The Elder Scrolls V: Skyrim
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
Má tu niekto problém s misiou nasleduj Erandura? , do takej jaskyňe idete, pozeral som videá, prídeš tam sním a on otvorí taký teleport, ale ja tam vojdem a on tam nieje, a ten teleport ja nemôžem otvoriť. potom další problém , jeden chlapík z ledohradskej univerzity chce odomňa,aby som mu našol zopár Dwemerských koliesok, nazbieral som ich ale 5, prišol som kunmu, a stále nič stále mi hovoril že mu ich mám doniesť. Tak som si myslel že som mu ich doniesol málo , na další krát som ich nazbieral ale 20 a stále malo, stále mi vyprával kedy mu ich donesiem.tak som sa na túto misiu vykašlal a robil som dalej, a teraz nedávno som prišol kunmu a zobral mi ich ale 7. to bol pekný bug další
. a teraz mi dal dalšiu úlohu,dal mi pokrivený kameň duší aby som ho nahrial, vložím ho do prvého ohrievača , to sa správne zahrialo.A teraz ho mám ešte ale 5 krát zohriať v iných po celom Skyrime, prídem pri další ,dám tam kameň a nič, další nič další nič a na yotube som pozeral tam to išlo iným ludom pohode. Další bug a nepomohli ani update, patche, nič.Minule som tu ešte písal že som mal problém s Esbernom, čo bol celú dobu ticho jak solný stlp,a ked mal slovo pri tom stole, čo sa zišli všetci králi, královny tak to nešlo lebo bol stále z ticha.Ale vyriešil som to tak,že som viac krát loadoval hru a nakoniec to išlo.Pustilo ma dalej ale nehovorí dodnes ani to nepotrebujem. Len ma serú bugy tie predtým , a rád by som prešol úplne celú hru .Ak máte nejaké rady ako to vyriešiť sem snimi . DíK
-
Yos
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Koci: No mozno aj ano, len ci dostavas viac exp pri dykach, alebo pri natepnikoch:) Z levelu cca 40 z kovarstva som vyrabal iba dyky a za tyzden a pol som bol uz na 100. Len som musel obetovat vela, velmi vela financii:D
Korag - prave naopak.. plizenie som mal ako prve na 100vke. Zo zaciatku som ho zvysoval prave tak, ze som sa plizil skoro stale. V meste len ked bola tma alebo sero a vonku bolo minimum ludi (tak som zacinal), potom v roznych tych dungeonoch, zrucaninach a hradoch..
Podstatne je mat na sebe lahku zbroj a ked vies ze sa blizis k niekomu, tak so stlacenym SHIFTom sa plizit ultraopatrne a pomaly.
Ale je fakt, ze aj s plizenim na 100 sa neda ukryt zakazdym - k protivnikom s vysokym levelom sa len sotva preplizis za chrbat (ale neviditelnost to isti). Obojrucnemu zosilenemu utoku s dykami s 15nasobnym zranenim, odola len maloco.
Ale aj ked sa neda priplizit na dosah ruky, s vysokym plizenim nie je problem aj silnych protivnikov likvidovat sipmi, skor, nez sa dostanu k telu. Tym, ze na leveli 43 (ci kolko) mam zdravia len za 150 bodov a na sebe nemam ziadnu zbroj, jednoducho musim hrat tak, aby sa ku mne silnejsi protivnici nedostali - inak ma daju na 1-2 rany.
co trepem, nie hrat, matiku pocitat..
Yos, si vsimni, ze ci ukovas dyku, natepnik, alebo daedricke brnenie, stale ti to hodi rovnako (co je trochu blbost). Akurat s pokrocilym levelom, toho musis vykovat viac.
Lukass vitaj prvy den na fore, este nam tu zopar Q nerozpises, ked uz spoilerujes ostodvesto?
Podstatne je mat na sebe lahku zbroj a ked vies ze sa blizis k niekomu, tak so stlacenym SHIFTom sa plizit ultraopatrne a pomaly.
Ale je fakt, ze aj s plizenim na 100 sa neda ukryt zakazdym - k protivnikom s vysokym levelom sa len sotva preplizis za chrbat (ale neviditelnost to isti). Obojrucnemu zosilenemu utoku s dykami s 15nasobnym zranenim, odola len maloco.
