Slúchadlá do 100 eur

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Minikenny
Amateur
Amateur

Slúchadlá do 100 eur

Príspevok od používateľa Minikenny »

Zdravím
Rád by som si kúpil slúchadlá do 80 eur (ak bude rozdiel medzi slúchadlami za 80 a slúchadlami za 100 priepastný rozdiel kľudne zaplatím aj 100..).
-Budú používané na hudbu(raz za čas na skype-mikrák je výhoda ale nie nutnosť)
-Počúvam rock a metal
-Nechcem špunty
-Keďže budú využívané aj na von,rád by som bol aby mali dobrý design(ale je mi jasné že v tomto mi poradíte asi ťažko keďže má každý iný vkus)
Zatiaľ som rozmýšlal nad steelseries siberia v2 a AKG K 530

http://www.progamingshop.sk/steelseries ... -4347.html
http://skinflint.co.uk/318748
Díky za pomoc!
Ryan Giggs
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Re: Slúchadlá do 100 eur

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

Steelseries? Maj rozum. Vsetky tie "cool" znacky ako Skullcandy, Razer, Steelseries atd. su len parodiou na sluchadla. Hlavne ked to chces na hudbu.

K530 su uz model ktory sa nepredava, nevie ci na nich niekde narazis. Navyse su urcene na doma a teda nie velmi prenosne.

Otazka je aj ci potrebujes izolovat alebo mozu byt aj otvorene.
A chces sluchadla na doma a zaroven na von, vzdy to bude o kompromise. Sluchadla urcene na domace pouzitie budu v rovnakej cene hrat lepsie, budu pohodlnejsie ale zas horsie prenosne (velke, nezlozitelne, dlhy hruby kabel atd.) no nehodia sa k prenosnemu pristroju. Zalezi co si ochotny so sebou tahat. Prenosne zas nebudu az tak dobre hrat, budu menej pohodlne, ale lahko prenosne.

Z tych prenosnych pozri AKG K 450 (Q460), Audio-Technica ATH-SJ55, Ultrasone HFI 450, Audio-Technica ATH-WS50 (WS55).
Minikenny
Amateur
Amateur

Fakt sa v tomto až tak nevyznám a videl som že povyhrávali nejaké ocenenia a mali celkom fajn hodnotenia+parametre sa mi zdali dobré preto sa mi pozdávali.

Tie AKG Q 460 si mi dizajnovo trafil stopercentne a ak fakt dobre hrajú tak porozmýšlam nad kúpou.
badboy007
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa badboy007 »

Minikenny, mám Q460 a sú to úžasné slúchadla. Jednoznačne doporučujem ;) . Tú ich majú sa dobrý peniaz: http://www.morele.net/sluchawki-akg-q460-zielony-411128 .
A farbu určite limetkovú(zelenú), kamoš ich má a sú oveľa krajšie ako moje čierne :) .
Minikenny
Amateur
Amateur

Objednával si ich z tej stránky?Vieš mi povedať koľko je poštovné?Lebo tá cena je tam fakt fantastická (vychádza mi to na nejakých 80 eur)
badboy007
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Áno, objednával som ich odtiaľ. Kuriér ma stál cca 69 zlt, ale platí som to paypalom(keď platíš paypalom, tak oni ti poštovné navýšia :slap: ).
WTF? Teraz som hodil tie slúchadla to košíka, a vykalkulovalo mi za poštovné cenu 30 zlt :D . Kupuj ;) .
Je to normálny seriózny eshop, iba sa trošku načakáš(každú jednu objednávku vybavujú ručne).
Ryan Giggs
VIP
VIP

http://www.morele.net/pokaz_pomoc/99/ Pišu, že do zahraničia 40 zlotych, čo je niečo okolo 10 eur.
Minikenny
Amateur
Amateur

Chcel som si ich objednat ale napadlo ma,ci nahodou niekto nevie ako to v tom shope riesia s reklamaciami,lebo predstava cakania na sluchadla okolo dvoch mesiacov ma nelaka...
badboy007
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Záruka je medzinárodná. Môžeš to reklamovať v najbližšom autorizovanom servise.
Minikenny
Amateur
Amateur

