Zdravim..mam problem..nechce ma pripojit na internet. Ked sa pripojim kablom tak ked pozriem ipconfig ..tak mi ani ip adresu neda.. a pri wifi mi zase siet ani nenajde. Skusal som ich odinstalovat a najst cez zmenu hardveru a nainstalovat drivery a stale nic. Vie niekto poradit?
diky
ethernet: g m yukon 88E8040
wifi: atheros ar 9285
EDIT: nemoze to byt nejaky virus? .. sice avast mi nic nenasiel
nejde wifi ani ethernet
Re: nejde wifi ani ethernet
môže byť že máš na rutri vipnute DHCP preto ti nedá IP adresu musiš nastaviť manuálne
nie je.. na nom je pripojeny tento notebook a ide.. ale na tom by mohlo aspon napisat nazov wifiny na ktoru som pripojeny
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
IP prideluje vtedy, ak je zapnuty DHCP na zariadeni (AP, modem, router...). Predpokladam, ze ide podla wifi cipu o notebook, takze na notebooku sa wifi zvykne zapinat este tlacitkom, ktore byva umiestnene niekde na strane notebooku, pripadne cez klavesu FN (napr. FN+F2).
ano wifi je zapnuta..ale nic. ale keby nesla wifi tak to nic nieje.. ale naraz prestali fungovat obe aj wifi aj kabel. Pri LAN ked pozriem centrum sieti tak je zapnute a ja zapojeny aj kabel no ikona na liste je nezapojene. ked dam ip config a chcem dat ping napr. na www.google.sk tak napise "unable to initialize windows sockets". Je mozne ze to sposobil nejaky vir. Nechce sa mi totiz davat preinstalovat cely win
Daj si tu hlasku do Googlu, najdes tam riesenia. Tuto chybu si mal napisat uz v prvom prispevku a mohlo byt po probleme.