Chcem kúpiť auto
-
Vitaaa
Expert
- Kontaktovať používateľa:
Re: Chcem kúpiť auto
tych 2.5TDI sa robilo pozehnane vela (AKE, BAU, BDH) co si len tak matne spominam boli 132kw/180k. prve mali nejake problemy s mazanim vačkovej hriadele. BDH uz ma inak ulozenu dutu vačku a bol to relativne bezproblemovy agregat. ak by som uz z nejakeho donutenia alebo pomätenia musel ist do audi alebo VW... tak zoberem asi ten. otazne je kolko sa tych BDH najde na predaj v dobrom stave.
Vedel by mi niekto povedat, ci su ceny v autobazare AAAAUTO uz s DPH alebo bez DPH na nete ? Pri niektorych je to pisane a pri niektorych nieje pisane nic. Na infolinke sami nevedia, co maju v ponuke a co nie a ked sa chce clovek poradit o papierovackach, tak to beru, ako keby si zajtra pridem po auto.
ako to mame vediet my, ked to nevedia oni?
ale vseobecne by to uz mali byt ceny s dph... predsa si nebudem davat inzerat na auto, kde napisem cenu bez dph
-
17
Light Professional
To je jedno, ale ked budes kupovat auto od AAA Auto, najucinnejsi a najbezpecnejsi sposob je stlacit CTRL + W, ALT + F4 resp. kliknut na X v pravom hornom rohu obrazovky...
Inak nasiel som celkom schopne auto na AA, podla fotiek nebuchnute, tak som napisal mail ci je to este aktualne a da sa to obzriet osobne (a kde presne). Prisla mi odpoved od nejakej stetk#, v ktorej bolo napisane info a AAA telefonickej linke, ale ziadna odpoved na moju otazku. Tak som jej slusne sarkasticky napisal, ze nech mi iba da info, ci to je aktualne. Zevraj nie... uz mesiac. Takze oni robia iba phishing na najlepsie auta, pricom ich uz davno nemaju.
A to nevravim o ich Legal Dept., ktory scoutuje kazde forum a akonahle sa napise nieco zle o AAA (fotky aut so stocenymi km pred a po), tak uz sa velmi ohanaju. AAA sa vyhybat.
A to nevravim o ich Legal Dept., ktory scoutuje kazde forum a akonahle sa napise nieco zle o AAA (fotky aut so stocenymi km pred a po), tak uz sa velmi ohanaju. AAA sa vyhybat.
No ich reputácia je veľmi zlá, ako je možné, že fungujú tak dlho a sú prakticky najväčší?
//autoeditácia príspevku (menej ako pred minútou)
BTW: http://ford-focus.autobazar.eu/16-16v-z ... 76557.html
Čo poviete? Peniažky sú v kope, rozpočet je 3000 - 6000 max 7000 € a cieľ Ford Focus, benzín (objem nezáleží). To auto by malo vydržať ešte relatívne dlho.
http://ford-focus.autobazar.eu/14-i-16v-id2870502.html
//autoeditácia príspevku (menej ako pred minútou)
BTW: http://ford-focus.autobazar.eu/16-16v-z ... 76557.html
Čo poviete? Peniažky sú v kope, rozpočet je 3000 - 6000 max 7000 € a cieľ Ford Focus, benzín (objem nezáleží). To auto by malo vydržať ešte relatívne dlho.
http://ford-focus.autobazar.eu/14-i-16v-id2870502.html
-
RATZINGER666
Darca
ak chces, aby vydrzalo dlho, tak vyberaj z novsich rocnikov...
napr. toto: http://ford-focus.autobazar.eu/16-16v-t ... 19309.html dolozis 1000e a mas o skoro 7 rokov novsie auto...
// ta 1,4 je slaba...
napr. toto: http://ford-focus.autobazar.eu/16-16v-t ... 19309.html dolozis 1000e a mas o skoro 7 rokov novsie auto...
// ta 1,4 je slaba...
Ten som pozeral, ale je podozrivo lacný.
-
RATZINGER666
Darca
no a co? ved tak sa auta kupuju - ked maju vyhodnu cenu...
nj, som si vsimol, ze nema znacky...
nj, som si vsimol, ze nema znacky...