Tak je asi rozhodnuté :-)
Karma všetkým ktorí mi pomohli,díky moc :)
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Nasetri este 80 EUR a zakup Monster - Beats by Dr. Dre. Ja som dostal na Vianoce Solo HD. A musim povedat, ze toto su fakt sluchatka, ktore stoja za tie peniaze.
TeaPack
Star
Star

Príspevok od používateľa TeaPack »

Mozem potvrdit co povedal p4ra. Ak chces hudobny orgazmus tak Beats Solo HD.
Ryan Giggs
VIP
VIP

Vraj hudobny orgazmus. Srandisti. :D

Tie AKG stoja o polovicu menej a hraju o triedu ak nie 2 lepsie. Este aj Porty za 30€ sa im v pohode vyrovnaju.
Minikenny
Amateur
Amateur

Budem úprimný-počul som monster beats a možno pretože som od nich čakal veľa ma neskutočne sklamali.
Kamarát má Grado SR 60 a musím povedať že hrali 2x lepšie a stáli 3x menej(sám by som si ich kúpil keby som nepotreboval slúchadlá na von).Ďalší známy má sennheiser HD238 a tie sa mi zvukom zdali podobné ako dr.beats...

Každopádne díky za radu :-)
Ryan Giggs
VIP
VIP

HD 238 hraju podstatne lepšie. Su na urovni tych AKG. Grada su domace sluchadla, tie hraju ešte lepšie.

Inak jedna vystižna recenzia Solo HD na pobavenie :) :

Minikenny
Amateur
Amateur

Takže to nebol len môj pocit že fakt neznejú tak ako nám to všetci tlačia do hlavy :-D

Ešte posledná vec ktorá ma napadla..je to kúsok offtopic ale zaujimalo by ma či existuje nejaka značka,ktorá sa špecializuje na rock/metal hudbu.Keby som si chcel kúpiť slúchadlá na doma v podobnej cene nemám rozmýšlať a mám siahnuť po tých Grado SR 60?
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Ja uz som mal xy kadejakych sluchatiek. A mam k tomu urcite co povedat, od Koss, Sennheiser cez Pioneer po Beyerdynamic. A ked mi niekto rozprava o tom, ze Monster sluchatka su zle, tak bud ich v zivote na usiach nemal, zavidi alebo klame. Solo HD maju perfektny zvuk. Zavisi od toho ale na com ich pocuvate.
Ryan Giggs
VIP
VIP

V podobnej cene su samozrejme aj lepšie sluchadla ako Grado. Ale niečo take ako sluchadla vyrobene prave na ten a ten štyl nie je, ale každe sluchadla maju svoju charakteristicky zvuk (jedne dôraz na vyškach, ine na basoch atd.), a podľa toho sa hodia na niektory štyl viac a na iny menej. Napr. v jazzovej muzike nie je uplne to prave ak su sluchadla basovejšie atd.
Pokiaľ to chceš na rock, tak Grada su imho veľmi dobra voľba.

Nikto netvrdi, že su zle, ale že su extremne predražene. To je na nich zle. Zvuk je na urovni 50€ sluchadiel. A tie hraju celkom dobre. Ani Porty nehraju zle, ale nestoja pomaly 200€. Za tu cenu su o niekoľko tried lepšie sluchadla. Na čom sa počuva je irelevantne, lepšie sluchadla budu hrať vždy lepšie, nech ich pripojiš k čomukoľvek.
Minikenny
Amateur
Amateur

para-Možno bol problém v tom čo počúvam,asi fakt niesu určené na rock...uznávam sú štýlove,majú dobrú konštrukciu,tých 20 min čo som ich mal boli pohodlné,ale zvukovo mi proste nesadli(čím nechcem povedať že sú zlé)
Ryan-Nevieš ako si tie AKG Q 460 si ako rozumejú s rockom?
Ryan Giggs
VIP
VIP

Na rock su z prenosnych často K 450 odporučane, Q460 je skoro to iste, takže nejaky zasadny problem nevidim. Ale ako Grada hrať nebudu, s tym nerataj.
Napísať odpoveď