Kvalitné Domáce Kino (MAX. 450€)

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
saj
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Kvalitné Domáce Kino (MAX. 450€)

Príspevok od používateľa saj »

Ahojte, potrebujem poradit ohladom domaceho kina do izby. Tazko povedat cenovy strop, kedze videl som domace kina za rozne ceny. No ak by sa nieco kvalitne (naozaj kvalitne!) naslo okolo 220 euro, bolo by to akurat. No vravim, chcem nieco kvalitne a tu cenu vam presne povedat neviem.

Televizor mam tento: http://www.datart.sk/katalog/Plazmovy-t ... D6900.html

Aby to malo zvuk taky ako ma byt, poriadny, kvalitny. No necham si poradit
Ryan Giggs
VIP
VIP

Re: Kvalitné Domáce Kino

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

Kvalitne hrajuce kino za 220€ neexistuje. Najblizsie ako-tak kvalitne mozno az Onkyo od 300€. Ked mas tv Samsung kup aj take kino, aspon to bude spolu dobre komunikovat. Zvukovo je to v tejto cene vsetko na jedno kopyto.
saj
Addict
Addict

Re: Kvalitné Domáce Kino

Príspevok od používateľa saj »

fuha, to si ma nepotesil :) Tak ak by som bol taky laskavy a postol konkretny produkt ktory by stal za to ? Dajme tomu okolo 400 maximalne 450 eur. Nejake bezdrotove ale.

http://domace-kina.heureka.sk/samsung-h ... ecifikace/ - ako zistim ci to je bezdrat ?

co tak toto ? vobec neviem ohladom tychto veci ako su telkace, domace kina a podobne :(
Ryan Giggs
VIP
VIP

Re: Kvalitné Domáce Kino (MAX. 450€)

Ten model sa da pripojiť aj cez wifi. Ak sa ti pozdava, kup ho. Aj tak tu pri tej sume veľa nevyšpekulujeme.
Makovnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Makovnik »

Naco ti je bezdrotove DK, ked aj tak k nim musis natiahnut napajacie kable? Ci mas velky obyvak?

V tej cene, ktoru hladas, je vhodne si to ist najprv vypocut, aby si neostal sklamany a ziskal obraz o tom, co mozes cakat. DK v takej cene boduju v prvom rade dizajnom a vykonom (papierovym).

Osobne by som sledoval skor len sety repro a prehravac kupil samostatne alebo si nechal stary, ak nejaky mas.
Neviem, ake mas naroky, ale pre mna este set; na sposob toho, co si linkoval; este nevyrobili (v spomenutej cenovej relacii, lebo taky Bang Olufsen sa uz da...)
Ryan Giggs
VIP
VIP

Uz len samotny fakt pripajat repro bezdrotovo je nezmysel. Toto riesenoe v zivote dobre hrat nebude. Asi myslel len wireless pripojenie k sieti, resp. k tv.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

kvalitne domace kino do 450€? take nieco nejestvuje, nakolko tolko stoja len predne dva satelity, aj to take nic moc.. :wink:
A ten Samsung si radsej nekupuj, ak mas aspon trochu sluch, zvuk bude plechovy a basy huhlave, radsej posetri a kup aspon nieco taketo:
http://www.harmanshop.sk/harman-kardon-hdshow9mkii

-ale ani od toho vela necakaj.
Ryan Giggs
VIP
VIP

Pokial nemal nikdy nic lepsie, tak mu bude aj ten Samsung stacit. Keby sme sa mali takto dosledne bavit o kvalite, tak to iste sa da povedat aj o HK. Navyse za 800€ ktore stoji to HK, sa uz da kupit "dospele" repro, ktoreho zvuk bude niekde uplne inde ako u tych umelohmotnych repracikov.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

urcite ze je najlepsie si kupit normalny stereo zosik a k tomu nejake kvalitnejsie dospele repro.
Podla mna je zbytocne si kupit ten Samsung, ked najneskor za rok sam pride na to ze chce nieco lepsie,
niekam sa zvukovo posunut. Ked si napriklad ja obcas len tak zo srandy pustim stare domace kino Panasonic, ktore pred 4mi rokmi stalo skoro 1000€, uz ho nepouzivam, ale ten zvuk je maximalne tak na vybuchy vo filme, o hudbe nemoze byt ani reci..
Napísať odpoveď