BattleField 3

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
xH4wK

Re: BattleField 3

Príspevok od používateľa xH4wK »

lekoklatik napísal:
Odkial niekto berie ze to bol kemp teda neviem, ale v zasade sa snazim nekempit, staci mat dobrych spoluhracov, nebehat po priestranstvach bez predosleho checku terenu, casto spotovat atd... proste skusenosti nazbierane rokmi v battlefielde sa ukazu.
Vacsina ludi ktori taketo score dokazu ziskat len kempenim napise ze je to kemp.. ako hojko.
Slayter
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Slayter »

frajerik napísal:Preco by to bola neprakticka? Tank znicis rychlejsie pretoze kym sa nabije hlavna zbran tak stihnes aj lock + fire a ryhclo prepnut a strielas normal dela. Range to ma celkom maly cize helikoptery sa nemusia bat cez celu mapu ako so SOFLAMom. Akurat je NUTNOST mat zrucneho strelca u gulometu inac vas pechota rozdrti. A to je niekedy fakt problem najst dobreho strelca co striela prve na rpgckarov a az potom na tanky :lol: . Taktiez 2ja opravia rychlejsie ako 1 a mozu sa striedat cize taky tank + reactive armor je skoro neporazitelny ale na to treba troch ludi a komunikaciu cez mikrofon aby to bolo efektivne. CITV ma aj termoviziu takze nieje problem najst aj ukrytych RPGckarov a povedat poziciu strelcovi.
Akurat mam vzdy take stastie ze sme na TS akurat dvaja co sa vieme dohodnut ;) Mozes mat v tanku aj 256 ludi pokial su to lamy ti to nic nepomoze.

H@wk: To su profici co tvrdia na dobre skore ze je treba kemp, zvykni si ;)
frajerik
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa frajerik »

Ved som to pisal ze dolezita je komunikacia tak co... Nikdy si neberiem delostrelecku municiu kym nehrajem s kamosmi pretoze v hre je nulova moznost komunikovat a randomovia si hraju rambo style, lone wolf, kempa ,run n gun a podobne. Vysoke K/D neni LEN kempa. Neni to take tazke. V helikoptere to je raz dva za strelca ked sa vas moc nesnazia zostrelit alebo nikto nelieta v stihackach alebo hrajete s kamosom a cez mikrofon. Aj na zemi sa to da uplne v pohode tak ako pisal Hawk netreba len behat hore dole bez checknutia ci tam niekto nieje. Staci byt kus opatrnejsi a postupovat pomaly a nie vzdy bezat prvy v prvej linii po strede cesty. A samozrejme si aj vsimat "nepodstatne" veci ako minimapa, zvuky majakov, zvuk behu atd. Niekomu sa to zda ako samozrejmost ale strasne vela ludi nepozera na minimapu co je velka pomoc hlavne ak nejaky sniper pouziva MAV tak to je parada.

Akurat ma stve v tej hre ze velmi casto je rychlejsie a lahsie sa nechat zabit ako najst supporta/assaulta co vam da medkit, ammo...
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

frajerik napísal:Ved som to pisal ze dolezita je komunikacia tak co... Nikdy si neberiem delostrelecku municiu kym nehrajem s kamosmi pretoze v hre je nulova moznost komunikovat a randomovia si hraju rambo style, lone wolf, kempa ,run n gun a podobne. Vysoke K/D neni LEN kempa. Neni to take tazke. V helikoptere to je raz dva za strelca ked sa vas moc nesnazia zostrelit alebo nikto nelieta v stihackach alebo hrajete s kamosom a cez mikrofon. Aj na zemi sa to da uplne v pohode tak ako pisal Hawk netreba len behat hore dole bez checknutia ci tam niekto nieje. Staci byt kus opatrnejsi a postupovat pomaly a nie vzdy bezat prvy v prvej linii po strede cesty. A samozrejme si aj vsimat "nepodstatne" veci ako minimapa, zvuky majakov, zvuk behu atd. Niekomu sa to zda ako samozrejmost ale strasne vela ludi nepozera na minimapu co je velka pomoc hlavne ak nejaky sniper pouziva MAV tak to je parada.

Akurat ma stve v tej hre ze velmi casto je rychlejsie a lahsie sa nechat zabit ako najst supporta/assaulta co vam da medkit, ammo...
Zvyknem brat kity zo zeme a hodim si vzdy bud ammo/medkit a potom si zoberiem svoj povodny kit a mam dva zazracne na zemi :D
frajerik
Medium Star
Medium Star

Hej to tiez pouzivam ked vidim ze zabili supporta alebo medika predomnou tak si hodim lekarnicku/ozivim atd. zalezi od situacie ale zeby som behal po mape a kukal po kitoch ci to je utocnik, podpora tak to nie :) Skoda ze to je take pomale to branie kitov. Drzat R - 1-2 sek a treba aj celkom presne namierit na zbran toho kitu.

