BattleField 3
Re: BattleField 3
frajerik original multiplayer
je teraz niekde krabicovka ešte v zlave ?
-
lekoklatik
VIP
máš ban na google?
-
xH4wK
Tak po trapeni vcera s movie makerom som ho nakoniec zahodil a pouzil Sony Vegas Movie Studio HD 11 a tak mam dokoncene video 
Ziadna montage takze to nemusi byt take radoby cool ako videa na nete, je to cisty moj gameplay, mozno niekomu pomoze s niecim
Ziadna montage takze to nemusi byt take radoby cool ako videa na nete, je to cisty moj gameplay, mozno niekomu pomoze s niecim
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
No tak mam zasebou singlac a podla mna bol dost dobry keby este o taku hodku dlhsi tak fasa
normalne mi prislo luto toho strelca tanku :S
A ked som zacal vcera hrat MP
omg to bude dlha cesta sak padam jak hruska na tych velkych mapach nerozoznam enemaka od svojich no cele zle
to metro sa da asi jedine bo to ma najblizsie k BC2
tam zhruba mam prehlad
A ked som zacal vcera hrat MP
-
->slavo<-
Addict
Ja som sa tešil jak to tam roztočis s vrtulnikom a nič
Ale fajn video , V-sync off že ? Tie čiary sa nedalo nevšimnut .
-
xH4wK
jj vsync off ... ten input lag by som neprezil 
btw na wake som pridal par anotacii mozno niekoho pobavia :d inak koho zaciatok nudi nech prepne na 08:51 tam je uz wake, je to troska mozno akcnejsie
btw na wake som pridal par anotacii mozno niekoho pobavia :d inak koho zaciatok nudi nech prepne na 08:51 tam je uz wake, je to troska mozno akcnejsie
-
->slavo<-
Addict
nahraval si cez fraps?
-
xH4wK
jo fraps 70 fps, mam to kupene aj ten editovaci program od vcera lebo uz ma stval afterburner a jeho zasekany recording a movie maker..
-
Michaelo
Hardcore addict
H@wk. Keď ho máš kúpený čo takto skúsiť ísť do Mirilis Action! ? Je lepší ako Fraps a tiež som si ho chcel kúpiť spolu s Fortune. Výjde lacnejšie.
H@wk: Nabuduce mozes kratsie a viacej segmentov. Bolo to zbytocne dlhe, kvoli tomu ze to bol len jednoduchy gameplay. 
-
xH4wK
@Rochedo, skusim mno ale ja nemam rad vystrihovanie killov a robenie z toho fragmovie tam clovek nevidi nic
A ked pozeram na ich forum nie je to velmi vyladene
http://www.mirillis.com/forum/viewforum ... e02c423156
Podporuje zobrazovanie FPS na G19 LCD ? Ak nie tak nevidim dovod to brat namiesto Frapsu, fraps mi krasne nahrava v 70 fps a zobrazuje fps na g19 tak preco menit ?Michaelo napísal:H@wk. Keď ho máš kúpený čo takto skúsiť ísť do Mirilis Action! ? Je lepší ako Fraps a tiež som si ho chcel kúpiť spolu s Fortune. Výjde lacnejšie.
A ked pozeram na ich forum nie je to velmi vyladene
-
Michaelo
Hardcore addict
No neviem ci to podporuje. Ja mam G15. Ale pravdu povediac nikdy sa na nu nepozeram. Ja som si tam nastavil vyuzitie CPU a RAM a raz za cas pozriem. Ked som tam mal FRAPS nikdy som na to nepozeral.
A skus si stiahnut 30 dnovy trial a uvidis
Vytazuje PC omnoho menej ako FRAPS a robi aj mensie subory v rovnakej kvalite.
Ps.: Ja som s nim nahraval BF3 a vsetko bez problemu.
A skus si stiahnut 30 dnovy trial a uvidis
Ps.: Ja som s nim nahraval BF3 a vsetko bez problemu.
H@wk: Nemyslel som konkretne na fragmovie-cko, pretoze zas s tym je kopa roboty. Mozes nechat taketo gameplay segmenty, ale napr. si to mohol predelit 6 min + 6 min. Alebo ked vidis ze mas nejaky usek ked bezis dlhsi cas na mape bez akcie, tak to trochu mozes zrychlit 
Inac nechapem, hram rovnakym stylom ako ty a predsa padam ako hruska
Inac som si vsimol ze mas pekne plynuly aim v hre. Napr. ja aj ked mam tych 70 fps tak napr ked dam zoom tak je to cele akesi nemotorne. Je ne to nejaky prikaz do konfigu aby som mal plynuly aim s myskou ?
