zdravim, nieco sa mi dodrbalo na notebooku a ked ho zapínam zacne nacitavat windows a potom nieco napise (obrazok v prilohe) a stale sa to opakuje dookola. Neviete v com moze byt problem? Mam tam dost fotky a bol by som nerad keby sa to vsetko zmazalo.
diky...
/sorry za kvalitu fotky.
Problem pri zapnuti notebooku
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Problem pri zapnuti notebooku
Odpíš sem to čo je v tom najspodnejšom a treťom riadku z hora prosím Ťa, celý ten reťazec. To unabme to mount volume či čo to tam je. Chyba je buď v konflikte HW a SW, alebo Ti odchádza pamäť, disk, doska, alebo procák, XY vecí. Moc málo z toho hlásenia tu je viditeľného...
UNMOUNTABLE_BOOT_VOLUME-znamena to ze operacny system nemoze nabootovat z HDD poretoze su poskodene zavadzacie subory alebo je chybny disk alebo je problem s kablom ktory spaja pc s HDD.Skus tento navod ako to znova opravit http://ramanathan.wordpress.com/2007/05 ... x000000ed/ Aj ked je po anglicky myslim ze je to dost jasne a jednoduche co treba spravit
chcel som ist podla toho navodu co si poslal link ale ked som ho znovu zapol tak my napisalo nieco uplne ine nerozumiem tomu.
skusal som safe mode ale neraguje stale resp. ked kliknem tak zas zacne nacitavat windows a vrati sa spat ako na obrazku.
skusal som safe mode ale neraguje stale resp. ked kliknem tak zas zacne nacitavat windows a vrati sa spat ako na obrazku.