The Elder Scrolls V: Skyrim
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
A kde sa dá "vymeniť" dračia duša za rev ? U šedovousých ?
revy sa musis najskor naucit (vid. video, cas. 0:55). prides k takemu polkruhu.... atd atd
.
najdes ich na konci niektorych dungeonov, v "sidlach" niektorych drakov atd.
ak chces rychlo najst dracie revy, chod k ..
.
najdes ich na konci niektorych dungeonov, v "sidlach" niektorych drakov atd.
ak chces rychlo najst dracie revy, chod k ..
Spoiler
sedovousym. jeden z nich (s ktorym sa da viest dialog) ti vie ukazat, kde sa taketo slovo nachadza. v dialogovom okne je moznost, ze "zachytil sepot dracieho slova". nasledne sa ti vytvori vedlajsi quest, aby si to slovo nasiel.
-
xH4wK
som spravil moje prve video v tejto hre jak som sundal Kvenela 
Ked sa pozeram na to video, tak mi je az smutne to hrat za nieco ine ako thiefa a zabijat vsetko stealth killom s lukom...
-
Nadeo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Na lvl 7 je nejaky slabyH@wk napísal:som spravil moje prve video v tejto hre jak som sundal Kvenela
-
xH4wK
vsak toho undeada som fearol tym scrollom na 30 sekund inak by som to nedal asi 
nakoniec ma aj zabil ten undead a som si veril ze ho dam
nakoniec ma aj zabil ten undead a som si veril ze ho dam
-
Nadeo
Guru wannabe
Vsak hej, videl som. Normalne ma mrzi, ze to hram takto miesane vseliako, nie iba cisto maga/warriora/stealth... 
Mňa zas mrzí, že to hrajem čisto za mága a nikdy to nemiešam s niečím iným. Celkom by sa mi to bolo zišlo, keď som v jednom queste musel zabiť mága so 100% rezistenciou voči ohňu, ľadu aj elektrine. Musel som počkať, kým ho neroztlčie môj atronach a to sa ešte healoval, smrad jeden.
//ako povedal Nadeo, meč je mi bez skillu v one-handed dosť nanič proti pomerne silnému mágovi, v boji na blízko by ma bol proste zabil 2-3 strelami a ja mu uberiem možno 20 hp. A pre prípady, keď dôjde magicka mám v zásobe niekoľko galónov potionov a jednu staff vrhajúcu blesky.
//ako povedal Nadeo, meč je mi bez skillu v one-handed dosť nanič proti pomerne silnému mágovi, v boji na blízko by ma bol proste zabil 2-3 strelami a ja mu uberiem možno 20 hp. A pre prípady, keď dôjde magicka mám v zásobe niekoľko galónov potionov a jednu staff vrhajúcu blesky.
conjuration -> bound sword?
-
Nadeo
Guru wannabe
Ale ked nema skill v one-handed tak mu to pomoze rovnako ako keby mal zo sebou normalny mec...
Ja si neviem predstaviť ako by som uhral maga ak by som nemal ten sword
vo veľa situáciach to je super ako finishing move keď už som bez Magicky
Momo46 napísal:Ja som sa zase pustil na cestu lukov a šípov keďže som do luku fanatik od detstva a nikdy nebol problém teda až
Spoiler
Keď som v poslednej misii vstúpil do toho chrámu a vybehli na mňa draugiroviaa zistil som že mám 2 šípy , iné zbrane nemám a mágiu som mal na mizerných leveloch
Tato hra je co sa tyka urovni nepriatelov uplne nevyvazena, taketo nedostatky by nemala mat hra roka, ked tak kandidat na hru roka.
-
Space5800
Medium Professional
Takže keď sa pustiš s levelom 5 na niekoho s levelom 40 tak by si ho mal bez problémov dať? To maš na mysli?
Nie mam na mysli napr. to ze plnim hlavnu dejovu liniu a tam bez problemov kosim jedna radost a nasledne idem a par metrov odtial nejaka jaskyna kde ma davali tie najslabsie prisery, neda sa tam aspon nastavit aby mi to ukazovalo aky level maju?
Mozes uviest priklad? Ako je fakt, ze sa v hre najdu protivnici, ktori miestami daju zabrat (prastary drak, lich, draugirsky pan smrti), avsak ziadny nepredstavuje neprekonatelny problem natolko, zeby som musel zdrhat a vratit sa neskor. A to od zaciatku hram tak, ze hlavnej dejovej linie sa velmi nedotykam, len si bludim kadetade.
BTW ako je to s atronachmi? Ohnivi sa zvyknu cas od casu vyskytnut, no je ich ako safranu. Mrazivych je este menej, aj to vacsinou len tych vyvolanych. A burkoveho som videl az jedneho za celu hru, aj to len vyvolaneho. Level som 48, prelejdenych mam hadam cez 90% lokalit.
BTW ako je to s atronachmi? Ohnivi sa zvyknu cas od casu vyskytnut, no je ich ako safranu. Mrazivych je este menej, aj to vacsinou len tych vyvolanych. A burkoveho som videl az jedneho za celu hru, aj to len vyvolaneho. Level som 48, prelejdenych mam hadam cez 90% lokalit.
atronachov nie je moc.. a "volne" v prirode sa nevyskytuju:) casto su s nekromancermi.. alebo ich vyvola pokrocily draughir. vo vseobecnosti su velmi slabi, ja ked si na nizkom lvl.
.
pikoska: pod ledohradskou univerzitou je nejaka "pec", kde sa daju vyrabat. prilis som sa s tym ale nehral...
.
pre mna je najhorsi nepriatel: Arci-Nekromancer (alebo aky to je kapo), ktory ma ostreluje ladom...
//korag.. ved tak to ma byt. vlezies niekam, kde na to nemas, tak ti neostava nic ine ako zdrhat (alebo vymyslat vsemozne kombinacie utokov, kuziel, plizenia)
.
pikoska: pod ledohradskou univerzitou je nejaka "pec", kde sa daju vyrabat. prilis som sa s tym ale nehral...
.
pre mna je najhorsi nepriatel: Arci-Nekromancer (alebo aky to je kapo), ktory ma ostreluje ladom...
//korag.. ved tak to ma byt. vlezies niekam, kde na to nemas, tak ti neostava nic ine ako zdrhat (alebo vymyslat vsemozne kombinacie utokov, kuziel, plizenia)
Načo? Ak to behá v kožušinovom brnení a má to železné zbrane, tak je to nič. Ak je to opancierované ako tank, tak je to asi vyšší level. Ak je to draugr office employee, tak je to nič. Ak má pred menom death overlord megazord, tak je to asi vyšší level. A tak ďalej.neda sa tam aspon nastavit aby mi to ukazovalo aky level maju
A ak je dungeon vo vyššej nadmorskej výške, tak je ťažší.
Ved ja sa nestazujem, len by nemuseli byt medzi niektorimi nepriatelmi take rozdielne aj ked su par stoviek metrov od seba.lumir napísal:
Hm a to s tou nadmorskou vyskou som nevedel.
Hola hou, po dlhom čase som zapol Skyrim a mám problém...
Spoiler
...popri nejakom queste som v jednom dungeone našiel pod-quest, kde mám pomôcť chlapíkovi nastaviť nejaké zariadenie, (vyzerá ako teleskop), aby mohol spraviť neviem čo, a on mi za to povie niečo čo chcem ja. Mám použiť mágiu, konkrétne ľad a oheň, a tým nejak nasmerovať lúč svetla do jedného bodu, no nič sa nedeje, absolútne nechápem čo mám robiť.