Gorila

Diskusie na politické témy...
zelovoc
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Gorila

Príspevok od používateľa zelovoc »

Co hovorite na najnovsiu kauzu Gorila?

Myslite si, ze sa nieco zmeni na SVK?

o co ide: http://hnonline.sk/slovensko/c1-5426110 ... -politikov

cely zaznam: http://dolezite.sk/Cely_zaznam_ITP_GORI ... ml?rand=80 (vo Worde to ma cca 90 stran)

Cital som cast na obed a prislo mi zle.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Re: Gorila

Príspevok od používateľa seth82 »

Ja som to už postol do inej témy, ale uvažoval som o vytvorení...Holt, mám čítanie na záchod, myslím, že to na Slovensku nezmení NIČ, tak ako to už u nás býva zvykom. A myslím si aj, že sa môžeme do marca pripraviť na X+1 prekvapení, pretože tento krát pôjde o veľa, možno o výmenu jednej generácie politikov a to sa budú všetci na Zbojníckom Vŕšku škriabať až do krvi.

Tú kauzu som zbežne prešiel, Kaščák to už samozrejme stihol poprieť, teda hovorca Penty, Malchárek odmietol komentovať a to isté platí pre SIS. A či je to autentické? Myslím, že áno, hoci u nás na Slovensku je možné všeličo...
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Tí ľudia trpia nejakou duševnou poruchou a potrebovali by pomoc psychiatra, pretože tie sumy, o ktorých sa tam bavia su na hony vzdialené ich reálnym celoživotným potrebám.

Po slede udalosti posledných rokov a najmä mesiacov v politike už aj ja začínam trpieť istým druhom paranoje, pretože hneď mi napadlo, že komu toto služi na osoh (bez ohľadu na to, či je to pravidivé alebo nie). :nono:
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Či tomu verím? Mám tendenciu tomu veriť.

SME opäť len potvrdilo svoju zaujatosť a Fila vypustil ďalší výgrc o tom, ako médiá nemôžu po všetkom skákať ako opice. Inokedy tam, ale akurát vopchajú slovíčko *údajne*. Ak sa to týka Penty & spol. tak odrazu...

Áách škoda reči. A potom sa niekto čuduje, že ľuďom vrie krv. Zatiaľ síce možno iba pár tisícom, ale atmosféra v spoločnosti sa mení rýchlo...
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Mna osobne to nesokovalo, skor prijemne prekvapilo, ze to konecne vyslo na povrch. Prepojenie "stabilnych a overenych" stran na Pentu a J&T je viditelne uz dost dlho, len zatial na to neboli dokazy. Ale tiez mam pocit, ze sa nic nezmeni, ak to niekto sleduje, tak ich volit nebude, ale vsimam si, ze vela ludi uz noviny ignoruje a stale volia tych svojich bez ohladu na to co dobre alebo zle sa na nich napise.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

GothaR a koho by si odporúčal voliť?
Treba obmeniť generáciu, ale pri nových tiež nie je nič zaručené...
Gothar
Moderátor
Moderátor

Ved prave ze poriadne neviem, zatial este verim SaS, aj ked oni si to dost pokazili Liberarnym domom, no zatial u nich vidiet snahu o precistenie politiky. Samozrejme to moze byt len populizmus, no to zo svojej pozicie neviem posudit. No podla toho ako sa ich boja "stabilne a overene" strany, to vyzera ako skutocny umysel.
Potom tu su este Obycajni ludia, no z nich registrujem iba Matovica a aj ten mi pripada tak, ze ma zatial iba vela reci a ziadne poriadne riesenia.
Ale nechcem nikomu nic vnucovat, je to na osobnom rozhodnuti, ja som momentalne v situacii, ze SDKU, KDH ani SMERu nikdy nedam hlas a to mozem kazdemu odporucit a aj to nejako podlozit.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Gothar: Chmelár povedal (a s týmto názorom sa stotožňujem), že Matovič to síce myslí dobre, ale nemá víziu "čo potom".
Ale jeho iniciatívy sú sympatické.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

neviem ci je ten dokument pravdivy, v kazdom pripade je nad slnko jasnejsie, ze politicke strany na SVK
su do znacnej miery prepojene s niektorymi mega-korporaciami, firmami a pod. , na to netreba byt
ziaden jasnovidec.. Politika vzdy bude kracat ruka v ruke s korupciou a "kamaratšaftami", o tejto krajine to plati dvojnasobne.

