if (isset($_POST['register']))
{
if (strlen($nick) > 15 OR strlen($nick) < 3)
{ $nick1 = "<div class='warning'>Nick musí mať od 3 do 15 znakov!</div>";}
else { $ok1 = "ok"; $nick1 = "<div class='message'>Nick musí mať od 3 do 15 znakov!</div>"; }
ty si nezkopíroval tie riadky, čo som písal Ja chcem vidieť aj časť pred tým. Niekde ti bude zrejme chýbať zátvorka. To že ti píše riadok 39 vôbec nemusí znamenať že chyba je práve tam
$nick1 = "<div class='message'>Nick musí mať od 3 do 15 znakov!</div>";
$pass11 = "<div class='message'>Heslo musí mať od 3 do 20 znakov!</div>";
$nick = $_POST['nick'];
$pass = md5($_POST['pass']);
$pass2 = md5($_POST['pass2']);
$email = $_POST['email'];
$char = $_POST['character'];
if (isset($_POST['register']))
{
if (strlen($nick) > 15 OR strlen($nick) < 3)
{ $nick1 = "<div class='warning'>Nick musí mať od 3 do 15 znakov!</div>";}
else { $ok1 = "ok"; $nick1 = "<div class='message'>Nick musí mať od 3 do 15 znakov!</div>"; }
to je najhoršie, že ani ja tam nevidím nič zlého, dokonca ani NetBeans. Nevadí, teraz sa na o vykašlem a zajtra nad tým porozmýšľam. Každý kto sa mi pokúsil pomôcť K (a keď tú chybu objaví tak ďalšie)
//autoeditácia príspevku (26 Dec 2011, 13:17)
HOPS, NetBeans objavil nejakú chybu. Čo je incorrect? (Všetko čo bolo v IF-ku som zapoznámkoval a teraz mi tu objaví chybu)
Parse error: syntax error, unexpected '{' in /cesta/k/suboru/register.php on line 39
k sakru som bezradný...
//autoeditácia príspevku (26 Dec 2011, 14:52)
P.S. Komu by sa chcelo babrať v mojom neprehľadnom kóde a nájsť chybu, nech napíše. Budem mu za to vďačný
z tej podmienky je logické, že sa vykonáva keď sa chce registrovať. A z toho teľa podmienky vidno, že tam overuje iba nick. To znamená, že to nie je celé a ešte to pokračuje (overenie ostatného a samotná registrácia) a teda uzatvorené to má niekde nižšie, čo už nevidno. Písal že to kontroloval a nechýba mu to tam
Tak nech nepastuje casti kodu ale vacsie celky. Urcite ma chybu niekde mimo v tomto pripade (bud pod alebo nad pastnutym kodom). Na toto sa ani neda povedat ze "hladat ihlu v kope sena" lebo my ani tu kopu nemame.