FIFA 12
Re: FIFA 12
zdravim,
nakolko som uz dlho nehral fifu (naposledy asi 09 - PC), rad by som si to znova vyskusal tento rok a to na xBoxe.
chcel by som sa vsak spytat, ci sa daju normalne pekne kopnut priame kopy, takisto ci v hre ostali starsie finty typu prelobovanie brankara, dlhy pas za obranu, naznacenie strely a pod.. dalej ci v menu ostali statistiky co sa tyka tabuliek (doma, vonku, celkovo) resp. najlepsich strelcov, najcastejsie vylucenych hracov a pod. a nakoniec ci fifa 12 ponuka rezim, kedy si zvolim tim a hram s nim nieco ako karieru (pricom prvy rok logicky nehram Ligu Majstrov, iba domace pohare a sutaz)
dakujem za odpoved.
nakolko som uz dlho nehral fifu (naposledy asi 09 - PC), rad by som si to znova vyskusal tento rok a to na xBoxe.
chcel by som sa vsak spytat, ci sa daju normalne pekne kopnut priame kopy, takisto ci v hre ostali starsie finty typu prelobovanie brankara, dlhy pas za obranu, naznacenie strely a pod.. dalej ci v menu ostali statistiky co sa tyka tabuliek (doma, vonku, celkovo) resp. najlepsich strelcov, najcastejsie vylucenych hracov a pod. a nakoniec ci fifa 12 ponuka rezim, kedy si zvolim tim a hram s nim nieco ako karieru (pricom prvy rok logicky nehram Ligu Majstrov, iba domace pohare a sutaz)
dakujem za odpoved.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
vsetko co si menoval tam najdes urcite 
co sa tyka tabuliek tak tusim ze tam nie je rozdelena na doma/vonku, resp. zatial som na nu nenarazil, ale ani som ju nevyhladaval...
-
Anem
Star
no aj mne sa zdá že doma/vonku tabulky tam už niesú. môžeš ale hrať aj ligu majstrov od prvej sezóny vďaka jednému programu.
naozaj? hmm tak to by zaujimalo
lebo podľa mna je blbosť ak si dám novú kariéru a nemám tam LM 
-
Anem
Star
ano ten program sa vola Fifa 12 career tournament editor by Doctor.
veľmi ľahko sa používa a môžeš v ňom meniť mnoho vecí no ja som tam doposial potreboval zmeniť akurát zapnutie/vypnutie prestup či tej LM
Samozrejme ale nie všetky týmy sú v európskych ligách, no neviem podla čoho to vyberali lebo so Schalke04 som nebol v prvej sezóne ani v LM ani v EL
veľmi ľahko sa používa a môžeš v ňom meniť mnoho vecí no ja som tam doposial potreboval zmeniť akurát zapnutie/vypnutie prestup či tej LM
Samozrejme ale nie všetky týmy sú v európskych ligách, no neviem podla čoho to vyberali lebo so Schalke04 som nebol v prvej sezóne ani v LM ani v EL
Podari sa vám niekedy nejakym trikom spraviť brankára?
lobom (je to trik?
) ale on sa vacsinou hodi pod nohy po lopte a nepiska sa ani penalta
No neviem. Skusil som to ale nejak to nejde. Vždy to chytí.
//autoeditácia príspevku (23 Dec 2011, 17:26)
Viete jak vyriešiť problém s chybou E0001? Vyskakuje mi iba ak pripojím notebook na TV cez HDMI. Vygooglil som veľa návodov ako to opraviť no všetky sú take isté a mne to nefunguje.
//autoeditácia príspevku (23 Dec 2011, 17:26)
Viete jak vyriešiť problém s chybou E0001? Vyskakuje mi iba ak pripojím notebook na TV cez HDMI. Vygooglil som veľa návodov ako to opraviť no všetky sú take isté a mne to nefunguje.
ak niekomu nejde right analog stick, tak tu je návod.. doteraz nič nefungovalo a toto mi ide: http://www.youtube.com/watch?v=wJRX-SUJ ... r_embedded
ak by niekto chcel zahrat, tak PSN: sajmon284
Dá sa do Fifi nahrať vlastný hudobný playlist?
-
dennisdenis
Amateur
čawte máte niekto vo Fife 12 CSEP 12 ( Czech slovak edition patch) ??
Prosím ťa čo je to za peč ?
zatial je len demo a je dostupne na fifagames.sk
prosim mam nainstalovanu FIFU 12...chcem nainstalovat aj 11....nebude sa mi to bit?....dakujem
nemalo by
-
dennisdenis
Amateur
hadam nie ale napr. keď som mal v pc ešte 11 a chcel som si tam dať fifu 12 demo ( plna ešte vtedy nebola) tak som musel odinštalovať 11-ku lebo to nešlo naištalovať
-
Pigesko
King
dennisdenis: to uz je davno fixnute 
-
dennisdenis
Amateur
jáááj ..