Ale aj ked sa neda priplizit na dosah ruky, s vysokym plizenim nie je problem aj silnych protivnikov likvidovat sipmi, skor, nez sa dostanu k telu. Tym, ze na leveli 43 (ci kolko) mam zdravia len za 150 bodov a na sebe nemam ziadnu zbroj, jednoducho musim hrat tak, aby sa ku mne silnejsi protivnici nedostali - inak ma daju na 1-2 rany.
Yos, si vsimni, ze ci ukovas dyku, natepnik, alebo daedricke brnenie, stale ti to hodi rovnako (co je trochu blbost). Akurat s pokrocilym levelom, toho musis vykovat viac.
Lukass vitaj prvy den na fore, este nam tu zopar Q nerozpises, ked uz spoilerujes ostodvesto?
ak ma niečo napadne ,tak jasné žeKoCi napísal:Korag - prave naopak.. plizenie som mal ako prve na 100vke. Zo zaciatku som ho zvysoval prave tak, ze som sa plizil skoro stale. V meste len ked bola tma alebo sero a vonku bolo minimum ludi (tak som zacinal), potom v roznych tych dungeonoch, zrucaninach a hradoch..
JJ aj ja sa plyzim skoro stale ale defacto mas pravdu, zvysuje sa najviac ked je tma v nejakom meste alebo v nejakom tom dungu, jaskyni... Neviem asi si budem museiet dat na plyzeni viac zalezat, pretoze tie hlavne dovednosti co si vylepsujem maju uz tak cca o 10 bodov viac ako plizenie, preto som sa pytalKoCi napísal:Korag - prave naopak.. plizenie som mal ako prve na 100vke. Zo zaciatku som ho zvysoval prave tak, ze som sa plizil skoro stale. V meste len ked bola tma alebo sero a vonku bolo minimum ludi (tak som zacinal), potom v roznych tych dungeonoch, zrucaninach a hradoch..
[/b]
plyzenie je nieco medzi plizenim a lyzovanim predpokladam, to som este v Skyrime neskusal - funguje to?
Tiez hram za maga, s orientaciou na lukostrelbu + nicenie + jednorucne (dyky). Inymi slovami, co sa neda dorazit v plizeni, nicim magiou. Tym, ze zautocis magiou, sa automaticky odkryvas. Ked zautocis lukom, tak ta zacnu hladat. Ak si opatrny a vies sa stiahnut skor nez ta zahliadnu, tak kym ta hladaju sa plizenie zvysuje asi najlahsie. Na utok spoza chrbta dykami, budes musiet mat plizenie na lepsej urovni - dovtedy ho zlepsis len ako zbabely ostrelovac
Tiez hram za maga, s orientaciou na lukostrelbu + nicenie + jednorucne (dyky). Inymi slovami, co sa neda dorazit v plizeni, nicim magiou. Tym, ze zautocis magiou, sa automaticky odkryvas. Ked zautocis lukom, tak ta zacnu hladat. Ak si opatrny a vies sa stiahnut skor nez ta zahliadnu, tak kym ta hladaju sa plizenie zvysuje asi najlahsie. Na utok spoza chrbta dykami, budes musiet mat plizenie na lepsej urovni - dovtedy ho zlepsis len ako zbabely ostrelovac
No uslo mi y namiesto i, mi z toho uz hrabe kolko krat som to spomenul
.
Tie luky vypadaju byt v pohode len ked ja to mam skor naopak co nedam magiou to dorazim dykou,(resp. ked mi dojde mana), tiez zalezi na rase ake ma tie zaciatocne predpoklady k urcitym dovednostiam, temny elf ma nejake body k dobru prave k plizeni a magii niceni a iluzi, preto vravim som skor magicky zalozena postava a tie zbrane z blizka beriem skor s rezervou
.
//autoeditácia príspevku (18 Dec 2011, 20:01)
Inak co mam robit s kradnutymi vecami ked sa neadju predat? Na co su mi potom, mam na mysli teraz tie drahokami ktore by som inak predal za slusny peniaz.
