L.A. Noire
Re: L.A. Noire
ved kamoš ma i7 2600k 8gb ram a gtx 570 a mu to sekalo ked som bol pri nom
detrox napísal:ved kamoš ma i7 2600k 8gb ram a gtx 570 a mu to sekalo ked som bol pri nom
nemal nahodou THETA verziu ako ja?detrox napísal:ved kamoš ma i7 2600k 8gb ram a gtx 570 a mu to sekalo ked som bol pri nom
nwm len mi to ukazoval bo som rozmýšlaš ze mi to da na usb ale ked mu to lagovalo na lepšej zostave jak mam ja tak som nato kašlal 
Konecne som to dohral a parada, super pribeh, nakoniec som to rozbehal aj na dvojjadre a HD4850. Super, dlho ma ziadna hra tak nechytila.
Uz som stiahol dve verzie hry..nainstalujem cracknem spustim a vyhodi ma do windovsu ze program prestal pracovat..neviete kde je problem?
-
lekoklatik
VIP
v neoriginalnej verzii. warez tu neriešime. pýtaj sa tam kde si ťahal.
-
frankocean11
Medium Star
Takze zakupil som si L.A Noire cez Steam. Dneska som dostahujem. Chcem sa vas spytat, existuje cestina na tuto hru ? Co bude ficat aj na steame. Dakujem
Odmenim sa K+
Odmenim sa K+
-
frankocean11
Medium Star
Návod na cestinu:
Cestinu, som vyriesil. Stiahnite ju z XZONE.cz ak mate complet edition tak tu 1,5GB a ak nie tak len tu par MB.
Nainstalujete cestinu do rootu hry. Ak chcete cestinu rozchodit musite nastavit DirectX 9! Nie DX 11, hra vam nepojde spustit, bude padat.
V roote som zmazal dva subory: CASES a MAINCONTENT
Enjoy
Cestinu, som vyriesil. Stiahnite ju z XZONE.cz ak mate complet edition tak tu 1,5GB a ak nie tak len tu par MB.
Nainstalujete cestinu do rootu hry. Ak chcete cestinu rozchodit musite nastavit DirectX 9! Nie DX 11, hra vam nepojde spustit, bude padat.
V roote som zmazal dva subory: CASES a MAINCONTENT
Čaute chalani, ja mám taký iný problém a bol by som rád, ak by mi niekto vedel poradiť. Včera som si nainštaloval hru ale priveľmi mi to sekalo (nemám moc silný NB), tak som to odinštaloval. Dnes mi však kamarát v škole poradil jednu fintu, ktorú našiel na internete a vraj funguje každému - vpísať nejaké somariny do "launcheru" a takto to spustiť.. lenže išiel som si nainštalovať hru opäť, že to skúsim a pri inštalovaní z 2. CD mi vyhodí chybu (nižšie v obrázku)... nevedel by mi niekto poradiť, resp. čo s tým? Pri inštalácii prvýkrát mi to išlo bez problémov, ďakujem 
-
lekoklatik
VIP
Inštaluješ to z nejakého externého zariadenia?
Nie, inštalujem to z virtuálnej mechaniky... resp. neviem, či sa tá ráta medzi externé 
-
lekoklatik
VIP
A ten image máš na externom zariadení?
Proste si to skopíruj na disk C napríklad a skús nainštalovať. Prípadne rozbaliť ako hovorí palci
Proste si to skopíruj na disk C napríklad a skús nainštalovať. Prípadne rozbaliť ako hovorí palci
Nemal som image na externom zariadení...
Skúsil som rozbaliť aj image CD1 aj CD2, všetko išlo v pohode no pred koncom chce odo mňa súbory cab4 z CD0?! To je akože čo?
Skúsil som rozbaliť aj image CD1 aj CD2, všetko išlo v pohode no pred koncom chce odo mňa súbory cab4 z CD0?! To je akože čo?
-
frenky78910
Amateur
LA Noire problém
Zdravím mám taký problém že keď spustím hru LA Noire tak načíta začiatok logá rockstaru a uvod a potom už ostane len čierna obrazovka neviem čo s tým mám robiť poradte ak sa niekomu stalo tiež to isté ako ste to vyriešili. Vopred dakujem
Re: LA Noire problém
splnas minimalne poziadavky?
updatni drivre na grafike
je to origo?
ano - netusim
nie - skus reinstall/iny crack
updatni drivre na grafike
je to origo?
ano - netusim
nie - skus reinstall/iny crack
-
frenky78910