Pokroky v sociálnom živote

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Waldo
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Strach z dievčat pominul, zostala len horká pachuť

Príspevok od používateľa Waldo »

Kto hovori o 50 kamaratoch a o povrchnych kamaratskych vztahoch? To akoze teraz kazdu zenu co stretnes tak sa bud budes snazit zbalit alebo nic?

Snazim sa tu vyuzit prevratnu logiku, ze ked budes v kontaktne s ludmi tak im asi aj lepsie porozumies. Ked budes mat par kamaratiek tak zistis ake su zeny, co od nich ocakavat a co ony ocakavaju od muzov. Musis niekde zacat a nie hned snazit sa balit baby bez toho aby si o nich vobec nieco vedel.
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

Melani napísal:

Opakuješ sa ! Uvedom si to ! Zato, že ťa pár dievčat odmietlo neznamená že máš zasa sedieť doma a nič nerobiť ! Každý Ti tu vypisoval nechaj tomu voľný priebeh a nepokúšaj sa o to... lenže Tebe to zjavne nestačí , čo ak by si to vyskúšal a po pár týždňoch tu napíšeš opäť niečo....
Nedávaj si vysoké ciele, nehraj sa na niekoho kým nie si, nemusíš byť sebavedomý, ja som ? a pozri sa čo sa za všetko za rok zmenilo.... nemysli len nato, sakra, radím Ti, aby si skúsil isť von len s našimi dvoma kamarátmi,ale potom sa robíš že tomu čo Ti poradím nerozumieš, nestačí Ti len vypisovanie , ani toto tu, lebo sprdneš každého so všetkým čo k Tebe povie !
V poriadku, veď sa už ani nepokúsim. Ako som napísal inde, nikto mi nestojí za tú námahu. Ja som z balením skončil, teraz nech dievčatá balia mňa.
A opäť, čo je vysoký cieľ? Len pred nedávnom som bol v totálnych sračkách, kedy vysokým cieľom bolo aj chodenie vonku. A teraz, keď som vonku chodiť začal, si pre zmenu dávam vysoké ciele znovu? Nerozumiem...
Melani
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Melani »

Terepin napísal: V poriadku, veď sa už ani nepokúsim. Ako som napísal inde, nikto mi nestojí za tú námahu. Ja som z balením skončil, teraz nech dievčatá balia mňa.
A opäť, čo je vysoký cieľ? Len pred nedávnom som bol v totálnych sračkách, kedy vysokým cieľom bolo aj chodenie vonku. A teraz, keď som vonku chodiť začal, si pre zmenu dávam vysoké ciele znovu? Nerozumiem...

Ty ! nenormálne ma už hneváš ! Ja som nepovedala aby si sa nepokúsil len si daj chvíľu pauzu a chod do spoločnosti s nami, s kamarátmi s hocikým.... Vysokými cieľami som mala na mysli ako podobne chalani vyberať si dievča iba podľa vzhľadu- skús najprv niekoho bližšie spoznať...
Terepin
Addict
Addict

Waldo napísal:Kto hovori o 50 kamaratoch a o povrchnych kamaratskych vztahoch? To akoze teraz kazdu zenu co stretnes tak sa bud budes snazit zbalit alebo nic?

Snazim sa tu vyuzit prevratnu logiku, ze ked budes v kontaktne s ludmi tak im asi aj lepsie porozumies. Ked budes mat par kamaratiek tak zistis ake su zeny, co od nich ocakavat a co ony ocakavaju od muzov. Musis niekde zacat a nie hned snazit sa balit baby bez toho aby si o nich vobec nieco vedel.
Ja som hovoril o kamarátoch, keďže ty si spomenul, že to nemusia byť len ženy.

Ale ja nemám problém rozumieť ľuďom. To ľudia majú problém rozumieť mne. Vieš koľko výsmechov a šikanovania som si "užil" kvôli svojej inakosti? Myslíš prečo sa vždy uzatváram v prítomnosti cudzích ľudí a len mĺkvo ich počúvam a sledujem? Dám ti nápovedu: zo srandy to nie je.

