Worms Reloaded
Re: Worms Reloaded
Nehral som to uz daaavno
Ale rad si zahram.
-
Cyrus666
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
ludia da sa v tychto wormsoch nastavit vlastna hra ako to bolo world party? myslim konkretne ze si upravim pocet zbrani, kolko ich moze byt a za kolko sa mozu pouzivat
áno, nachádza sa to tam
Customise / Game Styles
Customise / Game Styles
-
Cyrus666
Light Professional
ok, diky takze kupujem
-
Qerten
Medium Star
Reloaded alebo Mayhem?
//autoeditácia príspevku (26 Dec 2011, 19:53)
+ čo vám v Reloaded vadí a čo je zasa skvelé? mohli by ste niektorý napísať? som old school worms fan
no niesom si istý či sa to oplatí, či to zvládli dobre túto verziu
//autoeditácia príspevku (26 Dec 2011, 19:53)
+ čo vám v Reloaded vadí a čo je zasa skvelé? mohli by ste niektorý napísať? som old school worms fan
U mňa Reloaded. Mayhem, ani žiadny iný 3D Worms ma nikdy neoslovil a nevydržal som pri ňom viac ako pár hodín. Reloaded ja starý dobrý (Armageddon, World Party) Worms, len v krajšej, dynamickejšej a zábavnejšej grafike, s viacerými možnosťami, a stovkami hodín zábavy. Odpúrúčam. 
Suhlasim, hraval som velmi vela Worms 2, trochu 1ku a potom dost Armageddon a ziadna 3D verzia ma poriadne nezaujala. Ked vyslo Reloaded, tak som kupoval takmer okamzite a doteraz tam mam nahratych cca 150 hodin, takze sa to urcite oplatilo
Teraz pocas akcii som si kupil este 2 DLCcka, takze hracia doba sa opat predlzi.
Reloaded je proste modernejsia verzia klasickych wormsov, medzi najvacsie zmeny patri ine spravanie lana a trochu zmemeny arzenal, inak je to klasika. Nevyhodou je v sucasnosti to, ze je velky problem najst oponenta pre ranked match, pocet hracov klesol a intenzivne hra ranked iba niekolko stoviek ludi a aj ti sa medzi sebou poznaju a pravedpodobne uz idu hrat iba po dohode. Cize to chce niekoho kto bude hravat s tebou, pripadne sa musis uspokojit s public hrami.
Reloaded je proste modernejsia verzia klasickych wormsov, medzi najvacsie zmeny patri ine spravanie lana a trochu zmemeny arzenal, inak je to klasika. Nevyhodou je v sucasnosti to, ze je velky problem najst oponenta pre ranked match, pocet hracov klesol a intenzivne hra ranked iba niekolko stoviek ludi a aj ti sa medzi sebou poznaju a pravedpodobne uz idu hrat iba po dohode. Cize to chce niekoho kto bude hravat s tebou, pripadne sa musis uspokojit s public hrami.
-
Silmer
Darca
stiahol som si tu hru, je to celkom v pohode...no mam taky problem, ze zo vsetkymi zbranami minam max 1-2 hp...
any ideas jak to zmenit?
any ideas jak to zmenit?
Asi to bude zly crack, pretoze v suvislosti s originalkou som o nicom takom nepocul.