// no problemoToy M@ch!n3 napísal:neviete kde sa da najst naradie co treba aby mi upgradli zbrane? za celu hru som nenasiel ani kus
S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
Re: S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
dakujem Enemy22
samemu sa mi podarilo najst dnes 1 kus
Neviete prosím vás prečo keď mám Windows 7 64bit a Geforce GTX260 nemám v nastaveniach na výber kolonku DX10?
skúšal si tu hru preinštalovať?
grafický ovladač a directX máš aktuálny?
alebo sa môžeš opýtať tu http://stalker.scorpions.cz/forum3/viewforum.php?f=44
grafický ovladač a directX máš aktuálny?
alebo sa môžeš opýtať tu http://stalker.scorpions.cz/forum3/viewforum.php?f=44
Ovládač mám tento http://www.nvidia.co.uk/object/win7_win ... ql_uk.html. A neskúšal som preinštalovať. A DirectX ten by mal byť vo Windowse.
skús to preinštalovať aj dať DirectX (to ktoré sa nachádza v inštalačke hry) aj ked tu by problém nemal byť .
no ja som zatiaľ takýto problém nemal že by my hra nerozoznala DX
ved ak nie uvidíš čo ti poradia na stalker.scorpions (jak som si všimol)
no ja som zatiaľ takýto problém nemal že by my hra nerozoznala DX
ved ak nie uvidíš čo ti poradia na stalker.scorpions (jak som si všimol)
Fajnovo preinštaloval som hru aj contol panel Nvidia fu zlakol som sa že som niečo posral lebo ma to hodilo do rozlíšenia 640*480 a až poreštarte mi to nečo vyhodilo tak som to zas reštartol tak sa mi to vrátilo naspäť a potom sam nainštaloval ovládač tak je to zas v norme aspoň dúfam. Ale späť čo som chcel povedať tak predstav si, že až na konec čo si mi dal do zátvorky to, že nainštalovať DirectX z inštalačky a až to pomohlo. Tak ti veľmi pekne Ďakujem za takúto radu lebo si fakt jediný, ktorý sa zaujímal o môj problém. Fakt rešpekt 
-
AXO
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Nazdar, viete mi niekto poradit, v akom poradi sa odohrava dej troch vydanych stalkerov ? Je to dejovo postupne takto: clear sky, shadow of chernobyl, call of pripyat ? Alebo inak ? Diky moc
Hej Clear Sky je prequel. A Pripyat pokracuje tam kde skoncil Shadow of Chernobyl.
prosim vas viete mi niekto pomoct ked hram tak sa hra sama vipne a uz ju neviem spustit len ked resetnem pocitac za pomoc dekujem
jak sa ti presne vypne? vypíše ti niečo?
nevipise mi nic len mi stmavne obrazovka a konec vobec nereaguje na nic a von sa dostanem len ked zapnem spravcu uloch a tam mi hru ani neukazuje ze bi bola zapnuta a potom ju uz neviem vobec zapnut len ked resetnem pocitac ale neviem preci mi to zacalo robit asi tak tyzden dozadu mi to takto blbne doteraz mi to slapalo v pohode a momentalne mi to vihodilo ze xr engine nereaguje ale to mi vihodilo po prvi krat dakujem
a akú že máš verziu hry? a reinštal si neskúšal?
ak nie tak tu ti isto poradia: http://stalker.scorpions.cz/forum3/viewforum.php?f=52
ak nie tak tu ti isto poradia: http://stalker.scorpions.cz/forum3/viewforum.php?f=52
-
palciii
mne nieco podobne robilo metro ak som nemal aktualne ovladace, physX, a Amd dual core opt.... tak skus vsetko drivery nahodit co to povie
///tak btw mas origo? ak nie tak skus new crack
///tak btw mas origo? ak nie tak skus new crack
uz som skusal aj reinstal a nepoohlo mi to skusim naist novi crack a dufam ze mi to pomoze a za pomoc zatim velmi pekne dakujem
mam taky mensi problem s online aktivaciou..
.
Originalka kupena minuly rok, vsetko islo ako po masle.. no pokazil sa mi disk a po jeho vymene a opatovnej instalacii mi uz hru nechce aktivovat (kedze je na starom pocitaci aktivna)
Pokusal som sa ju deaktivovat, no opraveny pocitac ma rozdielny hard-ware kod - takze sa nepohnem.
.
Na support som uz pisal, no zatial bez odpovede. Mate s niecim podobnym skusenost - alebo sa budem musiet poobzerat po "cracku"????
//vyriesene cez support lokalneho distributora - pridana aktivacia navyse.
.
Originalka kupena minuly rok, vsetko islo ako po masle.. no pokazil sa mi disk a po jeho vymene a opatovnej instalacii mi uz hru nechce aktivovat (kedze je na starom pocitaci aktivna)
Pokusal som sa ju deaktivovat, no opraveny pocitac ma rozdielny hard-ware kod - takze sa nepohnem.
.
Na support som uz pisal, no zatial bez odpovede. Mate s niecim podobnym skusenost - alebo sa budem musiet poobzerat po "cracku"????
//vyriesene cez support lokalneho distributora - pridana aktivacia navyse.
Cawte
Potrebujem poradiť lebo mam cesku verziu tejto hry ale pri rospravani nevidim nijake titulky a neviem o čom hovoria dá sa to dakde zapnúť alebo čo ?
Potrebujem poradiť lebo mam cesku verziu tejto hry ale pri rospravani nevidim nijake titulky a neviem o čom hovoria dá sa to dakde zapnúť alebo čo ?
dá sa to zapnúť v nastaveniach ale skôr ti odporúčam češtinu od stalker.scorpions lebo tá je OMNOHO kvalitnejšia a aj ti prekladá veci ktoré ti oficiálna čeština neprekladá 
no také dačo by sa mi hodilo díki
ty co furt reklamujes scorpions?