V čom vidíte výhody a negatíva používania webrozhrania oproti poštovým klientom?
Ak používate poštového klienta, využívate IMAP alebo POP3 ? Vidíte ešte zmysel v používaní poštového klienta?
Ďakujem za zodpovedanie týchto pár otázok.
SIDE NOTE: Bavíme sa o používaní mailu na súkromné účely, t.j nie záplava mailov od zákazníkov.
Poštový klient vs. Gmail
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Poštový klient vs. Gmail
Ja využívam oba. Outlook 2010 a aj web rozhranie lebo ma upozorňuje na nové správy RainMeter.
V poslednej dobe som OutLook už dlho neotvoril lebo mám rainmeter no ten neupozorňuje zvukovo ako outlook. Je to každého voľba. Ja mám v mobile napr aplikáciu priamo pre Gmail takže ta využívam ju.
Takže do hlasovania daj možnosť OBA. Lebo takto nemá zmysel hlasovať.
V poslednej dobe som OutLook už dlho neotvoril lebo mám rainmeter no ten neupozorňuje zvukovo ako outlook. Je to každého voľba. Ja mám v mobile napr aplikáciu priamo pre Gmail takže ta využívam ju.
Takže do hlasovania daj možnosť OBA. Lebo takto nemá zmysel hlasovať.
jedine mail klient cez imap, používam Operácky klient M2. A kedže Opera beží stále, beží stále aj mail klient
mať stále otvorený tab s načítaným gmailom nie je riešenie.
na webové rozhranie idem len ked nie som na svojom PC alebo ked sa idem pozrieť do spamu, či tam náhodu neodpočíva mail, na ktorý dlhšie čakám
//na viac mailových účtov som nejako zabudol. takže aj preto mailový klient
na webové rozhranie idem len ked nie som na svojom PC alebo ked sa idem pozrieť do spamu, či tam náhodu neodpočíva mail, na ktorý dlhšie čakám
//na viac mailových účtov som nejako zabudol. takže aj preto mailový klient
Ja mam na PC otvorenu stranku Gmailu, ale na telefone mam nastavenu schranku Gmail ktoru zapinam ked nemam pristup k PC. Nanestastie neviem na MT nastavit autentifikaciu emailu
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Pouzivam POP3 v Mozille Thunderbird a vyhovuje mi to, kedze mam 4 mailove ucty. Checknem postu spustenim jedineho klienta a mozem robit co chcem na vsetkych styroch. Mam to rychle a bez reklam... vidim len same vyhody.
dettoCuruj napísal:na webové rozhranie idem len ked nie som na svojom PC alebo ked sa idem pozrieť do spamu, či tam náhodu neodpočíva mail, na ktorý dlhšie čakám
v Thunderbirde mám e-mail na ktorý mám zaregistrovaný asi všetky účty na stránkach od 2007.A na webové rozhranie používam private e-mail.
Používam POP3 v opere, používam 3maily takže rozhranie umna nehrozí. Je to takto maximálne pohodlné
Ja som zvyknutý na klasické web-rozhranie GMAIL. Primárne používam len jeden email. Málokrát potrebujem ísť na svoj druhý email. Kliknem v tabe na "G" a som tam. Nepotrebujem viac.