Disky, FOCUS 1, 17"

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
k-u-l-i
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Disky, FOCUS 1, 17"

Príspevok od používateľa k-u-l-i »

Nazdar

Potrebujem poradit ohladom diskov na FOCUS mk1

jedna sa o to ze chcem kupit nato tieto disky
4x108-r17 na forda ET40 s letní pneu 215/45R17

lenze nerozumiem sa tomu zapisaniu do TP, ako to prebieha a HLAVNE ci mi to zapisu, lebo nechem prist k tomu ze ich kupim a budem ich chciet zapisat a povedia ze sa to neda na ten tip auta.

Da sa niekde zistit ake najvecsie kolesa su povolene na dany tip vozidla ?
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Re: Disky, FOCUS 1, 17"

Príspevok od používateľa Suffel »

nie neda sa to.. na focus I pred FL sa daju tusim najvecsie 16-ky zapisat na focus I po FL sa daju aj 17"..
k-u-l-i
Light Professional
Light Professional

a navies mi povedat kde sa to da zistit ? lebo fakt, kazdy hovori inac a som z toho uz totaaaalny PAKO !
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

viem ze kazdy hovori inak lebo kazdy pri zapise postupuje inou cestou alebo ich vobec nema zapisane :D.. takze je to fakt take vselijake.. ale existuje jedna firma od ktorej ked kupis elektorny len urcitych znaciek tak ti ich dokazu bez problemov zapisat, tato firma ma aj konfigurator takze sa da aj zistit podla auta a motorizacie ake najvecsie elektorny sa tam daju dat: http://comfortxt.alcar.fdi-dm.de/alloyv ... 8bsDmu010p
k-u-l-i
Light Professional
Light Professional

presne to som predchvilou nasiel a ked som si tam dal svoje vozidlo tak mi vyhodilo ze aj 17 s tym ze som tam nasiel presne tie iste ake chcem od jedneho pana kupit! cize, otazka znie ako teraz postupovat je tam aj certifikat na tieto presne a da sa ten certifikat pouzit aj na kolesa ked to nemam z toho obchodu ale kupim to od toho pana ? vytlacim ten certifikat a co s nim ? ako postupovat dalej?

sory za stupidne otazky..ale este som to nikdy neriesil :)

nerozumiem tomuto cislo co je uvedene pri mojom tipe auta..
e13*97/27*0040*..
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

neviem ci ty ich dokazes zapisat s certifikatom od toho pana asi zalezi aka firma tento certifikat vydala.. on tie elektorny mal na akom aute?.. v tomto sa moc ani ja osobne nevyznam ja budem pred jarou riesit zapis 16" na focusa, (17" sa mi zdaju uz moc a to bude aj hlucnejsie) ako som sa informoval tak zo 16" by nemal byt problem pri tych by mal priamo Ford vydat certifikat..
k-u-l-i
Light Professional
Light Professional

nie nie nepochopili sme sa certifikat by som pouzil ten s tej stranky len disky by som mal od toho pana! Vo forde ze zrobia ccertifikat ale co som sa pytal narychlo znameho policajta hovoril ze aj 200 eur za to pytaju podla znacky automobilky a to sa mi zda sakra MOC !
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

Certifikát od predajcu že dané kolesá su vhodne na tvoje auto ti je na hovno , ak má policajt dobru náladu tak ti to na základe toho napíše do TP ale ja som policajta z dobrou náladou ešte nestretol

Vytlačiť si to nemôžeš lebo tam musí byť pečiatka (originálna ) a tak mu ak samozjme neni debil dôjde že je to vytlačene a neni to original

jedina legálna a 100%tná cesta ako zapísať kolesá je tá , že musíš si dať žiadosť vo forde, o vydanie certifikátu a oni ti ak je možne tento rozmer zapísať do TP vydajú certifikať ( mna na BMW stojí 66€ ) ak nie , tak sa tí ko*ot ani neunúvaju ti odpísať že to nieje možne zapísať a preto ti nevydajú certifikát a ty len čakaš ako debil a nič ....... takže napíš do fordu , oni ti pošlu žiadosť ktorú su vypíšeš plus dalšie inštrukcie
k-u-l-i
Light Professional
Light Professional

este jedna vec

co znamena 7J x 17 H2

ide mi hlavne o ten druhy udaj 17 H2 co to znamena ?
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

7 je sirka disku, J je tvar okraja rafiku, 17 priemer a pismenom H sa oznacuju bezpecnostne vystupky rafiku... H2 je obojstranny...
Napísať odpoveď