WiFi Router
-
slide
Star
- Kontaktovať používateľa:
WiFi Router
Chcel by som poradit mam internet od Gayi,optiku a nejde mi spojazdnit wifi router.Je to Asus RTN-10 po instalacii chce namiesto natstavenia odomna meno a heslo,pristup ako meno siete a heslo tam nefunguje a ani meno a pristupove heslo od Gayi, kde je problem? Nahodou nie v tom ze Gaya ma verejnu ip?
-
Michaelo
Hardcore addict
Re: WiFi Router
I verejnu IP nejde 
Skor napis ci mas novy router alebo nejaky co ti nastavila ta firma. Ja som si kupil vlastny router a prisli ku mne z Ferimexu nieco tam pomenit tak samozrejme sa pohrali aj s routrom a dali mi tam vlastne heslo. Najlepsie je zavolat im. Ja na to kaslem lebo planujem kupu niecoho lepsieho.
Skor napis ci mas novy router alebo nejaky co ti nastavila ta firma. Ja som si kupil vlastny router a prisli ku mne z Ferimexu nieco tam pomenit tak samozrejme sa pohrali aj s routrom a dali mi tam vlastne heslo. Najlepsie je zavolat im. Ja na to kaslem lebo planujem kupu niecoho lepsieho.
Ak som správne pochopil, chce asi od Teba meno a heslo na vstup do nastavení routra.... aby hocikto nemohol meniť. Pozri do manuálu, aké je defaultné meno/heslo....
-
Michaelo
Hardcore addict
Jo chce to od neho meno a heslo. Preto sa pytam ci je jeho vlastny novy router (ak ano tak nech cekne manual) ak nie - dala mu ho alebo sa mu s nim babrala ta firma od ktorej ma net tak nech im zavola a vynada.
-
slide
Star
dakujem,no ja som defaultne heslo hladal hned v manuali ked to odomna zacalo pytat ale nic take tam neni, a je to novy router kupeny mimo poskytovatela internetu predtym som ziadny nemal.
-
Michaelo
Hardcore addict
Tak heslo buď všetko prázdne
Meno: admin a heslo prázdne
Meno admin a heslo admin
Toto sú najbežnejšie heslá od routrov.
Meno: admin a heslo prázdne
Meno admin a heslo admin
Toto sú najbežnejšie heslá od routrov.
Za 20€ Ti poviem číslo strany v manuáli, na ktorej nájdeš meno a heslo...slide napísal:defaultne heslo hladal hned v manuali ked to odomna zacalo pytat ale nic take tam neni
-
slide
Star
no tak taky pan by si nebol ja niesom sprosty a vedel by som si to najst keby to tam bolo
,manual bol v pdf na cdcku a nic tam nebolo.Tie defaultne mena co mi vypisal chlapik vyssie nakoniec jedno bolo spravne dakujem uz je natstaveny,este by som chcel ci neviete neda sa nieco v natstaveniach zmenit aby sa nebili s ostatnymi okolitymi wifinami na okolo ja neviem nieco ako obnovovanie frekvencie alebo co, da sa to?
slide.. zaujímavé, že ja som to tam našiel... anglický manuál, str. 25: admin/admin 
-
Michaelo
Hardcore addict
Ako myslíš biť sa? Aby ssa neprekrývali sygnály a nebola tam interferencia?
Toto vyriešiš jedine routrom s vyšším výstupom ako majú tie wi-fi na okolí.
Toto vyriešiš jedine routrom s vyšším výstupom ako majú tie wi-fi na okolí.