Apple iPad 2 xxGB Wi-Fi 3G

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Apple iPad 2 xxGB Wi-Fi 3G

Príspevok od používateľa Michaelo »

Ale PC potrebuješ aj tak. Teda teoreticky nie ale prakticky áno. Tiež nijak moc PC nepoužívam. Ale radšej si cez neho popozerám aké appky chcem a tieh šupnem v PC do DropBoxu a cez fón ich len z DropBoxu stiahnem a nainštalujem.

Prečo blbosť? iPad na optiku nenapojíš a 250KB/s rozhodne nie je málo na mobilný internet ;)
robo1152
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa robo1152 »

apple ma pohodlnejší a prehladnejší appstore ako android, takže sťahovať app cez PC je v tomto prípade hlúposť :) nehovoriac o installous :)
laforez
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa laforez »

ja som nemyslel ze ipad nahradi pocitac, to sa ani neda, ale prave tie appky, ktore su v mnohych pripadoch len pre iOS robia tu vyuzitelnost toho ipadu. No ved ano 250 kb/s je celkom dobra rychlost, ale ja som tym chcel povedat, ze ta uz je jedno ci to ma 3G alebo 3,5G alebo 4G, to uz je take nahananie za viac pasikmi adidas.... Ja taktiez kupujem vsetky apps cez iphone alebo cez ipad, ja ho ku kompu ani nepripajam, ked uz aj synchronizacia o vsetkymi multimediami v pc sa riesi cez wifi.
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

Nooo neni to nahananie za pasikami. 3G vs 4G je v rychlosti naozaj rozdiel len na slovensku neponukaju ziaden mobilny net v takej rychlosti kde by ti 3.5 G nestacilo. 3G je hmmmm trosku pomalenejsie by som povedal (nie rychlostou downloadu ale nacitania stranok). Su tam rozdiely.
laforez
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa laforez »

samozrejme ze rozdiely tam su, len ti vravim, ze tu rychlost nedosiahnes a ani nevyuzijes. Keby si chcel taku rychlost, tak by si sa strasne nedoplatil. Ked chces nieco velke stiahnut, tak pouzijes wifi. Mobilny net nie je na stahovanie.
HardiKrishna
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa HardiKrishna »

Zdar Borci chcem sa opýtať či má niekto skúsenosti s vytvorením hotspotu na galaxy s2 a pripojením ipadu k internetu , mne sa to síce podarilo ale surfovanie nejde , netuším kde by mohla byt chyba ..

//autoeditácia príspevku (14 Júl 2012, 11:09)
HardiKrishna napísal:Zdar Borci chcem sa opýtať či má niekto skúsenosti s vytvorením hotspotu na galaxy s2 a pripojením ipadu k internetu , mne sa to síce podarilo ale surfovanie nejde , netuším kde by mohla byt chyba ..
...už vyriešenie
Napísať odpoveď