Co sme zazili za rok 2011

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Co sme zazili za rok 2011

Príspevok od používateľa MP4-27 »

zacal by som videom ktore mapuje celosvetove dianie z pohladu americanou ale je dost dobre podla mna , chcem aby ste pridali jednu vec ktora bola podla Vas dolezita a nebola v tom videu a jednu vec z vasho zivota co sa vam prihodilo ci uz zleho alebo dobreho...
zacnem ja:
celosvetovo: tento rok umrel clovek, ktory ovplyvnil nas zivot ovela viac ako Steve Jobs, Michael Jackson, Amy Winehous a Palo Demitra dohromady. Odpocivaj v pokoji Vaclave Havle. Nech tvoje posolstvo zije dalej. :?
z osobneho zivota: tento rok som sa rozisiel s priatelkou po 5 rokoch a bol som na tom tak zle ze som maval depky a podobne veci ,otazky typu naco a preco mam teraz zit ,az som sa prednedavnom zaregistroval na Badoo :) a hned prvej holke som napisal ci ma rada pukance, kino a colu a ona ze hej :) a tak sme spolu teraz ..tak dufam ze teraz to uz bude viac ako 5 rokov :D

--Stastne a Vesele inak :D --
* _██_*。*./ \ .˛* .˛.*.★* *★ 。*
˛. (´• ̮•)*˛°*/.♫.♫\*˛.* ˛_Π_____. * ˛*
.°( . • . ) ˛°./• '♫ ' •\.˛*./______/~\*. ˛*.。˛* ˛. *。
*(...'•'.. ) *˛╬╬╬╬╬˛°.|田田 |門|╬╬╬╬ .
¯˜"*°••°*"˜¯`´¯˜"*°••°*"˜¯` ´¯˜"*°´¯˜"*°••°*"˜¯`´¯˜"*°
Digital
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Co sme zazili za rok 2011

Príspevok od používateľa Digital »

pre mňa osobne bol tento rok najnešťastnejším rokom v mojom živote. A to hlavne zo zdravotného hladiska... Zlomené priehlavkové kosti (3 mesiace bez pohybu) , Infekcia (Týždeň v nemocnici , 3 týždne behania po doktoroch) , Rozťatá ruka priamo na dovolenke. Vo vzťahoch mi to tiež moc nevychádzalo , rozišiel som sa s priatelkou a pohádal som sa s pár blízkymi luďmi. S vecí ktoré sa ma netýkajú sa ma dotkla najviac Demitrova smrť. Jediné pozitívum je to že sa môžem zúčastnovat na autoslalomoch a pretekoch do vrchu. Inač nakazený to rok..
Napísať odpoveď