Zistienie priezviska podľa ŠPZ
Zistienie priezviska podľa ŠPZ
Ahojte hojkáci, mám taký menší problém pred mojou bránou, je teoreticky jedno čoho sa týka, ale vlastne mam ŠPZ auta a potrebujem zistiť na koho je registrované, teda stačí mi iba priezvisko, ani adresu ani nič nepotrebujem len priezvisko, neviem či sa to dá v nejakej databáze alebo takto....prosím pomôžte mi, vopred Ďakujem...
Re: Zistienie priezviska podľa ŠPZ
neda, neviem o co sa jedna, ale ak zavolas hliadku - mozu to byt kludne mestskí , nemaju problem si zistit totoznost majitela vozidla, ty sam to zistis tazko a na nete uz vobec nie
Ahoj, asi Ti veľmi nepomôžem, ale u polícii sa to zistiť určite dá v ich databáze ŠPZ(EČV), len akurát neviem či by Ti mohli poskytnúť jeho priezvisko iba tak keby si zašiel na policajnú stanicu. Môj ocko bol donedávna dopravný policajt, no už šiel do dôchodku a tak by som Ti s tým asi pomôcť nevedela 
fuuh no nevadí ale aj tak si zlata...Melani napísal:Ahoj, asi Ti veľmi nepomôžem, ale u polícii sa to zistiť určite dá v ich databáze ŠPZ(EČV), len akurát neviem či by Ti mohli poskytnúť jeho priezvisko iba tak keby si zašiel na policajnú stanicu. Môj ocko bol donedávna dopravný policajt, no už šiel do dôchodku a tak by som Ti s tým asi pomôcť nevedela
Ďakujem, rada pomáham ak môžem a viem, a tiež ma takéto situácie ohľadom polície dosť zaujímajú....jim1 napísal: fuuh no nevadí ale aj tak si zlata...
Asi bližšie info , prečo to chceš zistiť by si nám nemohol povedať že ? Vážne, keby že môžem ísť ešte do ockovej práce, tak by som ho poprosila prezrieť tú ich databázu, pretože možno to vyznie divne, ale ja si vediem takisto svoju vlastnú, akurát že tam nemám mená majiteľov, pretože sú to len náhodne autá ktoré som videla na ceste keď idem v našom. Tak som si zapísala a urobila z toho v exceli vlastnú databázu- síce neviem načo mi to bude, ale vyzerá pekne
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Melani: ty si opisujes SPZ aut, ktore stretnes na ceste??
Hovorila som že vyzniem divneRATZINGER666 napísal:Melani: ty si opisujes SPZ aut, ktore stretnes na ceste??
ide o to, že som sa išiel previesť na maminom aute a jak som prišiel pozerám, že miesto je obsadené tak vidím to tak, že zajtra ráno na 6 00 nastavujem budík a stojím pred bránou, kedy ten človek na aute odíde aby mama nič nezistila, že som bol niekde s autom...Melani napísal:
Ďakujem, rada pomáham ak môžem a viem, a tiež ma takéto situácie ohľadom polície dosť zaujímajú....
Asi bližšie info , prečo to chceš zistiť by si nám nemohol povedať že ? Vážne, keby že môžem ísť ešte do ockovej práce, tak by som ho poprosila prezrieť tú ich databázu, pretože možno to vyznie divne, ale ja si vediem takisto svoju vlastnú, akurát že tam nemám mená majiteľov, pretože sú to len náhodne autá ktoré som videla na ceste keď idem v našom. Tak som si zapísala a urobila z toho v exceli vlastnú databázu- síce neviem načo mi to bude, ale vyzerá pekneMožno neskôr nájdem jej účel hehe....
jim1 napísal: ide o to, že som sa išiel previesť na maminom aute a jak som prišiel pozerám, že miesto je obsadené tak vidím to tak, že zajtra ráno na 6 00 nastavujem budík a stojím pred bránou, kedy ten človek na aute odíde aby mama nič nezistila, že som bol niekde s autom...chápeš ?
