Paypal, platby cez paypal
-
rufus59
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Platby cez paypal
Môžeš si ich pripísať z paypalu na kreditku ale je tam nejaký poplatok 
-
Sphinx
Addict
ako je to s poplatkom ked by som chcel poslat peniaze do Ruska resp ruskemu obcanovy? 3,4%+0.35 € ? albo je to ine ? neviem sa dako vysomarit z tych poplatkov, resp da sa to poslat aj bez nejakej tej taxy ? (paypal fee)
-
typek61
Darca
kupa video kabla od Sphinx.velka vdaka pomohol si mi s tym kablom.spolahlivy chalan 
Ahojte, chcem sa spýtať či je možné odoslať platbu na "neoverený" PP účet a ďalej s peniazmi narábať.
Kamarát potrebuje poslať, len teda neviem či to pôjde a aby mi peniaze niekde neostali trčať ...
díky
Kamarát potrebuje poslať, len teda neviem či to pôjde a aby mi peniaze niekde neostali trčať ...
díky
-
Sphinx
Addict
ano je, jedine obmedzenie je 400€ na rok tusim
potrebujem kupit nieco s ebay? niekto s ochotu mi to zakupit?
odmena ista.
SS
odmena ista.
SS
-
maly_moskwic
Light Expert
Je niekto ochotny kupit daco z ebay.com? Surne.
-
Jaccobinho
Medium Star
síce sa na hojku moc nerealizujem, ale feedbacky na ebayi mám slušný a rád s kúpou pomôžem
napíšte SS
niekto ochotny nieco zakupit s ebay? odmena ista kedze to strasne potrebujem. DIk
-
tomaspokrista
Novice
Na PayPal-u mam nieake peniaze potreboval by som si ich dat na moneybookers. Lenze taky prevod sa neda, a nemozem si ich poslat ani na banovy ucet, pretoze mi nechce prijat , overit ci co to potrebuje moju kartu... Ak by sa niekto nasiel komu by som poslal peniaze z mojho PP na jeho PP a on mne nasledovne ich na monebookers bol by som rad. Ponukam zato 15 eur, kontaktujte ma na email: [email protected]
-
Jaccobinho
Medium Star
len vás chcem informovať, že spôsob akým chce chalan nadomnou previesť peniaze na svoj účet je dosť nepriehľadný - dávajte si pozor, aby ste neprišli aj o svoje peniaze, keďže nimi budete musieť narábať
hladam niekoho, kto by mi zaplatil toto: http://vyrt.net/MARSmtvunplugged/ plati sa cez paypol 5 dolarov, peniaze by som poslal predom a prevodom na ucet
..poslite mi prosim ss, ale len ti, ktori su vo white-liste, alebo maju dostatocny pocet prispevkov... dakujem
//uz som dohodnuty s uzivatelom Jaccobinho, dakujem aj ostatnym za ochotu
//vsetko prebehlo v poriadku, vdaka za pomoc
//uz som dohodnuty s uzivatelom Jaccobinho, dakujem aj ostatnym za ochotu
//vsetko prebehlo v poriadku, vdaka za pomoc
Neviem ci tu mozem dat tuto informaciu ale ak nie kludne ju vymazte.Ak by sa niekto cudoval preco sa zrazu neda platit cez PP a bankuje so SLSP tu je odpoved http://www.zive.sk/slovenska-sporitelna ... fault.aspx
@balthier
to snad nemyslia vazne
a to som chcel uz zo zvyku u nich ostat po tom co mi skonci "studentsky" ucet za pol roka
to snad nemyslia vazne
a to som chcel uz zo zvyku u nich ostat po tom co mi skonci "studentsky" ucet za pol roka
-
Kibo
Hardcore addict
Už je to vyriešené, opäť to povolili, veselo nakupujte cez net
http://www.hojko.com/post1765161.html#p1765161
http://www.hojko.com/post1765161.html#p1765161
-
Vitaaa
Expert
ak by niekto potreboval platit nieco cez paypal kludne sa moze obratit na mna
na hojku zvycajne kazdy den
rad pomozem
btw. niekto vam tu uz na mna referencie hadam poskytne
btw. niekto vam tu uz na mna referencie hadam poskytne
Ja by som mal zaujem zas o to, ze poslem sumu na niekoho PayPal ucet, a on by mi poslal to iste na moj bank ucet..
preco si nedas vyplacat s PP priamo na ucet je to bez poplatkovdEn00 napísal:Ja by som mal zaujem zas o to, ze poslem sumu na niekoho PayPal ucet, a on by mi poslal to iste na moj bank ucet..
kreditka je zaregistrovana na inom ucte , nemozem ju znova pouzit. A mne to aj tak 2€ bere ked dam withdraw
davas platit na kartu? vtedy berie, na ucet je to ale zadarmo viac ma stve strhavanie penazi pri posielani na iny pp ucetdEn00 napísal:kreditka je zaregistrovana na inom ucte , nemozem ju znova pouzit. A mne to aj tak 2€ bere ked dam withdraw