Inac nechapem, hram rovnakym stylom ako ty a predsa padam ako hruska
Inac som si vsimol ze mas pekne plynuly aim v hre. Napr. ja aj ked mam tych 70 fps tak napr ked dam zoom tak je to cele akesi nemotorne. Je ne to nejaky prikaz do konfigu aby som mal plynuly aim s myskou ?
Napr. pri inych hrach ked uz mam 60+ fps tak nemam problem s mierenim, vsetko ide pekne plynulo. A pri BF-ku mozem mat aj tych 60 fps ale napriek tomu je to mierenie take neplynule ako keby som hral na 30 fps.
Google nasiel nieco o stutteringu ale zevraj to bolo uz fixnute nedavnym patchom. Len preto sa pytam, neviem ci to takto funguje kazdemu alebo to je problem na mojej strane.
Google nasiel nieco o stutteringu ale zevraj to bolo uz fixnute nedavnym patchom. Len preto sa pytam, neviem ci to takto funguje kazdemu alebo to je problem na mojej strane.
-
xH4wK
no ja mam to iste v hre je to take neplynule, vobec nie ako na videu... ked to bezi v okne ide super ale hned ako dam fullscreen tak zase take iste neplynule
Presne na toto som myslel. U mna to je rovnako. Mozno sa to casom opravi.
-
Daggertail
Light Professional
tak toto ma dneska dost nasr*lo
http://battlelog.battlefield.com/bf3/cz ... 185906762/
5 cheateri na serveri naraz ! , ti prvi dvaja so skore cez 400 su jasni, ale aj rrrllllrrrr, xx-3xtreme a typek dole so 152 killmi, ked ma jeden z tych zabil, proste som umrel na jednu ranu cez polku metra z famasky alebo nejakeho machine gunu
http://battlelog.battlefield.com/bf3/cz ... 185906762/
5 cheateri na serveri naraz ! , ti prvi dvaja so skore cez 400 su jasni, ale aj rrrllllrrrr, xx-3xtreme a typek dole so 152 killmi, ked ma jeden z tych zabil, proste som umrel na jednu ranu cez polku metra z famasky alebo nejakeho machine gunu
-
hojko
Site Admin
H@wk: Video, ktore si spravil a hodil sem oznacim len jednym slovom, mozno pre niekoho krutym, ale pre mna je to najvystiznejsie pomenovanie - grc. Battlefield ako timova hra v ktorej radi hraci ponizuju hracov Call of Duty by mala byt predovsetkym timova, hned v uvode videa ma zaujalo, ze ti blikal point, ktory ti kradli, no aj napriek tomu si bezal prec na opacnu stranu. Snazis sa nabudit dojem strasneho profesionalneho hraca, ako to robili chlapci v CS videach pred piatimi rokmi, kde prudke trhane pohyby myskou a neustale pohyby znamenali akusi profesionalitu a moznost ukazat, ze tento hrac nie je lama, ktora stoji na mieste, teda ked beries vlajku, stlacas pohyby do boku, kde si akoze tazsi terc pre supera, kedze sa pohybujes a preslapujes kusok vpravo, kusok vlavo. Video je pre mna absolutny prepadak, ktory nic nepriniesol, obycajnu hru v ktorej vidiet, ze pri vbehnuti do budovy pouzijes prudke pohyby z CS na obe strany, nepouzivas granaty a tych par oziveni ma daleko od timovej hry. Ziadnu peknu akciu som v tom videu nevidel a tak som to po desiatich minutach znechutenia radsej vypol. Ak sa chces takto prezentovat, tak sa radsej na to vykasli a radsej sem daj screeny zo zaverecneho hodnotenia skore, nabudi to lepsi dojem ako toto co som videl. Pokial si chcel spravit nieco zaujimave, tak rozhodne to mal byt let vrtulnikom, pretoze tam by bolo co natocit a v kombinacii s dobrym strelcom by sa bolo aj na co divat. Technicke spracovanie radsej hodnotit nejdem, nakolko tvorba videa asi nie je tvoja silna stranka a co som si vsimol za posledny den na fore tvoje prispevky, tak to bola asi aj prva snaha o video, no hlaska "Skip black screen bug from video editor" v polovici videa ma pobavila, uz som cakal len hlasku "Skip this video".
Inektiva typu, ze ukaz co si ty za hraca, pozri sa na svoje skore alebo ukaz mi tvoje video sem ani nepis, pretoze som hrac, ktory si zahra BF3 vo volnom case a nepotrebuje si nic dokazovat, rozhodne nemam potrebu tocit este aj video.
Inektiva typu, ze ukaz co si ty za hraca, pozri sa na svoje skore alebo ukaz mi tvoje video sem ani nepis, pretoze som hrac, ktory si zahra BF3 vo volnom case a nepotrebuje si nic dokazovat, rozhodne nemam potrebu tocit este aj video.