Monster beats by Dre TOUR
-
Ryan Giggs
VIP
Re: Monster beats by Dre TOUR
Tie Senny HD228 (ci ktory model to tam je) co tam maju vedla Solo hraju o dost lepsie.
-
DAMON88
Professional
- Kontaktovať používateľa:
čo ta A-jays three ? http://www.jays.se/products/earphones/a-jays-three.html designovo podobné beatsom a už jednotky hrajú lepšie od nich...
-
DeFeAt
Medium Professional
na dealextremne ich maju za 4,2 dolara a ked vravite ze hraju tak super, tak si objednam 1 tie a dalsie silno rozmyslam
bud IE6 alebo A-jays, tie ma kamarat a tiez si pochvaloval, argh, to mi su problemy
bud IE6 alebo A-jays, tie ma kamarat a tiez si pochvaloval, argh, to mi su problemy
-
Ryan Giggs
VIP
a-jays hraju o dost horsie ako IE6.
-
DAMON88
Professional
sú zase aj cenovo vyššie ale dal som A-jays preto že človek čo si kupuje beats myslí podla mna hlavne na design a vuk je bohužial vedlajší ale možno nie. každopádne ak má peniaze na beats tak určite nebude problém zobrať tie IE6 ktoré ako vravíš sú lepšie, aj keď záleží aj na prehrávači samozrejme.
-
Ryan Giggs
VIP
Aj z priemerneho prehravača hraju lepšie.
Ten dizajn Beatsov je tiez diskutabilny. Pre mladez je asi cool, podla mna vyzeraju hnusne (hovorim o modeloch s hlavovym mostom, vacsina spontov vyzera ok).
Ten dizajn Beatsov je tiez diskutabilny. Pre mladez je asi cool, podla mna vyzeraju hnusne (hovorim o modeloch s hlavovym mostom, vacsina spontov vyzera ok).
a tie phonaky? s ciernymi filtrami by mal byt zvuk teplejsi, popripade by dokupil zelene a mal by bohatu nadielku basov.
co ja viem, tak tie sluchadla by mali mat v cenovej kategorii 100e najlepsi zvuk
co ja viem, tak tie sluchadla by mali mat v cenovej kategorii 100e najlepsi zvuk
-
Ryan Giggs
VIP
Phonaky su lepšie ako IE6, ale niesom si isty či prave na hiphop je to to prave orechove. Navyše, keď už Phonaky tak už rovno doplatiť tie GR07 a mať v ramci in earov takmer to najlepšie.
mas pravdu, zabudol som, ze to chce na hiphop
-
DeFeAt
Medium Professional
nakoniec som odlozil kupu samostatnych sluchatok, mam teraz sensation xe a tam su sluchatka fajn, beats audio vylepsenie + equalizer a hraje to super 
z dealextremu som objednal 4 sluchatka co sa tvaria ako monster beats by dre tour, tak som zvedavy ako budu hrat
zvysne predam
z dealextremu som objednal 4 sluchatka co sa tvaria ako monster beats by dre tour, tak som zvedavy ako budu hrat
jednotky určite nehrajú lepšie ako Dre Tour, vlastním A-jays two a sú horšie ako TourDAMON88 napísal:čo ta A-jays three ? http://www.jays.se/products/earphones/a-jays-three.html designovo podobné beatsom a už jednotky hrajú lepšie od nich...
-
Ryan Giggs
VIP
To sice nehraju ale ani nestoja 150€. Takze to s tym porovnanim nie je koser. No za tu cenu uz su Vsonic GR07 co su uz spunty s highendovym zvukom. Za trochu viac (180€) Sennheiser IE8 detto. Takze je otazka aky zmysel maju tie Tour.
Ten Sensation XE ma to "vylepsenie" od Beats v skutocnosti len softverove. Inak hra mizerne ako kazde HTC. Tie ibeatsy su vsak lepsie ako bezne sluchadla balene k telefonom. To je jedine pozitivum.
Ten Sensation XE ma to "vylepsenie" od Beats v skutocnosti len softverove. Inak hra mizerne ako kazde HTC. Tie ibeatsy su vsak lepsie ako bezne sluchadla balene k telefonom. To je jedine pozitivum.