.jpg
angelina-jolie-tiger1.jpg (11.85 KiB) 1544 zobrazení
budhist-tattoo.jpg
petka89
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa petka89 »

Pacia sa mi taketo slniecka, kridla a ine ornamenty na krizoch na zene. V lete v plavkach to vynikne, ak ma zena na to aj postavu.
Noobsz DJ
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Noobsz DJ »

ja som bol 27. decembra na druhom sedení čo sa môjho tetovania týka. bolo mi robené iba vyfarbovanie postavy a dostal som hneď aj bielu farbu do toho. do jednej ruky sa bude ešte dorábať ľudské srdce a kompletne krv na tú ruku. to srdce aj krv budú červené. fotka je robená asi dva dni po tetovaní, takže nečakajte nejakú extra kvalitu tej fotky. ďalšiu sem pridám niekedy koncom januára, keď to bude celé hotové.
Prílohy
PC270162.JPG
PtM
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa PtM »

Murder_Inc napísal: Inak aký máte názor na tradičné Khmer tetovanie? Mne sa veľmi páči technika samotného tetovania a šikovnosť doslova majstra v tomto obore, lebo pichať paličkami farbu do tela aby z toho vyšiel nejaký výtvor...no podľa mňa je to trošku o inom ako klasické tetovanie. Napríklad Angelina Jolie si touto metódou nechala vytetovať tigra. Stretli ste sa niekto s takouto metódou tetovania?
Neviete, či je možné sa nechať touto technikou niekde na Slovensku alebo okolí ?
Murder_Inc
Star
Star

Pee.Em napísal: Neviete, či je možné sa nechať touto technikou niekde na Slovensku alebo okolí ?
Netuším, ale táto metóda aj mňa zaujala tiež by som to rád vedel.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Noobsz DJ napísal:ja som bol 27. decembra na druhom sedení čo sa môjho tetovania týka. bolo mi robené iba vyfarbovanie postavy a dostal som hneď aj bielu farbu do toho. do jednej ruky sa bude ešte dorábať ľudské srdce a kompletne krv na tú ruku. to srdce aj krv budú červené. fotka je robená asi dva dni po tetovaní, takže nečakajte nejakú extra kvalitu tej fotky. ďalšiu sem pridám niekedy koncom januára, keď to bude celé hotové.
no neviem, IMO to vyzera dost spatne, taketo prekomplikovane tetovania su takmer vzdy skarede. navyse ten co to robil ani nebol velmi nadany umelec, vyzera to ako dielo niekoho kto sa uci malovat fantasy/mangu - telo ma uplne nespravne proporcie a vyzera cudne.
Noobsz DJ
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Noobsz DJ »

tá kresba nebola jeho. hodím sem fotku predlohy. čo sa samotného tatéra týka, tak veru nadanie má. robí svoje vlastné návrhy pre ľudí, ktorí majú o ne záujem. tetuje približne 4 roky a spravil viac ako 500 tetovaní (dám na ne odkaz, keď to bude všetko hotové). čo sa týka proporcií tela, tak mám natiahnutý chrbát a fotka nie je bohvie čo, nakoľko to bolo len pár hodín po dorobení. niekedy začiatkom februára sem dám ďalšiu fotku, keď to bude celé hotové.

EDIT //

spravil som trocha lepšiu fotku toho tetovania. chrbát som nechal uvoľnený, tak to nevyzerá teraz také široké, ako na tej predchádzajúcej fotke. ešte si musím počkať do konca januára na tie krídla a dorobenie niektorých detailov ešte.
Prílohy
tyrael 1.jpg
tattoo.JPG
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

ked už si si to nehal bezfarebne tak tak nedrb červenú , podla mna to tým strašne dodrbeš
Murder_Inc
Star
Star

Keď som tu už spomínal to tradičné tetovanie, možno niekoho zaujme tento článok :arrow: http://kerky.cz/styl/japonske-tetovani-irezumi/

Mne osobne sa veľmi páči táto metóda a aj motívy a všetko okolo japonského tradičného tetovania, tetuje sa pomocou takzvaných paličiek. V Japonsku je slávny jeden tattoo master menom Horiyoshi III ktorý tetuje takouto metódou. (Niekde som čítal, že berie za 45 minút svojej práce 500 dolárov)

Napísať odpoveď