Ahojte,
Dá sa nejak spraviť include bez phpčka prípadne iframeu?
Po kliknutí na odkaz sa v lightboxe kontaktný formulár. (jQuery)
Toto okno má ale niektoré css vlastnosti rovnaké ako stránka na ktorej sa to má potom zobraziť a nejak to robí bordel a nechce sa mi to upravovať.
Je na to nejaký elegantný spôsob?
load() nefunguje.
Ďakujem
include bez php a ifreame
Re: include bez php a ifreame
maybe file_get_contents();
Jediné čo ma napadá.
iframom sa v každom prípade vyhýbať. Je to strašne zastaralý a nevýhodný spôsob riešenia akéhokoľvek problému.
//autoeditácia príspevku (29 Dec 2011, 7:36)
A jak si kukám lepšie, tak išlo by to tak, že vštko by bolo iba v jednom súbore.
A to takto:
najprv by si si nastavil základné vlastnosti okienka
napr.
a ak by si mal predtým
a ty bi si chcel mať v okienku Arial, jednoducho by si to tam doplnil:
a takto by si si zmenil všetky nežiadané vlastnosti na žiadané.
Jediné čo ma napadá.
iframom sa v každom prípade vyhýbať. Je to strašne zastaralý a nevýhodný spôsob riešenia akéhokoľvek problému.
//autoeditácia príspevku (29 Dec 2011, 7:36)
A jak si kukám lepšie, tak išlo by to tak, že vštko by bolo iba v jednom súbore.
A to takto:
najprv by si si nastavil základné vlastnosti okienka
napr.
Kód: Vybrať všetko
#window{background:#FFF; width:100px; height:150px;}Kód: Vybrať všetko
body{font-family:Verdana}Kód: Vybrať všetko
#window{background:#FFF; width:100px; height:150px; font-family:Arial;}-
camo
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Ja si nemyslím. Bežne ho používam a tam kde napríklad nechcem ťahať do kódu ajax je to vcelku elegantné riešenie.iframom sa v každom prípade vyhýbať. Je to strašne zastaralý a nevýhodný spôsob riešenia akéhokoľvek problému.
neviem si to predstaviť. Prosím ťa na čo konkrétne si využil frame-y. Určite je len to nevýhodou, že veľkosť textu v stránke je nemožné prispôsobiť veľkosti frame-u. Musíš nastaviť pevné rozmery príp. pomer rozmerov.
-
camo
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Ja nepíšem o zobrazovaní stránky v iframeoch. Používam, to skôr na načítanie niektorých modulov. Pri ich refreshi sa nemusí volať ajax aby to nepreblikovalo. Naposledy som to použil včera v administrácii. V ráme mám galériu fotiek, v ktorej je stránkovanie a z tej galérie si vyberám fotky ktoré chcem pridať do textu, vymazať a pod. Pri prechode z jednej stránky na druhú by som potreboval ten ajax, ale stránka už naťahuje kopu iného javascriptu+obrázky. Takto to natiahnem až po načítaní a nemiešajú sa mi tam iné scripty...