Pokroky v sociálnom živote

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
TommyHot
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Strach z dievčat pominul, zostala len horká pachuť

Príspevok od používateľa TommyHot »

Terepin napísal:Neviem o nijakom združení, ktoré sa venuje tvorbe elektronickej hudby. Všetko je to len rock, pop, hip-hop a pod. sračky, poprípade ešte vážna a folklórna hudba.
Ak si medzi tie sracky ratal aj vaznu hudbu, asi oprasim roxor a bude na tomto svete o jedneho cloveka viac co ta bude sikanovat ;)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Grim napísal:...táto téma už veľmi dlho (neviem či nie aj od začiatku) kopíruje príspevkami zabehnutý štýl - návrh riešenia - zamietnutie - návrh - zamietnutie - návrh - zamietnutie...a to, že si nezapadol medzi kolegov...tomu sa ani nedivím...ak si sa s nimi nemal záujem o ničom baviť, tak čo si čakal? Ak chceš byť v kolektíve prijatý, budeš sa musieť trocha aj prispôsobiť...teraz mi na to napíš, že sa nebudeš meniť a sme zase tam, kde sme boli...
Je to vynimocne, ale musim s tebou suhlasit, v tomto prispevku mas uplnu pravdu.
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

Grim napísal:...táto téma už veľmi dlho (neviem či nie aj od začiatku) kopíruje príspevkami zabehnutý štýl - návrh riešenia - zamietnutie - návrh - zamietnutie - návrh - zamietnutie...a to, že si nezapadol medzi kolegov...tomu sa ani nedivím...ak si sa s nimi nemal záujem o ničom baviť, tak čo si čakal? Ak chceš byť v kolektíve prijatý, budeš sa musieť trocha aj prispôsobiť...teraz mi na to napíš, že sa nebudeš meniť a sme zase tam, kde sme boli...
Definuj "prispôsobiť".
Merco_
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Merco_ »

Zaujímať sa (aspoň sa tváriť) o ostatných a nie len myslieť stále na seba...
Terepin
Addict
Addict

Už som napísal, že som sa snažil pretvarovať záujem. A fungovalo to. Pokiaľ sa ma nezačali pýtať a rozprávať sa so mnou o veciach, o ktorých som nemal ani šajnu.
A navyše, pokiaľ som v partii, nemyslím na seba. Myslím na tie dievčatá okolo seba. :D

//autoeditácia príspevku (27 Dec 2011, 14:03)
TommyHot napísal: Ak si medzi tie sracky ratal aj vaznu hudbu, asi oprasim roxor a bude na tomto svete o jedneho cloveka viac co ta bude sikanovat ;)
Vážnu hudbu nepovažujem za sračku. Len ju nepreferujem.

//autoeditácia príspevku (27 Dec 2011, 15:14)
U mňa je ešte jeden špecifický zádrhel. Vždy ma priťahovali staršie ženy. Tá rozvážnosť, inteligencia a jasne vytýčený cieľ v živote. Nanešťastie, drvivá väčšina dievčat hľadá starších chlapcov, tak od 5 do 10 rokov od nich. Čiže mne de facto ostávajú len dve možnosti:
1. Ženy v jeseni, ktoré vyhľadávajú mladších/mladých mužov.
2. Dievčatká vo veku od 14 do 19 rokov.
Neviem, ktoré z toho je horšie. Asi si budem musieť počkať do tridsiatky, vtedy to vekové rozpätie bude ideálne. :)
Melani
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Melani »

