Monitor z NB
Monitor z NB
Nikde som to nenasiel tak snad sa neopakujem ...ak ano tak prepacte a poprosim link. vdaka
Rozoberal som stary NB. a LCD by malo byt v poriadku...da sa nejak cez nejake redukcie alebo tak napojit na normalny stolovy PC? Na obrazkoch su aj odfotene koncovyk z daneho LCD. dakujem
Rozoberal som stary NB. a LCD by malo byt v poriadku...da sa nejak cez nejake redukcie alebo tak napojit na normalny stolovy PC? Na obrazkoch su aj odfotene koncovyk z daneho LCD. dakujem
Re: Monitor z NB
Potrebujes nieco taketo: http://www.mite.cz/mitelcd-cz/crt2lcd-cz.html
Ale cenu neviem, no nevyzera to uplne lacno
Ale cenu neviem, no nevyzera to uplne lacno
vdaka ale to bude ai naozaj drahsie uvidime co odpisu..
-
Lukkas
Star
- Kontaktovať používateľa:
Je to klasicky konektor 40 pinovy... ak mas doma pokazene LCD resp prasknute da sa pouzit signalny kablik s neho a priamo aj podsvietenie invertora ...
bezny LCD pohanaju 4 trubice kedze pri laptope je to jedna jedina ... takze zapojis len jednu a mas po probleme
A bude to slusne fungovat ...
bezny LCD pohanaju 4 trubice kedze pri laptope je to jedna jedina ... takze zapojis len jednu a mas po probleme
ja mám tiež monitor z NB .. ale ja by som chcel spraviť externé napájanie do 12V šlo by to ? niako cez usb alebo čo ...
snopy 
Nechceš ho na baterky ?
Nechceš ho na baterky ?
ba bolo by to fajn
ved aj NB je napájný baterkamy 
Len neviem či by som takú baterku chcel nosiť len tak 
ja to chcem do auta
takže vtom by problem nebol
.. ved ale v každom prípade LCD na NB neptrebuje vysoké napätie trebalo by my len zisti aké presne napetie dotoho potrebujem .. či ?