BattleField 3
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: BattleField 3
wtf 25 hier a ma taky rank? to je ako mozne? ...a ty ako vies ze to nahral na PB serveri? jedine ze by bol admin, videl som admina co mal aimbota na helinu, ale ostatnych by to predsa malo kickovat, ci? 
Ved to su cheateri. Sa pozri na statistiky. K/D 12000 kills 1000 deaths... seems legit. atd.. score per minute 6k?
A ako viem ze hrali na PB serveri? Staci sa pozriet na posledne odohrane hry a vidis na akom serveri to bolo. Pozeral som sa a vsetko PB on. A score nie take... 97/0 skoro v kazdej hre
.
A ako viem ze hrali na PB serveri? Staci sa pozriet na posledne odohrane hry a vidis na akom serveri to bolo. Pozeral som sa a vsetko PB on. A score nie take... 97/0 skoro v kazdej hre
-
Hotwire
Addict
nj uz podla nicku vidim odkial asi je....cinania dokazu hacknut vsetko 
nehovorím, že som profesionál, ale mať podobné štatistiky ako vyššie uvedený alebo mnou spomínaný, to už nieje nič iné ako cheaterstvo. a čo sa týka toho PB, tak som sa ešte počas hrania BC2 pýtal na to v EA a tam mi povedali, že ani to nieje 100% a dá sa to obísť, keď to človek vieSchYzo napísal:hej tento nazor maju okrem teba aj ine lamky...vzdy je lahke vsetko to zvalit na cheaty co?
edit: aj ked pravdaze vzdy je sanca aj ze mas pravdu a naozaj cheatoval..ale ak hras na PB serveri tak ta sanca je zanedbatelna
-
Hotwire
Addict
pozri ak nebolo ocividne ze kazdeho sundaval na ranu vzdy presne, alebo vzdy vedel kde kto stoji, tak nemozes tvrdit ze je cheater....70 killov som sice nemal ale mal som uz tusim nejak tak ze 35 killov a 2 smrte, a ja cheater niesom
...proste ked hras na serveri kde hra vela slabych ludi ktori ti furt bezia do rany, tak sa killy farmia dost lahko 
edit:este dodam ze ani nekempim a ani niesom nejaky profik, proste priemer
edit:este dodam ze ani nekempim a ani niesom nejaky profik, proste priemer
-
Michaelo
Hardcore addict
K tomu PB: Hral som na serveri kde bolo PB on a došiel cheater a stále sa prepínal aby si zahral čím dlhšie. nahlásilo ho asi 15 ľudí zo serveru + mám ešte aj screeny. Skóre po pár minútach 200/2
-
Grond
Medium Professional
odbocim trosku od temy ,ale ked porovnavam terajsie mapy s BF2 , tak jednoznacne vyhravaju BF2 mapy , jedine co som si oblubil tak to je bazar ,damavand a prechod cez seinu , ostatne su fakt nic moc , napriklad take metro pri 32vs32 conqueste je to nehratelne 2 strany proti sebe sa ohadzuju granatmi pri eskalatoroch samozrejme RPG a granatomety nesmu chybat a taktiez ked rusom ostane zakladny spawn point tak je to nehratelne na kazdy cm2 je v oknach samy sniper a je 0 sanca to vobec prerazit , mali by to tiez nejako vybalancovat lebo sa z toho stava ultimate COD deathmatch , skoda ze pri tych prerabkach map z bf2 tam nezaradili Mashtuur City , to bola asi najgenialnejsia mapa spolu s Karkandom v bf2 
-
Hotwire
Addict
mna mrzi ze nedali cinske mapy z BF2 
-
Michaelo
Hardcore addict
Grond. O tom metre sme sa tu už bavili. prečo hráš na mapách kde sú povolené RPG, SMAW, M320 a USAS12 ? Na normálnych serveroch sú zakázané a aj keď nás zatlačili na posledný (main base) spawn point USA tak sme ich dokázali zatlačiť a prevziať Ačko. A to sa dá aj naopak. Len treba vedieť hrať 
No BF2 som nikdy nehral tak mi je to šumafuk
No BF2 som nikdy nehral tak mi je to šumafuk
-
xH4wK
Skor naopak, na normalnych serveroch su vsetky zbrane povolene, pretoze zakazat nejaku zbran ktora v hre je a ma byt je trapne.
Na serveroch kde su admini zakomplexovany ze ich niekto z niecim dava tak tam nech si to zakazuju.. za chvilu zakazu sniperov, M416, atd... a budete vsetci hrat s rovnakym kitom a zbranou
Na serveroch kde su admini zakomplexovany ze ich niekto z niecim dava tak tam nech si to zakazuju.. za chvilu zakazu sniperov, M416, atd... a budete vsetci hrat s rovnakym kitom a zbranou
-
Daggertail
Light Professional
nahodou ja ked chcem nahrat vela bodov, tak idem na metro so 64 hracmi a co najviac ticketmi a bodiky sa len tak sypu :DD ale tak inak uznavam, ze je to dost brutal, hlavne minule som sa dostal na taky server , kde boli amici zatlaceny az na svoj vlastny spawn!!! a to som sa len spawnol a okamzite som bol dead, nastastie do konca len par ticketov a tak som obisiel len so skore 0:3 
Hrat na "normalnych" serveroch kde zakazuju zbrane? Tak po prve to neni normalny server a tiez to dokazuje ze cely map design je UPLNE ale UPLNE nedomysleny ked musia zakazovat zbrane. Metro je mapa tak pre 16 hracov. To iste grand bazooka. RPG, granatomet, granaty atd su normalne zbrane a neviem preco by sa mali zakazovat len kvoli tomu ze mapa je nedomyslena no najlepsie je aj tak nehrat tie tunel mapy. Hrat metro len kvoli bodom to musi byt riadna nuda, neviem co vsetci mate s tymi bodami co z toho mate? Rank? A naco vam to je... lepsieho hraca to z vas nespravi. Metro je jedine dobre ak chcete odomknut assignment tak si tam date tych 20 noob tube killov co by pre mna bolo nemozne na normalnych mapach kedze nebeham s noob tube ale s lekarnickou a vobec ma to nebavi zabijat granatometom.
