nejde zosik/subak
-
*S4PQ
Star
- Kontaktovať používateľa:
nejde zosik/subak
Caute, prosim vas poradte mi niekto. Na +ovom kabli od zosiku mi prehorela poistka z neidentifikovatelnych pricin. Poistku som vymenil ale ani po vymene zosilnovac/subwoofer nefunguje. Vsetky kable som poodpajal a zase pozapajal, Vsetky poistky ( na kabli aj na zosiku) som pozrel a su v poriadku, radio funguje. Zosik dostava prud kedze na nom svieti zelena dioda. V com moze byt problem? za kazdu radu vopred dik !
Re: nejde zosik/subak
Problem bude v zosilnovaci.
A ten zistis len rozobratim,kontrolou,meranim...Vestecka gulu nema nikto...
Je zjavne ze sa v elektronike nevyznas,cize to zanes nejakemu znamemu,alebo do servisu.
\\Co je to za zosik?Typ,Model?Pozeram ze si RV,mozno by som ti vedel pomoct..
A ten zistis len rozobratim,kontrolou,meranim...Vestecka gulu nema nikto...
Je zjavne ze sa v elektronike nevyznas,cize to zanes nejakemu znamemu,alebo do servisu.
\\Co je to za zosik?Typ,Model?Pozeram ze si RV,mozno by som ti vedel pomoct..
skontroluj poriadne ground teda - zem skús zapnúť radio zosík by mal zasvietit zelenou alebo akú tam máš skús odpojiť od neho signálne káble ak zhasne tak ho živí iba radio teda najdi poriadny - v aute
-
*S4PQ
Star
- Kontaktovať používateľa:
Matej18 - dakujem za radu, naozaj to bolo zlym uzemnenim, odpojil som zem,precistil riedilom poriadne pritiahol srobu a wuala , zosik zacal fungovat. Aj ked nechapem co sa vlastne stalo kedze mi to predtym normalne fungovalo. K+