ja hej
BattleField 3
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Re: BattleField 3
kto teraz?
ja hej
ja hej
Myslel som rolyho.
Ty michalkoOo skus ocistit grafiku od prachu, skontrolovat teploty a podtaktovat pamat + jadro. Ked mas nejaku OC verziu karty tak je mozne ze to je tym. Uz sa to riesilo aj na ofc forach kde original OC verzie kart robili artefakty a stacilo podtaktovat o par Mhz a vsetko zmizlo.
Ty michalkoOo skus ocistit grafiku od prachu, skontrolovat teploty a podtaktovat pamat + jadro. Ked mas nejaku OC verziu karty tak je mozne ze to je tym. Uz sa to riesilo aj na ofc forach kde original OC verzie kart robili artefakty a stacilo podtaktovat o par Mhz a vsetko zmizlo.
Ma uz niekto odomknute L85-ku ? Mohli by sme poskladat nejaky tym na Squad DM a by sme si to navzajom odomkli. Bez neschopnych ludi sa tie zapasy nedaju vyhrat. 
-
MichalkoOo
Zablokovaný
odinštalácia driverov od grafiky, prečistenie a nainštalovanie najnovších beta ovládačov nepomohlo.
Vypnutie softwaru od základnej dosky nepomohlo
Vypnutie aera nepomohlo
vypnutie AA nepomohlo
low detaily nepomohli
zníženie rozlíšenia nepomohlo
opravenie inštalácie nepomohlo
iný browser nepomohol
Podtaktovanie grafiky nepomohlo
vypnutie OC u procesora nepomohlo
nastavenie afinity na 2 jadrá nepomohlo

Vypnutie softwaru od základnej dosky nepomohlo
Vypnutie aera nepomohlo
vypnutie AA nepomohlo
low detaily nepomohli
zníženie rozlíšenia nepomohlo
opravenie inštalácie nepomohlo
iný browser nepomohol
Podtaktovanie grafiky nepomohlo
vypnutie OC u procesora nepomohlo
nastavenie afinity na 2 jadrá nepomohlo
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
BTW neviem nepostrehol som ci to tu uz bolo ale na ORIGINE 50% zlava tak som kupil za 24,99€
-
Michaelo
Hardcore addict
Ten SOFLAM má zameriavať sám že? Ale on zameriava len tam kam ho namierim? Teda ak sa tank posunie o 2 metre vedľa mám smolu? Lebo rád by som ho len postavil a sniproval.
-
Grond
Medium Professional
som dost vytoceny z dneska hral som na jednom rated rush serveri kde sa tocila metro a bazar , stravil som tam 3 hodiny celkom spokojny odomkol som si za ten cas par veci a darilo sa mi , zrazu ma vykoplo z hry s hlaskou "Hra odpojena: herní relace byla ze serveru odstraněna " vsetko co som nadobudol bolo v prdeli ziaden unlock ziadne body ani historia ze som tam vobec hral , co je toto za system , len tak z nicoho nic odpoja,zrusia server + vsetko ostatne z battlelogu? uz sa mi to stalo druhy krat , to uz aby som sa bal niekde napojit ze ci sa to nezopakuje znova , da sa to nejako riesit s podporou (EA,dice alebo na to z vysoka mrdaju? )
-
Michaelo
Hardcore addict
Mne sa to stalo tiež a to som dostal vtedy 2 medaily.
S tým nespravíš nič pretože to spadol server a vyhodilo to každého. Ale mali by nastaviť ukladanie každých 10 minút napr a na konci kola.
Aj keď tam je ukladanie On the fly ak sa nepletiem takže nwm.
S tým nespravíš nič pretože to spadol server a vyhodilo to každého. Ale mali by nastaviť ukladanie každých 10 minút napr a na konci kola.
Aj keď tam je ukladanie On the fly ak sa nepletiem takže nwm.
-
Daggertail
Light Professional
no tak malo by vam tie statistiky ulozit, aspon mne to ulozi vzdy, ked mi padne hra ( a to mi pada velmi casto) 
-
Michaelo
Hardcore addict
Keď padne hra uloží aj mne. Keď ale padne server tak neukladá.
