R.I.P. Václav Havel

Diskusie na politické témy...
tehla

Re: R.I.P. Václav Havel

Príspevok od používateľa tehla »

Tí ľudia sa tu určite nevracali kôli vám - miestnej španielskej inkvizícii - jak na fóre náboženstvo, tak na fóre politika - hitlerjugend boli šuvix oproti vám. Deti kukurice
Anem
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Anem »

againstsionist napísal:Ten uboziak, znizujici karmu a ktory sa boji navyse aj podpisat, by sa vo vlastnom zaujmem mal radsej zacat ucit pisat poriadne po slovensky. Ale mozno je len madar, ktory nevie, ze sa nepise "posebe", ale spravne "po sebe". Je velmi usmevne, ked si niekto takyto otvara svoje usta a len co ich otvori, tak mu z nich vychadzaju neidentifikovatelne exkrementy. Uz som si zvykol. Ludska hlupost a obmedzenost je nesmrtelna. Zatazovat sa tym nema ziaden zmysel. A preto v duchu stareho znameho nepisaneho zakona "blaznom nikdy neodporuj" ich radsej necham v iluziach a informacnom bahne. Kto chce a zaujem, ten si zisti, ako sa veci skutocne maju. Inak nema zmysel hadzat pery sviniam. Asi tak... Tesilo ma.
Sú ľudia, ktorí dokážu rozprávať mnoho a dokopy nič nepovedia a ty si jeden z nich. Ale ja sa na tvoju trápnu hru nedám, na to mám príliš veľké skúsenosti (ako sa nimi ty stále obháňaš) z fór s takými ako si ty. Očakávam ďalší nával zníženej karmy lebo nič iné nevieš...
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

tehla: Ty si dôkazom opaku. A o inkvizícii by som na tvojom mieste bohovsky mlčal, pretože TY porušuješ kristovo podobenstvo o brvne v oku úplne pravidelne, tak ako si to predviedol aj teraz. A samozrejme, tvoje jedovaté poznámky nebudeme ignorovať...
tehla

Príspevok od používateľa tehla »

seth - si uplne vymätený, ignoruješ základné veci, tvojim plusom by mohlo byť, že si na nete a máš prístup k rôznym informáciám,ale ignoruješ všetko, proroctvá v Biblii, ktoré sa plnia do bodky, z kresťanstva si robíš srandu, všetky weby, čo nie sú ako židovské sme označíš za "nevhodné", prenasleduješ každého uživatela s inym nazorom. Buď ťa naozaj za to platia, to by vysvetľovalo, že si nonstop na nete a v priebehu pár minút po tom, čo niečo napíše nejaký oponent, už tam svieti tvoj priblblý komentár. Naozaj nemá zmysel s tebou ďalej strácať čas, už viacerí to pochopili. Nanešťastie vďaka tvojmu chovaniu tu ostane len jeden typ názorov, ktorí je "rigidne" mainstreamový a každá odchýlka bude prísne potrestaná vševedkom a truhlíkom z kategórie "grammar nazi a užitočný idiot". Argumenty máš slabé alebo žiadne, preto vždy sa to zvrhne na osobné útoky, lebo nič iné ti neostáva. To už hughita si ako diskutéra vážim viac, aj keď je mimo.

No ale že idú tie vianoce, tak sa radšej odmlčím, pokojne ďalej linkujte sme a oplakávajte Havla
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

tehla: Úplne odveci reakcia, ktorá patrí do téme o náboženstve, ale čo som čakal :) Môj prístup k informáciám má čo spoločné s "proroctvami v biblii, ktoré sa plnia do bodky" a čo to má spoločné s tým, čo tu vystrájaš a ako sa tu správaš? Z kresťanstva si robím srandu? Pokiaľ ja vidím (a to isté platí o iných užívateľoch), ja o kresťanstve NA ROZDIEL OD TEBA diskutujem úplne normálne, neosočujem, nenamýšľam si o sebe, že som najlepší, nepropagujem bezhlavo, že moje smerovanie je to lepšie a podobne. To všetko tu predvádzaš práve ty a v minulosti tu bol ešte jeden so zeleným nickom.

Prenasledujem každého užívateľa s iným názorom? Ono vieš, čo ma vie pobaviť? Tieto tvoje propagandistické drísty. Tu nie sme v kostole so 60+ročnými seniormi, tu ľudia vedia čítať a aj pohnúť pilinami, takže na tieto tvoje srdcervúce poetické výtvory našťastie neskočia. Nie som non-stop na internete, hádam ma stalkuješ? Zasa ďalší z tvojich prázdnych drístov - a vieš mi vysvetliť, kto by ma platil za diskutovanie na hojku? Si normálny? To si už nemáš čo vymyslieť, iba takúto trápnu agendu? Prosím ťa, nedaj sa vysmiať.

Už ma viacerí "pochopili"? Kto konkrétne - Ivan, ty a zelený moderátor, ktorý tu už nie je? Hej, ste viacerí, to máš teda pravdu.