//autoeditácia príspevku (26 Dec 2011, 22:59)
Melani napísal:

Ty ! nenormálne ma už hneváš ! Ja som nepovedala aby si sa nepokúsil len si daj chvíľu pauzu a chod do spoločnosti s nami, s kamarátmi s hocikým.... Vysokými cieľami som mala na mysli ako podobne chalani vyberať si dievča iba podľa vzhľadu- skús najprv niekoho bližšie spoznať...
Ale ja som ju nepozýval na rande. Očarila ma fyzicky, tak som chcel zistiť, či ma očarí aj charakterovo. Nuž, nechcela, aby som to zistil, keďže sa vyjadrila, že ja som pre ňu... ako to povedať slušne - nič. Takže prepáč, ak neprekypujem optimizmom a energiou sa o čokoľvek pokúšať.
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

Ako sledujem túto tému, začína sa mi pomaly ale iste do hlavy vkrádať myšlienka, že autor tejto témy svojimi názormi a vlastnosťami celkom dobre zapadá do schémy hromadných či sériových vrahov, ktorí kvôli svojím komplexom a istej formy nenávisti k ľuďom (vychádzajúcej z toho, že ich ktosi má za šašov a objekty na šikanu) začnú mať potrebu vraždiť ľudí....
Unabomber Kaczynski, Seung-Hui Cho, Eric Harris, Dylan Klebold, Charles Joseph Whitman etc.... to boli veľmi podobné typy.... jedni boli šikanovaní, ďalší si myslel, že je najmúdrejší a ostatní sú nehodní existencie, ďalší nevedel nadviazať vzťahy so ženami....
Terepin
Addict
Addict

Ja? Vrah? A to, že som pacifista, ti akosi uniklo, čo?
MIRV
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa MIRV »

Seung-Hui Cho bol údajne psychotik a trpel bludmi, z dua Klebold a Harris bol jeden pravdepodobne sociopat a druhý bol závislý a submisívny voči druhému, Whitman mal nádor na mozgu. O zdravotnom stave Kaczynského nič neviem. Nemyslím, že Terepin trpí niektorým z týchto zdravotných/duševných problémov. Nemyslím si ani, že niečo z toho, čo si vymenoval predurčuje jednotlivca k masakrom. Milióny ľudí prejdú šikanou, majú problémy so ženami atď. a nejdú nikoho zabíjať. Tvoj názor je teda dosť povrchný, pinhead.
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

uff... dostanem medailu za to, že som to tu zvládol prečítať odkedy sa téma obnovila?

terepin... pekne poporiadku

1) daj si facku

2) postav sa pred zrkadlo a začni rozjímať čo je na tebe dobré a čo zlé... to čo sa ti na sebe nepáči - začni pracovať na odstránení alebo premenení na niečo aspoň neutrálne... to čo je na tebe dobré a s čím si spokojný - na tom stavaj...je to iné ako konzum a mainstream? nevadí...

3) to, že si bol šikanovaný je koho vina? len a len tvoja, že si sa nikdy nepostavil na svoju obranu a teraz si na tom tak ako si... nariekaš, si pacifista, nepochopený romantik, mierny asociál (je pekné, že máš 2 best kámošov... a vieš ako sa cítia oni voči tebe?), vzhliadaš k príliš vysokým cieľom... plánoval si budúcnosť a neožieral si sa? a kde si teraz? doma, v sračkách a depresiách - takto si si to v puberte každý piatok večer plánoval?