-
Kibo
Hardcore addict
Lacný sa Ti zdá preto, lebo je na dovoz. Teda je niekde na bazáre v EU a prirátaj si tak 700-1000€, aby si sa dostal na konečnú cenu 
-
martinez13
Light Professional
prepáčte za OT ale mal by som jednu otázku, ak auto nabúra (napr. čelne do múru) tak vystrelí airbag iba tam kde je pripútaný bezpečnostný pás?
napr vodič má zapnutý pás tak u neho na volante vystrelí pri búračke pás, a keď spolujazdec nemá zapnutý pás tak u neho sa airbag neaktivuje?
napr vodič má zapnutý pás tak u neho na volante vystrelí pri búračke pás, a keď spolujazdec nemá zapnutý pás tak u neho sa airbag neaktivuje?
nie, abg nie je podmieneny bezp. pasom
nevystreli vtedy, ak je deaktivovany (castokrat sa da manualne deaktivovat abg spolujazdca /neviem, ci aj ine - s inymi som sa zatial nestretol/)
nevystreli vtedy, ak je deaktivovany (castokrat sa da manualne deaktivovat abg spolujazdca /neviem, ci aj ine - s inymi som sa zatial nestretol/)
Airbag by sa nemal aktivovať, ak nie je sedadlo zaťažené - minimálne pri nových autách to tak je... S pripútaním sa pásom to však nič nemá.martinez13 napísal:prepáčte za OT ale mal by som jednu otázku, ak auto nabúra (napr. čelne do múru) tak vystrelí airbag iba tam kde je pripútaný bezpečnostný pás?
-
martinez13
Light Professional
ahá, okej ďakujem obom.. vyriešil som prípad 
-
hrban
Addict
Zdravom, uvazujem nad kupou ojazdeneho smart-a. Teda som uz pevne rozhodnuty pre to auto lebo splna presne co potrebujem. Len sa chcem opytat, lebo co pozeram vsetky auta maju od 80k do 100k km. Ci to nie je vela na trojvalec o objeme 600cm^3?
//autoeditácia príspevku (05 Jan 2012, 17:10)
sám si aj odpovedám, je lepšie kúpiť smarta so 700cc motorom a tak max 50k KM najazdených...
//autoeditácia príspevku (05 Jan 2012, 17:10)
sám si aj odpovedám, je lepšie kúpiť smarta so 700cc motorom a tak max 50k KM najazdených...
Smart mal problem bud s motorom alebo prevodovkou po 110t km, neviem co presne z tych dvoch. Oprava bola riadna palka, cca 2k Euro. Skus google, mal by si to najst.
-
hrban
Addict
jj je to motor nad 100k pri starých 600cc motoroch, 700cc by mala držať do 130k
//autoeditácia príspevku (05 Jan 2012, 17:37)
teraz mám len dilemu, či je lepšie kúpiť 2002 ročník za 1k € a za 2k € zorbiť obravu bo motor má nad 100k KM a mať tam relatívne nový 600cc motor alebo kúpiť 2007 ročník s lepším motorom 700cc a najazdených 40k KM za 3k €
cenovo to bude to isté ale tak druhá možnosť sa mi zdá oveľa lepšia
//autoeditácia príspevku (05 Jan 2012, 17:37)
teraz mám len dilemu, či je lepšie kúpiť 2002 ročník za 1k € a za 2k € zorbiť obravu bo motor má nad 100k KM a mať tam relatívne nový 600cc motor alebo kúpiť 2007 ročník s lepším motorom 700cc a najazdených 40k KM za 3k €
cenovo to bude to isté ale tak druhá možnosť sa mi zdá oveľa lepšia
Druha moznost je samozrejme lepsia. Co som ale prave pozeral Smarty, za 3k nebol ziadny so 40k, nieto 2007 rocnik. To si kde nasiel?
-
RATZINGER666
Darca
co presne odchadzalo na tych starsich?
No nic, zacina nam pomaly jar a ja som este stale nic nekupil. Vsetky auta mali nejaku vadu alebo som uz asi dost precitliveny a davam si pozor na vsetky prkotiny. Stale by som ale rad poznal vas nazor, napriklad na tuto srandu:
http://auto.bazos.sk/inzerat/12243530/F ... orting.php
http://auto.bazos.sk/inzerat/12243530/F ... orting.php