Na urážky z tvojej strany reagovať nebudem, je to pod moju úroveň. A pokiaľ ja nemám argumenty, tak ty by si mal teda vskutku čušať. A aké osobné útoky? Ty si si všimol, že zasa si útočil PRÁVE TY? LOL, zasa raz kristovo podobenstvo o brvne v oku, že? Ako sa to pekne ukazuje.

Na záver, ktoréže to proroctvá v biblii sa plnia do bodky? ROFL, tak to som si teda nemyslel, že veríš ešte aj tým veciam, nože, konkretizuj. Uži si vianoce a následný návrat do diskusie, v ktorom záhadne zabudneš na to, čo si napísal predtým (tak, ako obyčajne).

A áno, dnes smútiš za Havlom, či chceš, alebo nie, s celým Slovenskom, bav sa :)
igorovic
Expert
Expert

Príspevok od používateľa igorovic »

againstsionist napísal:Prisiel si na svet v roku 1982 a tvaris sa ako keby si bol nejaky Matuzalem a co vsetko si v sociku zazil. Ved si pocas sociku tlacil nos o vyklad s hrackami a v danom veku si ani nechapal suvislosti. To mi staci. Ja som sa narodil o dost skor a ja na rozdiel od Teba pisem skutocne to co som videl a chapal a nie to co mi naklamali media o sociku.
Ty si chodil udavat a bonzovat ,ze prestarnuty estebacik ?
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

seth82 napísal:A áno, dnes smútiš za Havlom, či chceš, alebo nie, s celým Slovenskom, bav sa
Ja nesmutim, co s tym urobis?

koser Havel :lol:

a muzika na jeho poctu
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Smúti celý štát, hádam si ešte jeho súčasťou (vieš dobre, že ako som to myslel)...Ale to bola hádam najmenej podstatná časť môjho príspevku...

BTW LOL, už z toho robia totálnu konzum-komerčnú koninu, skoro ako svadba Williama s Kate a dávajú to live: http://rt.com/on-air/havel-funeral-live-coverage/ Dosť trápne, robia z neho superstar.
Korag
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Korag »

Uz ma serie ze aj v tych srackovych konkurecnych TV staniciach si chcu sledovanost zvysit tym ze pomaly kazdu reklamu zaseru uputavkou na Havlov pohreb.
http://topstar.noviny.sk/film-a-televiz ... 2-tej.html
Prepnem na CT24 tam uz chodia spravy o havlovi tyzden, rozlucile sme sa v dobrom(nie vsetci), poplakali sme si ako male deti, zaspominali sme si podaktori, ale uz si myslim ze by aj stacilo, robi sa okolo toh velke Halo, su aj dolezitejsie veci nez smrt jedneho stareho byvaleho prezidenta, to ked zomrel Demitra to bolo nic s porovnani s tymto.
Anem
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Anem »

No neviem či práve týmto si zväčšia sledovanosť. Len napr. na ČT1 - pohreb Havla ČT2 - dokument o Havlovi ČT24 - pohreb Havla "ČT4 - Minúta ticha od športovcov" , podobne aj u nás všetky TV okrem Markízy "vysielajú" Havla.
igorovic
Expert
Expert

kali520 napísal:Ja nesmutim, co s tym urobis?

koser Havel :lol:

a muzika na jeho poctu
No muzika je :smt022 Vychrtli nackovia brutal :smt059
Ako často hajluješ ty zmrde????
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ArkanoviTigrovi »

igorovic, jeden je pre teba prestarnuty stbak, druhy nacista...
inak ja pred tvojim domom hailujem kazdy vecer a este ta udavam ze nadavas na stalina :D

som mlady, viem akurat o veciach ako bombardovanie Belehradu...
(Hvala ti bre zato sto pusis siptarski kurac)

ale neska ma fakt nasralo, ze ja si nemozem vybrat vyhru v stavkovej a podat zapasy, lebo zomrel clovek, ktory mi bol skor proti srsti...
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Média znevažujú oplakávanie smrti Kimg-Čong Ila, píšu o propagande a masovej šialenosti , ale to isté sa predsa deje tu. Ja v tom nevidím rozdiel.
igorovic
Expert
Expert

igorovic napísal: No muzika je :smt022 Vychrtli nackovia brutal :smt059
Ako často hajluješ ty zmrde????
//karmisti onanujte na spuchnutym Tisom .ked pi*u vies o komunizme ,tak pi*u drz tigrik.kvoli tipovaniu moze byt nasraty ,len mongoloid z trnavy
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

igorovic napísal: //karmisti onanujte na spuchnutym Tisom .ked pi*u vies o komunizme ,tak pi*u drz tigrik.kvoli tipovaniu moze byt nasraty ,len mongoloid z trnavy
onanovat na karme moze len taky chudak jak si ty, ja narozdiel od teba nemam dovod ti ju znizovat...
ze mongoloid z trnavy :D ty to mas fakt chudak chalan v hlave nejake popletene :D
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

