Hobbit

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Momo46
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Hobbit

Príspevok od používateľa Momo46 »

Spoiler
Tuším sa obidva diely natáčajú naraz lebo vo 4 vlogu ukazovali ako natáčali scény v Temnohvozde ale prvá časť bude končiť nájdením prsteňa , dúfam teda že medzi dielmi nebude nejaká veľká časová odmlka
MIRV
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa MIRV »

Bude. Medzi filmami bude jeden rok. http://www.comingsoon.net/news/movienews.php?id=78224
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Ajj HP7 sa obe časti točili naraz ale rozdiel bol tuším 9 alebo 10 mesiacov. :) A je to podľa mňa dobre, bude sa na čo tešiť aj o rok. :)
Shwollo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shwollo »

aj keď nechápem, na čo treba až dva filmy... však kniha bola možno o polovicu (alebo viac) tenšia ako Pán prsteňov
noone
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa noone »

To je kvoli peniazom... Vedia ze natocit silmarillion je trocha nerealne, tak musia co najviac penazi vytrieskat na hobbitovi. Zarobit na dvoch filmoch je lepsie ako zarobit na jednom :-D.
OT: Silmarillion by som si pozrel aj keby mal 4 casti :-D. Ked sa clovek nestrati v menach a rodokmenoch tak je to uplne brutalna hniha.
konyk87
King
King

Príspevok od používateľa konyk87 »

Mne tam nesedí, že kniha má cca 240 strán a prsteň sa nájde cca na 60, takže je to trošku nepomerne rozdelené (ak je pravda, čo niekto vyššie písal), zvlášť, keď všetko podstatné sa stane až potom...

// 2011-12-22, 22:30:
ColdRain napísal:kniha ma urcite viac ako 240 stran :D
Čítal som ju cca pred mesiacom a akurát dnes som ju držal a pozeral v kníhkupectve :) Samozrejme rôzne vydania sa môžu líšiť medzi sebou, ale podstata bola to, že prvý film by mal skončiť v 1/4 knihy a druhý zabrať 3/4...
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

kniha ma urcite viac ako 240 stran :D
Sarger
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sarger »

Kniha má fakt len 240 strán, ale dokáže zabaviť nadlho :)
ColdRain
Addict
Addict

uznavam, ze ked som ju cital som mal asi 14 rokov...jednoznacne sa mi zdala vtedy dlhsia a kedze ju prave nemam doma nemozem overit, ale beriem teda, ked hovorite :)
SamanthaMM
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa SamanthaMM »

oba filmy budú dejovo bohaté, lebo v nich nebudú iba udalosti z knihy Hobit, ale aj to, čo sa súbežne dialo v Stredozemi - stretnutie Bielej rady, boj Gandalfa s Nekromantom a iné.....
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

"Hi everyone. Here's an exclusive Comic Con poster. Be sure to get your copy in San Diego and let me know what you think of it! Cheers, Peter J"
Prílohy
hobbit_fcb.jpg
Hensym
VIP
VIP

Gandalf mi tam príde (neviem prečo) ako nízky hobit. Inak krásne, slzy v očiach. :)
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Nejaké nové foto http://aktualne.atlas.sk/hobit-sa-blizi ... ilm/foto/5
Skoro ma švaclo o zem keď som tam zbadal meno Bilbo Lazník :? To je nejaký nový preklad alebo čo? Nechápem, prečo také články píšu ľudia, ktorí očividne knihu ani nevideli.
konyk87
King
King

Príspevok od používateľa konyk87 »

Ak si dobre pamätám, tak v slovenskom preklade (minimálne v tom, čo som čítal lebo myslím, že ich je viac a nemajú jednotný preklad) sa tak skutočne volal...Väčšia "perlička" bol Glgúň (Smeagol) :D
meffisto
King
King

Príspevok od používateľa meffisto »

Kód: Vybrať všetko

Two Hobbit movies are officially becoming three as Peter Jackson and his many Hollywood backers have finalized plans to produce a third movie based on the fantasy book and release it in summer 2014.

Read more: http://www.philly.com/philly/entertainment/164354636.html#ixzz22F7mdRQc
takze budu 3
Hensym
VIP
VIP

Pred pár dňami bol na ČSFD článok, že Peter Jackson si myslí, že natočeného materiálu je pre 2 filmy prehnane veľa, a že by to stačilo aj na trilógiu. Avšak by to bolo podstatne drahšie. Pred pár dňami sa vraj iba chystalo rokovanie so štúdiami, čiže dnes je to ako už potvrdené? (nebolo by to zlé, Hobbit si trilógiu zaslúži)
ColdRain
Addict
Addict

hej, uz je to potvrdene, bude to trilogia, co je trosku nonsens vzhladom na rozsah knizky - nejakych 300 stran, ale tak verim ze jackson to zvladne a nebude to zbytocne nudne a rozvlacne aj ked pri LotR bolo materialu na spracovanie ovela viac, tak toto bude asi tvrdsi oriesok
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

To ma zaskočilo teda, keďže knihu som čítal a teda, síce to bolo veľmi dávno, zdá sa mi, že bola jednoduchšia a hlavne oveľa kratšia ako trilógia Pána prsteňov.
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

neviem si predstavit co tam mozu napchat do troch filmov...Ako na jednu stranu som aj rad, na druhu mi to pride ako ciste ryzovanie. To jak keby napriklad Navrat Krala, alebo harryho pottera 1/2/3 spravili na tri filmy. Bud si budu vymyslat nejake sceny, alebo to bude nudne natahovanie.
Hensym
VIP
VIP

Ako, "údajne" sa rozhodli pre tri filmy kvôli obrovskému množstvu použiteľného materiálu. Takže dúfam, že to mysleli úprimne. Tým pádom by to podľa ich slov určite nemalo byť nudné. Uvidíme. :)
Napísať odpoveď