To ma privádza k myšlienke, že štatistiky sa ukladajú automaticky, ale len na server, ktorý ich na konci kola odošle. Teda ak odídete v polke hry, server odošle vaše skóre hneď, no ak vám to padne, tak to serveru nedôjde lebo nedostane príkaz že ste odišli a štatistiky pošle na konci kola.
No ak padne server tak sa neodošle nič lebo sa štatistiky stratia.
Bem.
A ako to je s tým SOFLAMom? Pýtal som sa trochu vyššie.
To ma privádza k myšlienke, že štatistiky sa ukladajú automaticky, ale len na server, ktorý ich na konci kola odošle. Teda ak odídete v polke hry, server odošle vaše skóre hneď, no ak vám to padne, tak to serveru nedôjde lebo nedostane príkaz že ste odišli a štatistiky pošle na konci kola.
No ak padne server tak sa neodošle nič lebo sa štatistiky stratia.
Bem.
A ako to je s tým SOFLAMom? Pýtal som sa trochu vyššie.
Ja som to urobil na serveri kde boli 2 kill win takze cca 10 hier a bolo to. Je to super zbran na strednu a velku vzdialenost, silna, presna ale na blizko je slabucka kedze ma slaby ROF.rochedo napísal:Ma uz niekto odomknute L85-ku ? Mohli by sme poskladat nejaky tym na Squad DM a by sme si to navzajom odomkli. Bez neschopnych ludi sa tie zapasy nedaju vyhrat.
Soflam oznacuje ciele automaticky ked ho nastavis na cestu a pod. Neovlada sa automaticky len oznacuje.
-
Michaelo
Hardcore addict
A aké má rozmedzie? Mne to nešlo ani manuálne označiť LAV kým som nemieril priamo na neho.
Neviem ake ma rozmedzie. Treba ho postavit tak aby vozidla boli co najdlhsie v oblasti kde mieri cize namieris to na cestu z budovy alebo na nejaku cast oblohy kde helikoptery casto lietaju(stred) atd... ked to postavis pod uhlom tak dlho ciel nevydrzi a nemozes cakat ze bude oznaceny ciel 15 sekund. Najlepsie ked ho umiestnis niekde zozadu kde sa nepriatelia casto nepozeraju a namieris ho na kriticky bod kde chodia casto vozidla. Napr u vlajky niekde kde to mozu zaberat tanky atd... no najlepsie je to ovladat rucne-
Dá sa kúpiť ešte Limited Edition, alebo si musim kúpiť normálnu verziu a Back to Karkand samostatne?
-
Michaelo
Hardcore addict
Par (viacej ako 2) stranok dozadu tu boli odkazy na Limitku co sa da este kupit. Boli odkazy aj na physical warfare pack.
som prešiel 13stranok a som nenašiel 
-
Michaelo
Hardcore addict
Prešiel som 31 strán a tiež to nevidím ale viem že to tu na 100% bolo. To by som musel zbežne prebehnúť celú tému.
Bolo to tu spolu s príspevkom a odkazom na Physical Warfare Pack len si nepamätám stranu. Sakra.
http://www.xgames.sk/?product=59battlef ... tegory=100
Jo toto je ten odkaz na Warfare Pack. Ten som našiel googlom. Skús pogoogliť ale niekde možno majú skladom limitku. Stačí ti len kľúč.
neviem či ťa to samostatne nevyjde lacnejšie
http://www.zavislak.sk/battlefield-3-pc
Bolo to tu spolu s príspevkom a odkazom na Physical Warfare Pack len si nepamätám stranu. Sakra.
http://www.xgames.sk/?product=59battlef ... tegory=100
Jo toto je ten odkaz na Warfare Pack. Ten som našiel googlom. Skús pogoogliť ale niekde možno majú skladom limitku. Stačí ti len kľúč.
neviem či ťa to samostatne nevyjde lacnejšie
http://www.zavislak.sk/battlefield-3-pc
-
MichalkoOo
Zablokovaný
physical warfare pack je free . Kto ho nemá, automaticky sa mu aktivoval
-
Michaelo
Hardcore addict
Myslím ten balíček kde je aj pack aj Dogtagy. Tie by nemal mať každý.