Google Android OS
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: Google Android OS
na ktorejkolvek obrazovke stlac to tlacidlo vedla sipky - otvori sa ti menu a tam mas "upravit". potom ti ukaze vsetky obrazovky a mozes ich mazat
Na wildfire S sa nedaju mazat plochy..... aj ja pouzivam iba 3 a dalsich 4 su mi nanic... 
-
t0m4s3
Admin
stiahni si nejaky alternativny launcher (napr. launcher pro)
-
qwerty-xyz
ALE HOVNO.....
Ked tam mas vela obrazoviek, tak sprav na uvodnej obrazovke s dvoma palcami tu vec ako ked chces ODZOOMovat fotku, (ked zoomujes roztahujes palce ked odzoomujes tak stahujes) vsetky plochy sa ti zobrazia v MALOM .... proste ich budes mat na displeji vsetky, .... a teraz ktoru nechces tak jednoducho na nej budes drzat dlho prst a hodis ju do KOSA,..... azmizne na veky vekov, pokym podobnym sposobom nekliknes na PLUS ktore sa tam objavi, ktore ti plochu prida,.... odskusane na HTC desire Z, tiez s defaultnym launcherom.
Ked tam mas vela obrazoviek, tak sprav na uvodnej obrazovke s dvoma palcami tu vec ako ked chces ODZOOMovat fotku, (ked zoomujes roztahujes palce ked odzoomujes tak stahujes) vsetky plochy sa ti zobrazia v MALOM .... proste ich budes mat na displeji vsetky, .... a teraz ktoru nechces tak jednoducho na nej budes drzat dlho prst a hodis ju do KOSA,..... azmizne na veky vekov, pokym podobnym sposobom nekliknes na PLUS ktore sa tam objavi, ktore ti plochu prida,.... odskusane na HTC desire Z, tiez s defaultnym launcherom.
-
typek61
Darca
lenze tam sa ziadny kos neobjavi 
-
qwerty-xyz
ked podrzis tu jednu malu plochu tak ti nescervena a ked s nou ides dole tak sa ti pri okraji vtedy nezobrazi kos??? ....

-
typek61
Darca
nie.kos sa mi zobrazi iba ked drzim napr na spravach alebo na hodinach a podobnych aplikaciach
Napriklad ktore bugy?
-
t0m4s3
Admin
ADW som skusal ako uplne prvy, ale LP mi vyhovoval viac. Ten bug pozorujem taktiez, ale neobavuje sa vzdy a navyse nepotrebujem hybat obrazovkou, staci sekundu-dve pockat a ikonky sa objavia
Na HTC Desire S sa tak zmazat v Sense neda...qwerty-xyz napísal:ked podrzis tu jednu malu plochu tak ti nescervena a ked s nou ides dole tak sa ti pri okraji vtedy nezobrazi kos??? ....![]()
![]()
![]()
Som pisal vyssie ze ani na Wildfire S plochy nezmazes....

-
DeJF
Addict
Možete mi povedať ako spraviť aby aplikacie stahovalo na kartu a aj inštalovalo? [Myslím z browseru]
-
audiotrack
VIP
a aky mas browser? Ale aby si mohol instalovat na kartu tak budes asi musiet rootnut svoj android
-
DeJF
Addict
Root by tu mal byt...browser original co ma android.
-
t0m4s3
Admin
Root nutne nemusi byt, pokial mas verziu Androidu 2.3.4 (alebo uz 2.3.3?)a vyssiu
caute.... skopcim si nejaku apk do mobilu z PC . v mobile nainstalujem a strasne dlho mi to instaluje a potom sa resetne/vypne mobil.... .co stym spraivt ?
Robí ti to aj pri iných aplikáciách? Aký máš telefón?
iba pri niektorych.... napr ked som instaloval skate party .... samsung galaxy 3 (i5800)
-
seth82
Darca
http://www.bgr.com/2011/12/28/quad-core ... -mwc-2012/ durr hurr, s tým 3D to asi prepískli, ale uvidíme...Vyzerá to tak, že SII si veľmi dlho neponechám :3
-
Kibo
Hardcore addict
Všetko super, ale koment v diskusii hovorí za všetko: It also features a 2 hour battery life.