Vysvetlenie anglických "strihov" riflí
Vysvetlenie anglických "strihov" riflí
Čaute môžte mi niekto vysvetliť aké sú strihy riflí napr skinny,regullar,baggy,fit,loose,relaxed,Bootcut,Straight lebo ebay je plný týchto slov pri rifliach ale niektoré sa dajú preložiť ale tak radšej by som bol keby ma niekto odkázal na nejaký článok kde to je vysvetlené ľahko.
Ďakujem
Ďakujem
Re: Vysvetlenie anglických "strihov" riflí
Google ma vypadok?
nepodarilo sa mi dopatrat[url=[/url] napísal:Google ma vypadok?
-
uNreal_saTch^
Professional
mas to vysvetlene priamo na ebay
díky píšu tam o tom ale nie sú tam vysvetlené tie typy myslím skinny,regullar,baggy,fit,loose,relaxed,Bootcut,Straight
a je tazke nahadzat to do obrazkov ? aj tak ma kazda firma vlastny strih, treba pozerat na ich strankach, vo vseobecnosti
skinny: pre chudych, uzky pas, akurat proporcne je vsetko uzsie aspon o cislo (niektore skinny ked som skusal potreboval som o 3 cisla vacsie aby som ich obliekol, niektore len o jedno)
regular: normalny, bezny strih
baggy: rapersky plandavy strih
fit: obtiahnute, klasicky emo strih kde je obtiahnute uplne vsetko vratane lytok
relaxed: volnejsi strih, ale nie uplne ako baggy
bootcut: bedrove gate so snizenym pasom
straight: uplne rovne nohy, teda nie su hore sirsie a dole uzsie, dnes v podstate asi vsetky rifle okrem regular
skinny: pre chudych, uzky pas, akurat proporcne je vsetko uzsie aspon o cislo (niektore skinny ked som skusal potreboval som o 3 cisla vacsie aby som ich obliekol, niektore len o jedno)
regular: normalny, bezny strih
baggy: rapersky plandavy strih
fit: obtiahnute, klasicky emo strih kde je obtiahnute uplne vsetko vratane lytok
relaxed: volnejsi strih, ale nie uplne ako baggy
bootcut: bedrove gate so snizenym pasom
straight: uplne rovne nohy, teda nie su hore sirsie a dole uzsie, dnes v podstate asi vsetky rifle okrem regular
díky moc toto som potreboval, nie som taký zdatný v angličtine, K+
pri skinnoch nejde skôr o to aby boli obtiahnutéako to že sú pre chudých?
obtiahnute su fit, skinny nemaju byt obtiahnute, ich strih je v podstate rovnaky ako normalnych rifly akurat je proporcne zmenseny