Tie luky vypadaju byt v pohode len ked ja to mam skor naopak co nedam magiou to dorazim dykou,(resp. ked mi dojde mana), tiez zalezi na rase ake ma tie zaciatocne predpoklady k urcitym dovednostiam, temny elf ma nejake body k dobru prave k plizeni a magii niceni a iluzi, preto vravim som skor magicky zalozena postava a tie zbrane z blizka beriem skor s rezervou
//autoeditácia príspevku (18 Dec 2011, 20:01)
Inak co mam robit s kradnutymi vecami ked sa neadju predat? Na co su mi potom, mam na mysli teraz tie drahokami ktore by som inak predal za slusny peniaz.
korag..
..a samozrejme do spoileru.. aby tunajsi hnidopichovia mali kludny spanok 
.
a jeden megaspoiler na zaver
Spoiler
skus niekoho v cechu zlodejov. alebo v ledohrade v krcme je jeden typek. ked mu pomozes, mozes cez neho predavat kradnute veci.
.
a jeden megaspoiler na zaver
Spoiler
toho zleho draka na konci zabijete a dobro zvitazi 
Dajú sa predať. Zoznam možných kupcov, ktorých ale treba "odomknúť".
http://www.uesp.net/wiki/Skyrim:Thieves ... on)#Fences
http://elderscrolls.wikia.com/wiki/Fenc ... _in_Skyrim
// lol, lumir, to je vianočný elf...alebo domový škriatok z Pottera?
http://www.uesp.net/wiki/Skyrim:Thieves ... on)#Fences
http://elderscrolls.wikia.com/wiki/Fenc ... _in_Skyrim
// lol, lumir, to je vianočný elf...alebo domový škriatok z Pottera?
Jop, diky chlapci, takze som predsa len urobil dobre ked som isiel k zlodejom.
Eh? Kráľovstvo za pol koňa!
BTW, ten kôň sa nachádza na streche pevnosti. Asi sa účastnil nejakej explózie.
BTW, ten kôň sa nachádza na streche pevnosti. Asi sa účastnil nejakej explózie.
-
lekoklatik
VIP
Nejaký fanúšik prerobil inventár do PC podoby.
http://www.skyrimnexus.com/downloads/file.php?id=3863
http://www.skyrimnexus.com/downloads/file.php?id=3863
Konecne, cakal som, kedy bude nejake UI pre PC
Dik
Ako zistim uroven nepriatela? Inak co sa tyka vyvazenosti je tato hra na tom dost biedne, nejaky vylepseny bandita ma da na 3 rany a seriem sa s nim pol hodiny, na to epicky drak je uplna malina toto mohli doladit.
Mate niekto vyskusany SkyUI aj na CZ verziu? Funguje bez problemu?
Akurat nefunguje filter. Tipujem pre to ze nemam SKSE kedze nemam verziu 1.3.10 ale len 1.3.7. Tiez som dumal nad tym preco sa mi neupdatovalo na novsiu verziu tak som pisal na steam fora a ma trtklo ze to je mozno kvoli lokalizacii aj ked v tom patchi je len podpora 4GB takze neviem co tam treba prekladat zeby to cenega zdrzovala...
ludia neviete prečo mi tak dlho loaduje ked napr, niečo kujem,predávam,nasadzujem si veci a ták všetko to dosť dlho trvá , lebo ked som pozeral youtube im to všetkýcm rychlo všetko ide. klik a maš nasadené niečoja ked si chcem dať brnenie alebo niečo také aj to trvá ale 2 sekundy,a to mi nerobilo, to je nehratelné normálne nervy pri tom. Neviete poradiť ? 
A za koľko tých dračích duší sa mi odblokujú revy napr. odzbrojenie.
Veselé Vianoce všetkým
Veselé Vianoce všetkým
draci rev pozostava z 3 slov. na odomknutie kazdeho slova potrebujes 1 dracu dusu. princip je, ze cim viac slov rev ma, tym je ucinnejsi
.
btw. odzbrojenie je naprd. nikoho s vyssim lvl neodzbrojis:)
.
btw. odzbrojenie je naprd. nikoho s vyssim lvl neodzbrojis:)