Grond: BF2 mapy vyhravaju lebo su premyslene a vlajky ti davaju aj nejake strategicke vyhody(vozidla, zeriavy atd) a nie len zhluk vlajok blizko seba ako na vanilla mapach. Len skoda ze si nedali pracu a neurobili na karkand MEC a nie rusov.
Grond: BF2 mapy vyhravaju lebo su premyslene a vlajky ti davaju aj nejake strategicke vyhody(vozidla, zeriavy atd) a nie len zhluk vlajok blizko seba ako na vanilla mapach. Len skoda ze si nedali pracu a neurobili na karkand MEC a nie rusov.
Hawk to myslim velmi vystihol. Tiez nemam rad deti ktore furt nadavaju ze "usas 12 frag noob". Granatomety zakazene v metre este pochopim ale to co na niektorych serveroch zakazuju je nenormalne. V skutocnosti keby vas trafila ta zbran tak neviem ci by ste sa este zmohli povedat "noob". A kvoli detom ktore nadava DICE v poslednom patchi znizilo silo USAS 12, AT Raketometov, silu mobilnych AA voci pechote, a uplne odpisalo IR optiky. Dokonca na niektorych serveroch som uz sniperky zakazane videl. Sniperi proste patria do hry. Ked sa pripajam na server a vidim ze: "No RPG, No SMAW, atd atd" tak ihned sa z toho serveru odpajam.H@wk napísal:Skor naopak, na normalnych serveroch su vsetky zbrane povolene, pretoze zakazat nejaku zbran ktora v hre je a ma byt je trapne.
Mohol by mi niekto vysvetlit ze ako ma fungovat Hardcore ? Pretoze hrajem Recon cisto na HC serveroch kedze tam neni spot ale stale sa mi stava ze trafim hlavu alebo nizsie a ziadne zabitie. Len mi hra ukaze krizik. Je to bug ? Som si myslel ze v hardcore by vsetci mali padat ako hrusky.
//aha, tak to uz hej. Mohol som si mysliet.
//aha, tak to uz hej. Mohol som si mysliet.
Tiez nemam rad, ked sa daco zakazuje. Su tie zbrane v hre? Su. Tak nech sa pouzivaju. Mne je jedno, cim ma zabiju.
Inak k poslednemu prispevku len tolko, ze je ta strelba s niektorymi optikami riadne zabugovana a udajne to ma byt upravene v najblizsom patchi. Vid.
Inak k poslednemu prispevku len tolko, ze je ta strelba s niektorymi optikami riadne zabugovana a udajne to ma byt upravene v najblizsom patchi. Vid.
Ak ti ukaze kritik tak si zasiahol ale nie hlavu. Ked strielas z velkej dialky musis mierit nad hlavu kedze gulka pada gravitaciou. A 1 hit kill su myslim len bolt sniperky a nie semi. Tych 60% hp v hardcore je myslim ze akurat. V normale z dialky strielate na enemaka a on si zacne poskakovat, sprintovat atd robit blbostky a nakoniec utecie... alebo ked zautocite na niekoho zozadu tak ma cas sa otocit, namierit a este vas zabije a to mi pride ako chore. Ked na niekoho zautocite zozadu na HC tak proste nema sancu. Maximalne sa len otoci ale to uz je neskoro a tak by to malo byt. Nepozornych ludi treba potrestat smrtou a nie ze maju cas sa otacat a este v pohode vas sundat. Tiez hrajem HC hlavne kvoli vypnutemu 3D spotu ale este by to chcelo fix na ten audio spot aby to neukazovalo presnu polohu ale len oblast.
mishenko: sauce?
mishenko: sauce?
To viem, hral som aj BC2, uz tam to takto fungovalo. Pouzivam SV98 a normalne vidim ze som ho zasiahol do krku a nic. Dokaze to nasrat poriadne.
Ved to je normalne ze sniperky za pohybu su slepe. Nechapem co sa ludia divia. To nie je MW3 a jeho quickscopemishenko napísal:Tiez nemam rad, ked sa daco zakazuje. Su tie zbrane v hre? Su. Tak nech sa pouzivaju. Mne je jedno, cim ma zabiju.
-
Hotwire
Addict
ja som uz hral na takom serveri, kde bola okrem klasickych ze "no rpg on infantry" aj hlaska ze "no snipers"H@wk napísal:Skor naopak, na normalnych serveroch su vsetky zbrane povolene, pretoze zakazat nejaku zbran ktora v hre je a ma byt je trapne.
-
Michaelo
Hardcore addict
USAS nevadí ani mne. Ani ten granátový spam. Viac mi vadilo keď tam lietalo po 10 rakiet a nemal si sa kde skryť. Na metre ako Rush mi to nevadí tam je to OK ale Conquest tak tam sa RPG aj SMAW hodí zakázať.