4) každý kto ti tu napísal to myslel dobre (ok, pinhead to zabil síce, ale chápem jeho príspevok veľmi dobre)... každý, čo ti nejako radil, ti napísal buď dávno overené veci, alebo veci, ktoré pomohli jemu samému... aj ja som dlho hľadal, tlačil na pílu a bol sklamaný... a potom bum 3 týždne na to ako som sa na to vyprdol som si našiel babu... pol roka dozadu? zasa som po istej dobe chcel strašne niekoho... nič, samé odmietnutia, sexu minimum... povedal som si, že kašlem na to... o týždeň som spoznal osudovú babu(síce to s ňou nevydalo, ale posunulo ma to vpred zase)... nikto tu nie je model pre versaceho, aby si mohol hovoriť, že ako zle vyzeráš... tak sa na to tak aj pozri, prečítaj si ešte raz tie príspevky a skús bez klapeik na očiach ešte raz vyhodnotiť, čo ti kto napísal

5) nehľadaj za všetkým protichodné názory a nehľadaj na všetko zbabelú výhovorku... 3 dni si sa snažil krvopotne? 3 dni? ty si myslíš, že keď stráviš roky v ulite, že to na tebe nezanechá nejaké známky? a že potom keď sa zrazu bez tréningu o niečo pokúsiš, tak to asi pôjde do kytek skôr ako to začne? ... pozvoľna chlape... ideš z extrému do extrému...

6) ak mieniš pokračovať v tomto nariekaní a hľadaní niečoho čo tam nie je za každým príspevkom, každým kecom kamarátov pri pive, tak sa ti o chvíľu na hlavu vyserú všetci a tvoja spoločnosť im bude doslova nepríjemná... a potom čo? pôjdeš domov umrieť?

hej dosť... už ma to nebaví...

7) daj si ešte jednu facku a choď spať... a ráno sprav so svojím životom niečo
Terepin
Addict
Addict

1. Dal som si ju.

2. Rozprávam zo sebou pravidelne.

3. Ale postavil. Výsledkom bolo, že som dostal po hube nie od jedného, ale dvoch, troch, štyroch atď. A Chuck Norris nie som. Čo je asociálne na tom, že netúžim poznať desiatky ľudí? Menej je niekedy viac. Takže keby som sa ožieral, môj život by bol teraz lepší?

4. Inými slovami si to nechal na náhodu. Píšem si. Ak mi dve dievčatá povedia to, čo si myslím de facto celý čas, je to náhoda? To určite...

5. Beriem ťa za slovo, odteraz na všetko pôjdem pozvoľna, v pohode a flegmaticky. Budem večne plávať na uhladenej hladine oceána. Aspoň mi to pomôže naučiť sa zvládať stresové situácie.

6. Dnes si to všetko zosumarizujem a spíšem do jedného zoznamu. Môžeš mi ho potom odsúhlasiť. :D

7. Dal som a idem spať. Vďaka za rady.
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

To je ťažko, keď na všetko, čo tu bolo povedané máš milion dôvodov, prečo sa to nedá a prečo to tak nechceš, ale ani jedno jediné pozitívum ani náznak sebamotivácie.
Takto pokrok nikdy nedosiahneš, pokiaľ nezačneš myslieť pozitívne, bez tej horkosti.
Terepin
Addict
Addict

Čiže sa mám poslušne súhlasiť so všetkým, čo všetci píšu a uspokojiť sa s prvým dievčaťom, ktoré bude ochotné so mnou chodiť?
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Z tvojej reakcie vidím, že si nepochopil, čo som napísal. Zamysli sa nad tým a skús to znova. Ja ti oponenta robiť nebudem. Mne sú tvoje problémy ukradnuté.
Terepin
Addict
Addict

Frikso napísal:To je ťažko, keď na všetko, čo tu bolo povedané máš milion dôvodov, prečo sa to nedá a prečo to tak nechceš
Inými slovami, mám sa stotožniť s názormi druhých. Ja to chápem. Veď som aj napísal, že to urobím.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Terepin napísal: Ja som hovoril o kamarátoch, keďže ty si spomenul, že to nemusia byť len ženy.

