FreeTrack: zajimavy program kde mozete dat za mapu akykolvek obrazok a dokaze navigovat-na nezaplatenie hlavne v terene ak nieje zmapovany cez klasicke mapy TouchCalc: vedecka kalkulacka -neviem ci som ju stiahol z ovi store- OperaMobile: nepotrebuje komentar SPBTV: TV program E.T.: Namorna navigacia, ukazuje priliv odliv atd... potreboval som navigaciu
Inak ako funguje ta Bateria? mi to samo nainstalovalo do D: a pritom mam len C a E a vobec to neviem najst
Tema Android aplikacie vznikla po inspiracii temy Symbian aplikacie. Zaujimave je, ze teraz tuto temu s aplikaciami pre Symbian nemozem najst, pritom tu urcite bola.
Ani ja som to nevedel nájsť, tak som tu opäť vypísal všetky aplikácie.. že reku asi si to mýlim z iného fóra... ale teraz som to skúsil vyhľadať podľa kalkulačky, ktorú všade píšem.. a našlo mi hneď dve témy.. hádam môžete všetky tri spojiť!
Nechcem zakladat novu temu, tak obnovim tuto. Nevie niekto o nejakej free verzii office aspon na citanie? Na ovi store som hladal, je tam len PRO. Ide mi o doc(x) ppt(x) a xls(x).
Symbian Anna Nokia 500
Homescreen alebo widgety podla mojho nazoru dokazes spravit cez aplikacie. Neviem ako je teraz v tomto Symbian, ale ked som pouzival Nokiu E51, tak uz vtedy pred tromi rokmi boli rozne aplikacie na homescreen.
Ano aplikacie su, ale castokrat tie slabsie mobily ako je C5-03 ju nezvladaju. Skus si najst na nete CFW a napalit na fon, samozrejme prides o zaruku. Ale mozem odporucit, mam na X6tke annu a fici, ma omnoho viac RAM a aj telefon je sviznejsi
na nokia n95- rotate me - asi netreba hovoriť čo to je
nokmote- ovladanie obrazovky pohybom telefonu - velmi podarena aplikacia - neviem ako je to certifikaciou ale ked som mal n95 tak sa mi to podarilo nejak ocertifikovať