Koľko mesačne investujete do priateľky?
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Koľko mesačne investujete do priateľky?
...veď si založ, keď máš priateľa... 
-
axxis
Addict
a to uz nie je pol na pol?
ako kedy. obvykle ak ma vytiahnu niekam na nejakú akciu a idem si niečo ku baru objednať, tak to veľkodušne to zaplatia. poprípade ak sa berie na účet, tak odo mňa často peniaze nevezmú za to, čo si prepijem a tak podobne. ale aby míňali peniaze na mne ako na nejaké darčeky alebo čo ja viem čo iné, tak to nie. vedia veľmi dobre, že by som si to aj tak nezobral.axxis napísal:a co na Tebe minaju?
-
axxis
Addict
really? viem, ze tato debata nie je o pravdivosti Tvojho tvrdenia ( aj ked musim povedat, ze mne sa zda extremne nepravdepodobne ) ale ak aj nahodou pravdu mas tak si fakt neuveritelne veeeelky tool a mal by si sa nad sebou zamysliet.Noobsz DJ napísal:
ako kedy. obvykle ak ma vytiahnu niekam na nejakú akciu a idem si niečo ku baru objednať, tak to veľkodušne to zaplatia. poprípade ak sa berie na účet, tak odo mňa často peniaze nevezmú za to, čo si prepijem a tak podobne. ale aby míňali peniaze na mne ako na nejaké darčeky alebo čo ja viem čo iné, tak to nie. vedia veľmi dobre, že by som si to aj tak nezobral.
-
Soviet
Darca
No ked on zaplati 100eur za jej dake oblecenie a nasledne ona 50 za daco ine, tak veru nieje to pol na polaxxis napísal:a to uz nie je pol na pol?
-
uplink
VIP
som myslel že to že sme spolu ostane ako tajomstvo a že to nevytrúbiš na fóreGrim napísal:...veď si založ, keď máš priateľa...