Pomalý PC
Pomalý PC
Prosím vás potreboval by som poradiť , mám spomalený notebook . už som skúšal skeny aj CCleaner používam ale nepomáha to neviem či ho mam nejaké záhadzane alebo čo . . z ničoho nič mi ide pomaly hry mi začali sekať (napr. cs stalých 100fps a teraz skackano 80-60 a laguje to .. už mi nejde plynulo ) a mnohé iné hry.. moja zostava: CPU:AMD Athlon 2 dual-core 2.10GHz .. GRAFIKA : ATI Mobility Radeon HD 5730 a RAM 4gb ... trebárs keby nejaký program na vyčistenie alebo nejak zrychliť CPU
Re: Pomalý PC
Stiahni si advanced systemcare 5 a kľúč si aktivuj nasledovne: 1)Vypni internetové pripojenie. 2)Zadaj kľúč 3)Znova nahod net.
Obsahuje : čistič registrov,súkromia a disku, Smart RAM ( Zvýši dosiahnutelnú pamať RAM), Internet booster,(zrýchli net) správcu spuštení( možeš povypínať zbytočné programy ktoré sa zapínajú pri štarte pc) defragmentuje registre a disky, Game booster na zrýchlenie hier, opravára zástupcov, kontrolor disku, oprava windows( preskenuje pc a vyhladá milion chýb)
A dalších milion blbostí obrazne povedané. No a skús si stiahnuť superantispyware alebo preskenuj antivirakom cely pc.. Možno to je kvoli vírusom. Len nepoužívaj skener dvojitých súborov, može poškodiť počítač!
Obsahuje : čistič registrov,súkromia a disku, Smart RAM ( Zvýši dosiahnutelnú pamať RAM), Internet booster,(zrýchli net) správcu spuštení( možeš povypínať zbytočné programy ktoré sa zapínajú pri štarte pc) defragmentuje registre a disky, Game booster na zrýchlenie hier, opravára zástupcov, kontrolor disku, oprava windows( preskenuje pc a vyhladá milion chýb)
no dobre dakujem .. skúsim vyskusať
Tak to už radšej TuneUp.kukis123 napísal:Stiahni si advanced systemcare 5
nevidím medzi tým rozdiel.sterver napísal:
Tak to už radšej TuneUp.
TuneUp má podľa mňa lepšiu ''kvalitu''. (moj vlastný názor)
Sťiahol som AS5 a pomohlo .. díky moc 
neni začkbysho napísal:Sťiahol som AS5 a pomohlo .. díky moc
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
IOBit je lepší ako TuneUP. Porovnával som a TuneUP nikdy viac.
tiež si myslím a máš tam viac programov na čistenie
aj ja si myslim ze tuneup je horši
mal som s nim uz dost zlych a blbich skusenosti
A ja si myslím, že všetky tieto programy stoja za starú belu

to nemozem povedat lebo bez tychto programov by sa moj pc a nb uz ani nezapol 
Tak ja si Windowsy nerozbijem a teda nemusím takéto programy používať. Občas iba CCleaner, Čistenie diskov a Defragmentácia priamo vo Windowse.