samsung galaxy mini POMOC!
-
galbavymartin
Light Professional
samsung galaxy mini POMOC!
kupil som dnes samsung galaxy mini stiahol som launcher z android marketu a restartoval sa mi mobil a teraz sa nechce spustit ak ho zapnem sa spusti uvodna obrazovka potom skonci nazov samsung a uz sa to dalej nepohne...sem tam zavibruje baterka....mozem tomu nejako pomoct???
-
Supersonic
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: samsung galaxy mini POMOC!
jedine preflashovat firmware 
Nema to factory reset? Vacsinou to je kombinacia par hw tlacidiel, aspon htc to tak ma. Pogoogli.
Ja by som zas chcel poprosiť o pomoc pri spojazdnení GPS. Upozornujem ze moc velké skusenosti s tým nemám tak by som to poprosil po lopate. Mám ten istý telefon Samsung Galaxy mini
Krok1: zapnes gps
Krok2: nieje
Staci ti ho zapnut v nastaveniach. Gps je len suradnicovy lokacny system. Predpokladam, ze ty hladas navigaciu. Existuje ich velmi vela, od platenych (Sygic) az po neplatene. Zakladnu funkciu mapy ma aj Google Maps app na android. Ta vsak u nas este nevie navigovat. Ak chces vacsi vyber, tak google alebo market. Hladaj "android navigation", alebo v pripade marketu len "navigation".
Ps: gps vacsinou funguje len vonku a nie v budovach.
Krok2: nieje
Staci ti ho zapnut v nastaveniach. Gps je len suradnicovy lokacny system. Predpokladam, ze ty hladas navigaciu. Existuje ich velmi vela, od platenych (Sygic) az po neplatene. Zakladnu funkciu mapy ma aj Google Maps app na android. Ta vsak u nas este nevie navigovat. Ak chces vacsi vyber, tak google alebo market. Hladaj "android navigation", alebo v pripade marketu len "navigation".
Ps: gps vacsinou funguje len vonku a nie v budovach.
Dikes Numline1 ja som už stiahol navigaciu Sygic aura z netu a práve neviem či to je bezplatné ale asi by to malo byť lebo o poplatkoch sa nič nepísalo. Je tam zatial len jeden problém a to že mi niekedy nenajde správnu polohu. Možno treba dlhšie čakať.
Sygic ma myslim tyzden skusobnu verziu. Co sa toho, ze ti nevie najst spravnu lokaciu, tak to moze byt viac veci.spiddy2 napísal:Dikes Numline1 ja som už stiahol navigaciu Sygic aura z netu a práve neviem či to je bezplatné ale asi by to malo byť lebo o poplatkoch sa nič nepísalo. Je tam zatial len jeden problém a to že mi niekedy nenajde správnu polohu. Možno treba dlhšie čakať.
Ako som uz pisal, musis byt vonku.
Dalej nezabudaj, ze GPS treba zapnut aj v nastaveniach telefonu. Ak ho nezapnes, tak navigacia pravdepodobne urcuje tvoju polohu:
-bud podla posledneho bodu, kde si bol
-podla umiestnenia vysielaca signalu pre beznu mobilnu siet (vtedy to urci priblizny okruh)
Rataj s tym, ze kym mobil pripravi GPS a najde satelity, moze to trvat, u mna to najviac bolo okolo 4 minut.
Blizsie ti bez dalsich info neviem poradit, Sygic nav nemam.
Ja neviem či to iba mne tak málo vydrží baterka v tomto novom mobile Samsung Galaxy mini alebo aj iným ked používam GPS alebo internet vydrží 1 deň ked to používam asi tak 2-3 hodiny.
-
guess.whoo
Redeemer
tak ked pouzivas gps 2-3 hodiny alebo wifi tak sa necuduj
Smartfony vseobecne drzia malo. Ale 2 az 3 hodiny je extrem. Mozes to ale upravit. Zniz jas, tak na 30%, nastav dlhsie intervaly pre synchronizacie mailu, pocasia a podobnych vtakovin. Malo by to pomoct.
-
guess.whoo
Redeemer
ale baterka mu vydrzi den pri pouzivani wifi a gps 2-3 hodiny denne
Každý kto má nový telefon sa snaží zistiť v akom stave je jeho mobil tak som si aj ja pre seba testoval baterku a pri normálnych hovoroch nie prehnaných 2x denne mi vydržala 3 dni a ked som viackrát asi tak 15 min. surfoval na internete alebo bol na GPS ( nie v kuse2-3 hodiny ) tak som ju už musel večer nabiť. Ja si myslím že je to málo lebo výrobca udáva do 570 min. hovoru.
-
audiotrack
VIP
lenže pri hovore nesvieti display, neprehráva sa hudba a podobné veci. A tiež je ten čas rátaný pri vypnutom internetovom pripojení, pri vypnutom gps a tak
-
guess.whoo
Redeemer
si kup novu baterku za par supiek a uvidis
Lenže ja som volal za tie 3 dni asi ak to preženem 1 hodinu a nie 570 min. čo je asi 9 hodín.Iné nič som nerobil žiadne wi-fi ani gps. Samozrejme je tam aj pohotovostný režim ale to je aj tak strašne málo a preto by som sa chcel spýtať tých čo majú taký istý mobil ako sú oni na tom. Ak majú ten istý problém tak to robia baterky a niet pomoci.audiotrack napísal:lenže pri hovore nesvieti display, neprehráva sa hudba a podobné veci. A tiež je ten čas rátaný pri vypnutom internetovom pripojení, pri vypnutom gps a tak
-
Linduška649
Novice
tiez mam problem s tymto mobilom baterka mi vydrzi len jeden den a mobil ledva pouzivam a nemam ani nic zapnute
pomozte
vypnut 3G siet, Wifi, zohnat taskkiller a zakazat vsetko co sa zapina bez tvojho vedomia
A ked si ho kupil nabil si a vybil baterku 3x do prazdna? Ci to uz netreba?
A ked si ho kupil nabil si a vybil baterku 3x do prazdna? Ci to uz netreba?
Ja som sa uz toho mobilu radsej zbavil.
-
Linduška649
Novice
baterku som vybila az kym sa mi nevypla...vypnute mam vsetko, cez android asistent sledujem co mi kolko žere z baterky a ak je niečoho moc hned to vypinam a aj tak to nepomaha
ked to pojdem reklamovat myslite ze mi budu moct s tym nieco urobit? nie je predsa mozne aby mi baterka vydrzala 1 den 
ako uz pisali vsetko vypnut, skuste pouzivat 2G siet , 0% jasu.... Ja ho mam a celkom dobre baterka...