Narovinu mozem napisat, ze obalky sa davaju vsade. Od malych firiem az velke financne institucie a ide o vyberove konania na skoro cokolvek, hoc aj na odhrabavanie snehu spred parkoviska..
Makovnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Makovnik »

Nahodou som na tu gorilu natrafil a mam z toho zmiesane pocity zlosti, bezmocnosti a neviem coho dalsieho, ze nemozem s tymi politickymi kur.ami spravit poriadky.
Dal by som im rad radom 20rokov basu a skonfiskovanie majetku nad ramec ich bezneho platu.
Na 99% tej gorile verim, niektorym veciam na 100%, aj 101%, kedze o nich nieco viem aj mimo toho webu.

Volit by som odporucal Sas alebo nieco ine, v prvom rade vsak NOVE. Ale nie nove v tom zmysle, kde si skrachovany politik vytvori novu stranu a naberie gasterbeitrov a skrachovancov z minulych rokov, co maju rovnako plesnive zmyslanie.
Dolezite je tie svine odtam dostat prec.
Velmi vela sa argumentuje tym, ze napr. Sas ma hlupych ministrov a nevedia, co robia, cim najcastejsie operuje Smer→@ (velke hnede). Cim sa vsak mozu byvali, ci tienovi ministri smeru pochvalit?? Povedal by som, ze nicim, maximalne tak kontaktmi na JaAtY a Sexta grup, co dokazal napr. minister Jahniatko.

Take prehnite alibisticke ritolezecke a pokrivene charakterove, politicke a ludske kur.y ako napr. Mickey Bicyklista uz nemaju co ponuknut a uz mozu len kazit, su za horizontom. Tych volit je fatalna chyba. Iba sa tym zopakuju situacie opisane na gorile.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Dnes som čítal na SME, že vraj SIS autenticitu Gorily poprela? Bola snáď nejaká tlačovka, alebo som niečo iné minul? Alebo kto vlastne zo SIS to vyhlásil?
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

mne sa viac pacilo, ze podla sprav na Markize Trnka nemal potrebu zacat vysetrovanie, aj ked mu to zakon priamo kaze
a este mal aj pindy
gogo956
Redeemer
Redeemer

novy ludia v politike by robili dobrotu iba zo zaciatku pokial sa poriadne nerozkukaju a potom by zacali
šafariť rovnako ako ti predchadzajuci. Nerobme si iluzie, do politiky ide 90percent ludi preto aby sa nabalili,ci uz priamo alebo nepriamo.. Je to proste prilis lakave, ta moznost ze ked su aspon trochu sikovny tak tak za jeden "spravne" schvaleny tender budu navzdy zaopatreny oni aj ich deti v blahobyte.
Vedia ze sa im totiz nema co stat, maximalne tak schytaju nejaku tu hanbu, ale to sa uz za tie miliony
da nejako rozchodit, no nie? :wink: :|
beardie
Redeemer
Redeemer

preco by to robili ti, ktori uz zahojeni su?
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Moc.
beardie
Redeemer
Redeemer

kludne nech maju moc, ked nebudu minat moje dane
Anem
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Anem »

Povedzme že tá gorila je pravda. Tak čo s tými info SIS robí odovzdá to polícii alebo sa len nejaký čudák u nich nudí a odpočúva Haščáka?
Gothar
Moderátor
Moderátor

Nic s tym nerobi, iba uchovava pre buduci politicky boj, preto sa taketo veci objavuju hlavne pred volbami.
gogo956
Redeemer
Redeemer

beardie napísal:preco by to robili ti, ktori uz zahojeni su?
-takto sa spytam: co znamena byt financne zahojeny? pre niekoho kto byva napr v 3izb. panelakovom byte
na sidlisku je to niekto kto zije v poschodovej vile vo vychytenej stvrti, s krytym bazenom atd.
Lenze taka stavba stoji obrovske peniaze a hlavne tie naklady okolo toho su znacne. Co tym chcem povedat? ze ludia ktori sa nam zdaju bohaty v skutocnosti chcu este viac, pretoze ich zivotny styl je nakladny,ani pri bohatstve nie je jednoduche uzivit tie vsetky vily, vikendove chaty v spanielsku, drahe auta, milenky atd.
beardie
Redeemer
Redeemer

nastuduj si plural vzoru chlap...

neviem ako ty, ale podla mna taky Matovic alebo Sulik davaju najavo svoj majetok ovela menej ako napr taky Fico, ktory ma na ruke hodinku za 20000 eur, a pritom maju podla oficialnych prijmov z mojho pohladu nechutne vela penazi = su za vodou
Napísať odpoveď