BattleField 3

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
peter8
Light Star
Light Star

Re: BattleField 3

Príspevok od používateľa peter8 »

cawte chcel by som si zahrat na pc battlefield 3 len neviem ci by mi to islo na tomto notebooku za odpoved vopred dakujem

procesor Intel Mobile Core 2 Duo T6500 @ 2.10GHz
Penryn 45nm technológia

ram 3,00 GB

graficka karta
512MB GeForce 310M (ASUStek Computer Inc)
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa MichalkoOo »

nezahráš si.
TeaPack
Star
Star

Príspevok od používateľa TeaPack »

peter8 napísal:cawte chcel by som si zahrat na pc battlefield 3 len neviem ci by mi to islo na tomto notebooku za odpoved vopred dakujem

procesor Intel Mobile Core 2 Duo T6500 @ 2.10GHz
Penryn 45nm technológia

ram 3,00 GB

graficka karta
512MB GeForce 310M (ASUStek Computer Inc)
Na minimalkach mozno ale je to take netake. Skus si stiahnut warez verziu a uvidis.
BTW Tie TV rakety su nahodou super. Snad necakate ze pojdu rychlostou 5KM/H a otocite sa s nimi o 90 stupnov. Treba na nich cit a pri vzdusnych cieloch aj predvidavost a mate isty kill.
peter8
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa peter8 »

jj ok
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

3x K- bez komentu? Vám šibe? Aspoň napíšte koment lamy. Ale očividne niekto závidí lebo nevie lietať.
Snajper2
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Snajper2 »

nechcem to tu zbytočne vypisovať, ale keď ma tak všetci presviedčajú, že v hre nie sú cheateri, tak ako je to možné, že napríklad nedávno jeden hráč získal 30zabití a len 3úmrtia. alebo napríklad, že na niekom miniem pol zásobníka, pritom na ňom bliká "zásahové Xko" a on ma napriek tomu stále 100%?
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Nooo ak si skill dáš aj 80 kills na 10 deaths. Stačí vedieť ako hrať. Napr taký vrtuľník alebo tank ti to uľahčia. A tamto so 100% HP je bug. Nie vždy to ukazuje správne. Viac ma štve že na niekoho vypálim rakety zo vzdialenosti 20 metrov a on použije svetlice a rakety ho minú. Vzápätí na to on odpáli rakety po mne a aj keď použijem svetlice tak ma obe zasiahnu a zničia.
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Snajper2 napísal:nechcem to tu zbytočne vypisovať, ale keď ma tak všetci presviedčajú, že v hre nie sú cheateri, tak ako je to možné, že napríklad nedávno jeden hráč získal 30zabití a len 3úmrtia.
Olololo toto by malo ist do hall of fame :D
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

snajper2 tipujem ze ty si jeden z tych co po kazdej smrti spamuje chat recami typu "omg cheater!" "fuck you moron" a podobnymi kravinami ktore nikoho nezaujimaju
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Snajper2 napísal:nechcem to tu zbytočne vypisovať, ale keď ma tak všetci presviedčajú, že v hre nie sú cheateri, tak ako je to možné, že napríklad nedávno jeden hráč získal 30zabití a len 3úmrtia. alebo napríklad, že na niekom miniem pol zásobníka, pritom na ňom bliká "zásahové Xko" a on ma napriek tomu stále 100%?
H@wk napísal:vas uz neotravuju ti CoD hraci co nadavaju do cheaterov ? :)
H@wk's
H@wk's
hojko napísal:To nie je cheat, to je skor kemp ;)
Snajper2
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Snajper2 »

SchYzo napísal:snajper2 tipujem ze ty si jeden z tych co po kazdej smrti spamuje chat recami typu "omg cheater!" "fuck you moron" a podobnymi kravinami ktore nikoho nezaujimaju
mňa skôr vie nahnevať niečo podobné, ako keď si hráč behá po mape ako Rambo a všetkých bez problémov strieľa. mimochodom, taká amatérska otázka: čo je to "skill"?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Michaelo: Pri tanku sa tazko robi take skore, najma pri tej mestskej mape ako je Grand Bazaar, kde je problem sledovat kto odkial vybehol a vypalil raketu, no pri dobrom umiestneni LAVka by to aj slo.

