Domace kino
Domace kino
Zdravim, mam otazku, keby som si kupil domace kino 5.1 a chcel by som pozerat normalnu tv ako markiza atd... Fungovali by mi 5.1 alebo 2.1
-
Ryan Giggs
VIP
Re: Domace kino
Kino to vie poslať do všetkych repro. Ale Tv vysielaju v stereo, takže asi taky priestorovy zvuk to bude. Nevidim v tom preto žiaden vyznam.
takže budem mať iba 2.1? a vysielaju niekedy aj film surround?
-
Ryan Giggs
VIP
Hej vysielaju, tak maximalne v tych 3 HD filmoch co za mesiac daju. Aj to nie vzdy.
takže hovoriš že sa to neoplati, ja veľmi dvd nepozeram tak sa pytam. a neexistuje niečo ako upscaling na 5.1 alebo aby mi hralo všetkych 5 reprakov?
-
Ryan Giggs
VIP
Veď ti pišem vyššie, že kino ti to vie poslať do všetkych reprakov, ale bude to len stereo. Zo všetkych repro pôjde to iste. Nerozdeli ti to zvuk na zvlašť hlasy pre stredovy reprak, zvlašť efekty pre zadne atd. 5.1 z toho nespraviš.
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Ja mám doma domáce kino a na markíze hrajú všetky repro len ak sú naozaj zvuky v pozadí. Dokonca aj v reklame nehrali a zrazu keď sa začalo robiť niečo v zadu tak začali hrať. Záleží aj od kina ako s tým vie pracovať.
+ Máš aj iné stanice ako mrkvízu. HBO, Filmps+ a podobne. Ale so stanicami ti nepomôžem Ja som telku zapol len preto že máme novú plazmu a pomáhal som ju nastavovať. Inač TV nepozerám.
+ Máš aj iné stanice ako mrkvízu. HBO, Filmps+ a podobne. Ale so stanicami ti nepomôžem Ja som telku zapol len preto že máme novú plazmu a pomáhal som ju nastavovať. Inač TV nepozerám.
takže keď chcem pozerať klasicku tv tak sa mi oplati kupiť 2.1 domace kino však? a keby som si napojil hifi vežu alebo nejake repraky 2.1 alebo 5.1 do tv to nebude toto iste? myslim take počitačove...
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Kino je predsa len kino.
-
Ryan Giggs
VIP
V prvom rade by bolo dobre napisať rozpočet, za ktory si to planuješ kupiť. A tiež čo za tv maš. Potom sa da špekulovať čo bude lepšie. Zbytočne budeš kupovať nejake kino s mechanikou, ktoru aj tak ako pišeš nevyužiješ.