Ale ja nemám problém rozumieť ľuďom. To ľudia majú problém rozumieť mne. Vieš koľko výsmechov a šikanovania som si "užil" kvôli svojej inakosti? Myslíš prečo sa vždy uzatváram v prítomnosti cudzích ľudí a len mĺkvo ich počúvam a sledujem? Dám ti nápovedu: zo srandy to nie je.
Toto je tvoj problem, keby si spoznal viac ludi, tak by si si rozsiril povedomie o veciach o ktorych sa spolu bavia (nieco podobne som ti pisal aj do SS). Nieco z toho ta moze zaujat a mozes na tom dalej stavat. Neviem ako na tom si teraz, ci niekde pracujes alebo si len doma, ale u mna je to napriklad tak, ze mam 3 vacsie okruhy kamaratov (zo strednej, z domu a z prace) a spolocnych tem medzi nimi je velmi malo. No napriek to funguje a s kazdym si mam co povedat. A poviem rovno, ze keby som mal stale chodit na pivo iba s jednou partiou, tak by ma asi porazilo :)
Ak pracujes tak treba chodit na teambuildingy a aj na normalne posedenia po praci, takymto veciam sa proste netreba branit. A ked sme uz pri tom, tak som si spomenul na temu uzivatela Forsaken, ktory riesil podobny problem a aj dostaval podobne rady, no tiez ich odbijal tak ak aj ty. Ale skus tu temu najst a mozno objavis aj nejake dalsie tipy ktore ti mozu pomoct.
Terepin
Addict
Addict

Počkať, sa mám teraz pretvarovať, že ma ich témy na pokec zaujímajú? Aj keby som sa pretvaroval neviem ako dobre, aj tak by som nevedel, čo k nim povedať. Ver mi, už som to skúšal. Nevyšlo to.
Do práce momentálne nechodievam, no keď som chodil, tak som svoju prácu zbožňoval. Tešil som sa na prácu, nie na ľudí v nej. Aj tak som bol nováčikom a medzi seba ma neprijali a pchať sa im do zadku som nechcel.
Gothar
Moderátor
Moderátor

No jasne ze ked ta nezaujimaju tak sa nemozes pretvarovat, lebo to by si dlho nevydrzal, ale myslel som, ze cosi spolocne by sa naslo ked ich uz povazujes za kamaratov. Co sa tyka pracovneho kolektivu, tak tiez neviem, ja som zatial vzdy pocul iba o kladnom prijati.
Ale kedze teraz sme zase na nule, tak mi napada este jedna moznost, ak mas nejaky konicek (plastove/papierove modely, tvorba hudby, atd.) tak skus najst komunitu ludi zaoberajucich sa tym istym v tvojom meste. Tusim si pisal ze si z KE, tak by to nemal byt velky problem. To by si sa dostal do spolocnosti kde by si sa nenudil a mozno by si natrafil aj na nejake kamaratky. Ak taky konicek momentalne nemas, tak skus s niecim zacat. Viac uz poradit neviem :)
Terepin
Addict
Addict

Neviem o nijakom združení, ktoré sa venuje tvorbe elektronickej hudby. Všetko je to len rock, pop, hip-hop a pod. sračky, poprípade ešte vážna a folklórna hudba. Keď som písal, že počúvam undergroundovú hudbu, mal som tým na mysli undergroundovú hudbu se vším všudy. Za tie roky som sa nestretol s NIKÝM, kto by ju počúval tiež (nerátam tých, ktorí si ju príležitostne pustia po tom, ako som im ju dal).
Gothar
Moderátor
Moderátor

Nemyslel som zdruzenie, skor nejake internetove forum, kde by chodili aj kosicania.
Terepin
Addict
Addict

O žiadnom slovenskom fóre neviem. Pred rokmi som natrafil na Jamendo, ale to sa zrejme neráta.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...táto téma už veľmi dlho (neviem či nie aj od začiatku) kopíruje príspevkami zabehnutý štýl - návrh riešenia - zamietnutie - návrh - zamietnutie - návrh - zamietnutie...a to, že si nezapadol medzi kolegov...tomu sa ani nedivím...ak si sa s nimi nemal záujem o ničom baviť, tak čo si čakal? Ak chceš byť v kolektíve prijatý, budeš sa musieť trocha aj prispôsobiť...teraz mi na to napíš, že sa nebudeš meniť a sme zase tam, kde sme boli...
Napísať odpoveď