lekoklatik: Predpokladam, ze som to vystihol dost dobre, pripadne hral v heli, kde ma uz plnu vybavu, rovnako aj jeho strelec. V takom pripade bez AA a softlamov s navadzanymi raketami proti tej heli tazko nieco zmozu, akurat tak pri chybe pilota.
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

ja som to chcel tomu snajperovi zhrnúť, ako ste to zhrnuli :) keď už sú tie sviatky :D
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

hojko to zavisi od ludi, videl som takych skillerov co z LAV nevystupili po cely cas v grand bazaare, a na konci mali 0 smrti a nejakych 50+ zabiti, to ze to ty nedokazes neznamena ze nikto ;)
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Stačí ti do LAV 3ch ľudí možno 4ch nech ti ho rýchlejšie opravia a ak vieš ako tak si ani neškrtnú.
A aj v tanku takéto dokážeš spraviť. Ak máš 3tieho človeka čo laserom označuje heliny tak tým už nič nepomôže len lietať poza budovy čo je niekedy obtiažne kvôli žeriavom (kým budovu obletíš tak si na zemi).

Skill = Zručnosť.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

SchYzo: Nenapisal som, ze to nedokazem a ani to, ze to nedokaze niekto dalsi, vid. moj prispevok o tom, ze pri dobrom umiestneni LAV by to aj slo. Takze najskor pozorne citaj, az potom nieco pis.
skuki
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa skuki »

Inak potrebujem niečo špeciálne aby som mohol byť ten tretí v tanku? Minule som zahliadol jeden tank kde boli 3 miesta ale nechcelo ma pustiť nastúpiť do tanku.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Musis si odomknu CITV Station, mam pocit, ze to je posledny unlock pre tank, takze potrebujes 100 000 bodov. Je to to iste co SOFLAM, bohuzial ma vsak mensie uplatnenie, pretoze laserovo navadzane strely pouziva stale dost malo ludi. Najlepsie je ked sa dohodnes s niekym kto ma navadzane tankove strely a ty mu oznacujes ciele cez CITV, pripadne opacne.
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

GothaR napísal:Musis si odomknu CITV Station, mam pocit, ze to je posledny unlock pre tank, takze potrebujes 100 000 bodov. Je to to iste co SOFLAM, bohuzial ma vsak mensie uplatnenie, pretoze laserovo navadzane strely pouziva stale dost malo ludi. Najlepsie je ked sa dohodnes s niekym kto ma navadzane tankove strely a ty mu oznacujes ciele cez CITV, pripadne opacne.
Presne tak,
vodic ma nastavene guided shell, na gulomete mas normalne cloveka a na tretom spote je ten s CITV. Je to celkom silna kombinacia, ale casto som videl ze dost neprakticka.
frajerik
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa frajerik »

Preco by to bola neprakticka? Tank znicis rychlejsie pretoze kym sa nabije hlavna zbran tak stihnes aj lock + fire a ryhclo prepnut a strielas normal dela. Range to ma celkom maly cize helikoptery sa nemusia bat cez celu mapu ako so SOFLAMom. Akurat je NUTNOST mat zrucneho strelca u gulometu inac vas pechota rozdrti. A to je niekedy fakt problem najst dobreho strelca co striela prve na rpgckarov a az potom na tanky :lol: . Taktiez 2ja opravia rychlejsie ako 1 a mozu sa striedat cize taky tank + reactive armor je skoro neporazitelny ale na to treba troch ludi a komunikaciu cez mikrofon aby to bolo efektivne. CITV ma aj termoviziu takze nieje problem najst aj ukrytych RPGckarov a povedat poziciu strelcovi.
Napísať odpoveď