//autoeditácia príspevku (23 Dec 2011, 12:09)

Com rose 2.0 vo februári. Pravdepodobne bude súčasne na konzole preto tak dlho.
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mishenko »

To je hlupost s tym kempenim, ja som spravil predvcerom na Bazaare s Pekechengom 22:1 a to malokedy hram za supporta. Proste behat + daky ten Claymore + rozumny teamovy kolega, co ta parkrat ozivi a podpori v boji a je to. Je to teamovka, takze kto place, ten nehra teamovo alebo ma zly team/squad.
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

K tej tvojej nemožnosti mať takýto výsledok:
Prílohy
bf3 23- 12- 2011 14-32-29-765.jpg
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

ah,, placem.. TDM in a nutshell
frajerik
Medium Star
Medium Star

Michaelo napísal:K tej tvojej nemožnosti mať takýto výsledok:
Na metre staci spamovat granatomet/raketomet do rohu/stropu a mam 100/0 :lol:
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Jo keď za granátomet, USAS12 a Raketomet dostaneš Slap a potom Kick tak môžeš spamoovať koľko chceš ;)
kenty
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa kenty »

preferujete nizsie rozlisenie s grafikou na ultra alebo fullHD a nizsie detaily?
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Full HD a detaily na max :D
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

Ja to chcem hrat na max detailoch ale karta mi to uz nezvlada a kedze na MP potrebujem aspon tych 60 fps tak som radsej znizil detaily ale rozlisenie pouzivam vzdy nativne.
frajerik
Medium Star
Medium Star

Michaelo napísal:Jo keď za granátomet, USAS12 a Raketomet dostaneš Slap a potom Kick tak môžeš spamoovať koľko chceš ;)
Metro nehrajem. Ani ostatne mapy z kategorie "tunel". Metro som pouzil akurat k naexpeniu tych 20 noob tube killov aby som si mohol odomknut L85A2 master race zbran pre assaulta a XY rpg killov za inziniera.
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

A? Keď si hral na serveroch kde to nebolo zakázané tak sa ti to možno zdalo ľahké. Toto až také nie je. Niekedy nás vytlačia aj na A a potom ich zatlačíme na D. Its not so easy.

Ahh také dobré skóre som mal a padol im server:(
Game disconnected: game session on server was removed.
frajerik
Medium Star
Medium Star

Tie mapy nebudem hrat ani keby zakazali vsetky zbrane a granaty a dali len noziky. Proste to su tunel mapy 5x50 a ziadne vedlajsie cesty aby si mohol zautocit z boku, zo zadu a podobne. Take mapy su nuda a to neni battlefield ale obycajna rezacka kde len zabijes co ti vyskocil z rohu toho tunela. Tie mapy uz vobec nesu stavane na 64 hracov a ja hrajem len na 64 slot serveroch takze dalsi dovod. Mozu zakazovat kolko chcu, co chcu dat hardcore na tie mapy nepachnem :lol: . Ale ked oblubujes taketo mapy tak ich mas v hre dost: metro, siena, grand bazooka, damavand, teheran. To proste niesu BF mapy. To ze tam daju vozitko tak z toho nerobi battlefield ze aha mame tam tank/auto/apc alebo hocico ine. Ked vysiel B2K tak uz ani nehrajem kharg, caspian, firestorm kedze to su tiez slabe mapy ale stale 10000x lepsie ako tie tunel mapy. Karkand/sharqui je paradna ukazka ako ma vyzerat urban mapa a gulf of oman je zase orgia pre tankerov. Tie mapy maju aj nejaky vyznam a aj vlajky... napr na caspiane ma vyznam tak akurat Dcko a ostatne su len zhluk vlajok bez vyznamu.
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Neobľubujem ich ale chodím si tam naexpiť nové zbrane :D
Najradšej mám mapy kde sú stíhačky a vrtuľníky. Iné mapy (okrem metra kde expím) nehrám.
The
Star
Star

Príspevok od používateľa The »

expit je blbost, toto neni rpg
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Veď nehrám na serveroch kde je povolené RPG a podobné sračky. Ale dá sa tam naexpiť aj Recon aj Medic aj Suppport ;)
frajerik
Medium Star
Medium Star

"expit" recona na tunel mapach? To uz ked chces "expit" tak chod na caspian antenu a mas vyhlad na celu mapu. Supporta? To budes hadzat tak ammo boxy to musi byt riadna sranda. C4 tam nevyuzijes a mortar uz vobec ne. Assault to iste a celkovo ta myslienka "expenia" je na hlavu. BF a ani ine strielacky niesu o expeni ale ked ta bavi "expit" a chces mat max rank a uspokoji ta to tak super no. RPG neni sracka len ten dizajn tych map z toho urobili spam. Mna viac bavi hrat za supporta na velkych mapach kde municiu ludia ocenia viac ako v metre o velkosti 5 metrov a 20 ammo packov na schodoch. C4 na tank zozadu, utiect a nepozerat sa na exploziu like a boss je super pocit. Hrat recona je tiez zabavnejsie na velkych normalnych mapach ako v tuneli kde kempis miesto od schodov a cakas kym niekto neprebehne a hodis tam spawn beacon aby mali squad membri rychly pristup k schodom ale na velkych mapach spawn beacon nepouzijes. To iste za medika. Ma udivuje ako v metre kazdy dropuje ammo packy, spawn beacony, medpacky automaticky ale na velky mapach najst cloveka co dropne pack je skoro nemozne.
Napísať odpoveď