Steam, xgames, g2play,... - akcie
-
Sphinx
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Steam, xgames, g2play,... - akcie
mam jedenu kopiu (4pack) payday the heist za 5.30 € ak by niekto chcel
zle, ide o marketing -> nie že prinútia človeka si tie hry zahrať, ale skôr prinútia si tú hru kúpiť aby človek splnil achievment aj keď by si za iných okolností tú hru nekúpilDanielson napísal:Tie achievmenty su ako take male spestrenie, resp. maly bonus k akciam. Davnejsie boli len cenove zlavy. Teraz prinutia ludi, ktori sa chcu zapojit do sutaze aspon trochu si hru zahrat a popri tom mozu vyhrat nejaku drobnost naviac.
Vo valve sedia múdre hlavy, pretože to určite funguje
Tak hej, ale tak tento marketing podla mna zabera na ludi do veku 10-17 rokov, cize cielova kategoria, no. Ja som si akurat kupil Swords and Soldiers, ale to som uz chcel kupit davnejsie, no vacsinou boli len 50 percentne zlavy.
-
Nadeo
Guru wannabe
Zatial som nekupil nic, ale rozmyslal som nad portal2. Uvidim v posledny den ci to nakoniec zoberem 
ked kupim tuto verziu BF3 a zmenim jazyk, ako je v tom navode bude to ako keby som mal normalne EN verziu, alebo tam bude nejake obmedzenie?
-
webmasterr
Medium Professional
budes mat normalnu ENG verziu, akurat nevyhoda je ze stale ked vyjde novy patch, musis si zohnat updatnuty subor s Eng jazykom, pretoze ti patch updatne iba rusky jazyk, a potom to robi pri spustani hry problemy, alebo sa nespusti vobec 
Ja som ako ten gift dostal celu seriu X (X-Tension, Threat, Albion Prelude, Reunion, Terran Conflict, X: Beyond The Frontier) a 50% zlavu na valve hry
hm..pridal som sa do skupiny a ako odmenu som dostal 50% na valve hry, 50% na serious sam first ecounter hd a vstup do beta verzie dota2. alebo to posledne je otvorene pre vsetkych? tipujem ze hej, ale neviem, nikdy som sa o tu hru nezaujimal.
M142: je to zatvorena beta
No, zatial sa mi so zlavami netrafili do môjho gusta... Inak, už sa našlo par ludi čo vyhralo napr valve complete pack, poteši
No, zatial sa mi so zlavami netrafili do môjho gusta... Inak, už sa našlo par ludi čo vyhralo napr valve complete pack, poteši
Do akej skupiny ?M142 napísal:hm..pridal som sa do skupiny a ako odmenu som dostal 50% na valve hry, 50% na serious sam first ecounter hd a vstup do beta verzie dota2. alebo to posledne je otvorene pre vsetkych? tipujem ze hej, ale neviem, nikdy som sa o tu hru nezaujimal.
// hej uz to to vidim
neplníš achievmenty? jeden z nich bol pridať sa do novej oficialnej skupiny 
Tak nateseny som sa prihlasil na dnesne dealy a su uplne nanic
Zatial som kupil iba 2 hry (Defense Grid a Dungeon of Dredmor) a to po ine roky kupujem aj za 50 Euro. Proste slabota tento rok. A inak som sa prihlasil na achievementy a zasa som vyfasoval blbe uhlie. Nemam slov. Este spravim Rise of Immortals a ak dostanem dalsie uhlie, tak ma roztrhne.
-
Sphinx
Addict
http://login.ign.com/prime/promos/skydrift/ hra zadarmo!! postup ako pri king arthur prip kto ma koto rychlo ho vyuzit je tam len 1000 klucov
nikdy nič nestihnem
Neviem ake dealy cakas. Zatial je vsetko to iste co minuly rok.icefiresr napísal:Tak nateseny som sa prihlasil na dnesne dealy a su uplne nanicZatial som kupil iba 2 hry (Defense Grid a Dungeon of Dredmor) a to po ine roky kupujem aj za 50 Euro. Proste slabota tento rok. A inak som sa prihlasil na achievementy a zasa som vyfasoval blbe uhlie. Nemam slov. Este spravim Rise of Immortals a ak dostanem dalsie uhlie, tak ma roztrhne.
No praveze cakam nieco nove ako minuly rok. Apparently 
//autoeditácia príspevku (23 Dec 2011, 10:19)
Podarilo sa niekomu vobec zaregistrovat na Rise of immortals?
//autoeditácia príspevku (23 Dec 2011, 10:19)
Podarilo sa niekomu vobec zaregistrovat na Rise of immortals?
-
Corn Flake
Guru wannabe
Zaregistrovať hej, ale prihlásiť už nie 
toto inak dosť nezvládli
No prave som dal Rise of Immortals. Zaujimava kopia DOTY, celkom sa mi to pacilo. Zaroven som dostal 7 uhlie, craftol ho a dostal dalsiu *******. Takto to u mna vyzera zatial:
-
Thief211
Light Star
co maju stym rise of immortals? vcera vecer sa mi to nechcelo nacitat a dufal som ze do rana to pojde ale stale nic 
EDIT// no uz som sa konecne k tomu dopracoval
EDIT// no uz som sa konecne k tomu dopracoval