Otazka ohladom oleja

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
dekarbon
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Otazka ohladom oleja

Príspevok od používateľa dekarbon »

Neviem ci niekedy dospejem ale..ja proste chcem jazdiť ale nestarať sa o servis..všetko riešiť že to ešte vydrží...aj ked ako sa poznám ja ten olej vymením na tých 15000 km len ma to bude štvať že prečo sa to musí meniť prečo to naozaj nemôže vydržať dlhšie..prečo sa to musí opotrebovavať.ako dobre vydržať by to vydržalo určite len časom by sa to začalo kaziť ale ja chcem aby to vydržalo nad rámec a nekazilo sa čo nieje možne a ja to dobre viem len...proste najradšej yb som bol keby sa tak nedialo ale asi s tým nič neurobím

//autoeditácia príspevku (28 Dec 2011, 14:31)
Predstava mojho rozmýšlania je asi taká že ked si rpedstavíme uplne komplet vydrate brzdové platničky ktoré už nebrzdia tak budem na nich revať nech brzdia lebo chcem aby brzdili aj ked v skutočnosti brzdiť už nemôžu lebo nemaju čím brzdiť su vydrate ale aj proste chcem aby brdzili..ja viem rozmýšlanie 5 ročného decka ale čo už..
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

to je ako kupit si psa a plakat nad tym, ze mu musis kupovat granule... a skusat ho, kolko este vydrzi nejest so slovami "to este musi vydrzat den, ved este su to iba dva tyzdne, lebo ja ch*j som lakomec"...
dekarbon
King
King
Kontaktovať používateľa:

mas pravdu ale taky som ja a iny asi uz nebudem..Zmena by mohla rpijst len v pripade ka by sa stalo niečo take čo by mi otvorilo oči napriklad ked by sa mi vydrali brzdy skoncil by som v strome a prezil to.

u mna to bolo tak s bicyklovanim.dokým somsa na bicykli neprizabil 10x dovetdy som jazdil jak kkt.

ale.e tie brzdy si skontrolovat dam..lebo mi to rposte nieco nedovoli vo mne asi svedomie? neviem..taktiez ta vymena oleja tiez to dam vymenit lebo si nechcem dokaslat auto ale rposte ja uvazujem tak ako som napisal a ako si ty ratzi napisal obrazne
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

neviem, na co mi to tu vypisujes... ak Ta to trapi, tak s tym chod za rodicmi alebo za psychologom, nech Ti vysvetlia, na co su peniaze... sem napis, ak Ta bude zaujimat nieco ohladne aut... a hlavne uz prestan s tymito Tvojimi vylevmi a "vlastnymi nazormi"...
dekarbon
King
King
Kontaktovať používateľa:

psycholog bude asi najlepsi
Sovjet
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sovjet »

Pripadá mi to tak, že vieš si priznať, že si ch*j ale vôbec ťa to netrápi. Uč sa na chybách druhých ľudí. A ozaj už tu radšej nevypisuj.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Hadam by aj stacilo dekarbon, nemyslis??? Takze uz stacilo na tuto temu...
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

dekarbon ak to malo byt vtipne, tak nebolo. Uzivaj si citanie.
Zamknuté