Jasné, rozumiem
presne to sa stalo aj mojmu kamosovi, akurat ze on suseda poznal 
Treba mať dobré susedské vzťahy, i keď v dnešnej dobe je to ťažké ..CheZteR napísal:presne to sa stalo aj mojmu kamosovi, akurat ze on suseda poznal
no aj ja ho poznam teda viem ze byva o jednu branu vyssie lenze nepojdem o pol dvanastej zvonit od 8 poschodie az po prveCheZteR napísal:presne to sa stalo aj mojmu kamosovi, akurat ze on suseda poznal
-
RATZINGER666
Darca
ach jaj... to bol taky problem si to auto vypytat?? snad si na mna spomenies, ked o 20 rokov budes nahanat svojho pubertalneho polodementneho syna, ktory kradne zpred Tvojho vlastneho baraku cudzi majetok v podobe Tvojho auta, na ktore si Ty drel niekolko rokov...
jj.. keď parkuješ pred panelákom, treba si auto oficiálne opýtať, pretože pri dnešných narvaných parkoviskách máš flek na parkovanie obsadený do pár minút (aspoň naše parkovisko) Ale priznávam, že ja som si niekedy tiež zobral auto bez vedomia rodičov.. našťastie máme garáž, čiže parkovacie miesto stále isté. Len v zime som mal problém zahladiť stopy v snehu pred garážou.. a stále som sa modlil, aby do rána napadalo kopec snehu.. 
brm, namiesto modlenia si mal radšej vziať metlu a miesto pred garážou vyzametať celé 
ináč, to že ten môj kamoš suseda poznal mu veľmi nepomohlo, síce za ním išiel, ale sused s ním potom išiel domov a všetko to povedal otcovi
ináč, to že ten môj kamoš suseda poznal mu veľmi nepomohlo, síce za ním išiel, ale sused s ním potom išiel domov a všetko to povedal otcovi
Vsak mu to aj patrilo
Rovnako v tomto pripade, ak by aj vedel meno suseda, tak mu to nepomoze, pretoze nabuduce si to miesto moze zabrat hocikto iny.
Ak máte platené vyhradené parkovacie miesto, tak to môžeš riešiť zavolaním mestských, nie?
Na to mám takú peknú príhodu jedného známeho. Prišiel večer z roboty, na jeho mieste zasa niekto stál, všade plno, trubil - nič. Tak to auto dal priečne poza neho, šiel domov a zavolal mestkých. Vrátil sa, keď z okna videl, že uniformovaní sú na mieste a oni miesto toho, aby riešili týpka, tak riešili jeho, že zle stoji a že blokuje toho, čo mu stal na mieste.
Tak sa začala hádka.
Na to mám takú peknú príhodu jedného známeho. Prišiel večer z roboty, na jeho mieste zasa niekto stál, všade plno, trubil - nič. Tak to auto dal priečne poza neho, šiel domov a zavolal mestkých. Vrátil sa, keď z okna videl, že uniformovaní sú na mieste a oni miesto toho, aby riešili týpka, tak riešili jeho, že zle stoji a že blokuje toho, čo mu stal na mieste.
To je bezna prax, ze policia riesi to kto zablokoval auto. Aj moja znama ma zaplatene miesto za 350 eur na rok,niekto jej to obsadil, tak ho zablokovala a dostala 60 alebo 100 eur pokutu.Toto je ta nasa spravodlivost.
-
Hotwire
Addict
no lebo mestski kktkovia seru na to co je spravodlive ale zameraju sa na to co im vynesie viac prachov...a vzdy len sliedia po meste komu by mohli za co dat pokutu, kamos raz zakopol o blby putac na ulici a hned mu dali pokutu za rusenie nocneho kludu (bolo to po 22:00)