t0m4s3 napísal: a este Tajemné Havlovy restituce
http://moodle.fhs.cuni.cz/mod/forum/discuss.php?d=3885
strašná sračka
karma napísal:-protiargument nic?
Správna poznámka, našťastie stačí všeobecný prehľad aby človek pochopil že článok ktorý tu postol Tomase je účelovo podaný. Človek -teda Tomase - je buď hlúpy alebo to robí naschvál že ho sem dal. Vyberiem si teda niektoré časti ktoré ma dorazili natoľko, že už ďalej ani nemá dôvod považovať túto zlátaninu za niečo viac než len no brain bullshit
Václav Havel nebyl řadový disident.....
je pravda že V.H. sa narodil so zlatou lyžičkou v hube ak to tak povieme, ale prečo autor článku nepripomenie že ako disident bol aj dva či tri krát uväznený? Človek si potom predstavuje že celý svoj život strávil v pohode vyvážajúc sa na nablískanom autíčku. A táto predstava je autorom článku vytváraná naschvál.
Havlův čas přišel v listopadu 1989, když na Letné a z balkonu Melantrichu mával nadšeným statisícům doufajících. V témže roce byl komunistickým parlamentem jenomyslně zvolen prezidentem a když skládal slib, přísahal symbolicky na komunistickou ústavu.
Autor článku opäť náhodou zabudol poznamenať že z nej v tom čase boli všetky komunistické časti vyhodené a ktorá sa regulérne odvolávala na listinu základných práv a slobôd - ako základu pre demokratickú spoločnosť ....
Vraťme se však k našemu Václavu Havlovi. Ten se celý život programově angažoval v „antikomunistickém“ disentu, ve kterém však byla řada (bývalých) komunistů.Namátkou uveďme jména jako Ludvík Vaculík, Pavel Kohout, Jiří Hájek, Jaroslav Šabata, Miloš Hájek, Karel Šiktanc a řada dalších.
btw kto v tej dobe nebol komunista ? To ako čo si mám myslieť že koľko strán v tej dobe bolo ? A ak je niekto komunista tak čo to z neho robí? To má byť v mojich očiach teraz každý človek vrah ? Pripomeňme si 68 rok kde aj komanči chceli zmenu.

Pripomeňme si teda vyboldovaného Pavla Kohouta ktorého autor sám uviedol. V júli 1967 na IV. zjazde československých spisovateľov demonštratívne prečítal Solženicynov protestný list adresovaný zjazdu sovietskych spisovateľov, čím dovŕšil svoj obrat na kritika režimu. Podporoval Pražskú jar, za čo sa v 70. rokoch ocitol na indexe a jeho diela boli cenzúrované (Kohoutove nepriateľstvo k režimu sa týmto ešte prehĺbilo).
Václav Havel ... Symbolicky jmenoval federálním premiérem bývalého komunistického ministra Mariána Čalfu.
A keď prezident vymenuje Fica za premiéra je za to zodpovedný že je Fico premiér ? To je už čo za logiku.

Zakončím to tým že sám na Havla nemám žiaden názor, pohreb som si pozrel lebo bol pekný a často sa nevidí. Ak si raz nájdem nejakú dobrú knihu o ňom snáď si ju prečítam ale takéto články sú len výlevom bližšie nešpecifikovanej zlosti a netreba im podliehať.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Mna v tych clankoch zaujali uplne ine veci, napr. to ze amnestiu od Havla dostala jeho kamaratka, ktora narobila podvody s restituciami. To mi pride ako dost solidny pruser. Takisto Benesove dekrety a jeho vlastne restitucie
Korag napísal:Asi tak ako vravi kinjeril
http://axis.yw.sk/verejne/otvoreny-dopis-havlovi.pdf
odporucam precitat predym nez zacnete za neho palit sviecky!
Tak z tohto ma uplne mrazilo po chrbte ked som to cital :shock:
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Je mi jasné že teba zaujali iné veci ... tie ktoré si chcel aby ťa zaujali! A nad tým čo som napísal ja len privrieš oči, máš vôbec k tomu môjmu postu čo povedať ? Keby som sa do toho pozrel hlbšie a začal vyvracať ten článok vetu po vete určite by to dopadlo úplne rovnako. Preto som napísal len že je to zaujatá sračka lebo aj tak akákoľvek diskusia nie je možná.

Vyjadrujem sa k článku nie k Havlovi.
:minus:
zlodej krici chytte zlodeja?
tomuto som vážne nepochopil
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

P3Bo, kusok vyssie pises o vseobecnom prehlade a ucelovo podanom clanku.
opytam sa:
ak chcem mat vseobecny prehlad tak mam verit len mediam a taketo ako si to ty nazval "sracky" ignorovat?
Napísať odpoveď