Terepin napísal:
//autoeditácia príspevku (27 Dec 2011, 15:14)
U mňa je ešte jeden špecifický zádrhel. Vždy ma priťahovali staršie ženy. Tá rozvážnosť, inteligencia a jasne vytýčený cieľ v živote. Nanešťastie, drvivá väčšina dievčat hľadá starších chlapcov, tak od 5 do 10 rokov od nich. Čiže mne de facto ostávajú len dve možnosti:
1. Ženy v jeseni, ktoré vyhľadávajú mladších/mladých mužov.
2. Dievčatká vo veku od 14 do 19 rokov.
Neviem, ktoré z toho je horšie. Asi si budem musieť počkať do tridsiatky, vtedy to vekové rozpätie bude ideálne. :)
Tak
po 1: môžeš skúsiť, ale tie chcú asi len zahriať na tu blížiacu zimu... Tie nehľadajú trvalý vzťah aspoň podľa mňa. Niektoré sú iba zlatokopky, alebo si chcú nejako dokazovať to že ešte dobre vyzerajú ak o nich prejaví mladý pekný chlap.... No ak je iba priemerný a je vážne nejaká žena ktorá hľadá lásku tak si myslím, že pôjde do vyššieho roku, pretože by sa bála u Teba že by nenašla rodinnú atmosféru, ale keďže Ty si iný špecifický príklad na rodinu, tak by si jej to mohol vysvetliť :)
2: ďakujem za označenie dievčatko, keďže do tej kategórie ešte patrím :D Ale až ako dievčatko sa už dávno necítim...
No vážne, niektoré v takom veku vážne ešte dievčatká sú, lebo nevedia čo chcú a správaju sa povrchne, povýšenecky a myslia si že sú najkrajšie na svete a že sa všetko musí točiť okolo nich. Prepáčte že ich hádžem do jedného vreca, ale poznám takých veľa a práve preto mám lepšie vzťahy s mužmi a mám viac kamarátov ....Samozrejme, že poznám aj normálne dievčatá, ale tie nie sú ešte pripravené na vážny vzťah...
K téme len toľko: ak nájdeš niekoho v takom veku tak je to úspech, ale veľmi tomu neverím... Tie normálne už asi priateľov majú....
Počkať do 30tky ? 6 rokov je dlhá doba, nemôžeš to takto brať, lebo o 6rokov tu bude napísané nič, alebo ďalších 20 strán, a to by nevyriešilo nič a Ty to veľmi dobre vieš...
Najlepšie je podľa mňa nájsť si niekoho kto k Tebe jednoducho bude patriť , to je jedno koľko bude mať rokov, len to nesmie hraničiť s pedofíliou alebo k dôchodku :D ... no zbytočne to budem písať , keď sa stále zaoberáš len tým koho môžeš mať, keď Ti radíme, že nemáš toľko premýšľať, len si máš nájsť najprv kamarátky...
Terepin
Addict
Addict

6 rokov je veľa? Bah, 9 rokov mi uplynulo ako voda.
Inak K+ za LOL odpoveď! :D
Melani
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Melani »

Terepin napísal:6 rokov je veľa? Bah, 9 rokov mi uplynulo ako voda.
Inak K+ za LOL odpoveď! :D
Tak ako pre koho, pre mňa je to veľa, od 15 to rátať nemusíš, skôr by som to rátala od 20tky... čiže 4 roky... :P
A Ďakujem za prvé + :-)
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

počkaj ja som si to až teraz uvedomil vlastne.. 9 rokov... to si v depkách od 15ich? dude... to seriózne? ty by si nemal chodiť za psychologičkou... tebe by mali dať tabletku, polstrovanú celu a kazajku... ja osobne nepoznám nikoho, komu by vzťah v tom veku vydržal...
Terepin
Addict
Addict

Nie. Depresie som začal mať pred rokom a dievčatá s tým mali len pramálo spoločné. To, že som nemal dievča, ma len štvalo. Neskôr sralo. Potom mi to začalo prekážať. A nakoniec som to začal ignorovať.

//autoeditácia príspevku (30 Dec 2011, 10:27)
Tento týždeň, aj keď horký, bol plodný. Konečne som pochopil dve základné fakty ženskej logiky:
1. Raz kamarátka, navždy kamarátka. Keď mi dievča raz povie, že ma vníma ako kamaráta, tak to akceptujem a aj ja ju budem vnímať ako kamarátku... NAVŽDY! Nech si teraz nemyslia, že budem čakať roky, kým na mňa zaklipkajú tými svojimi vymaľovanými očičkami. Nie som idiot.

2. Doteraz som si myslel, že osobnosť a charakter sú dôležité elementy, ako na ne zapôsobiť.

Hovno!

Pri prvom stretnutí je dôležitý prvý dojem, a teda sa držať troch základných pravidiel:
1. Dievčaťu treba hovoriť to, čo chce odo mňa počuť.
2. Dievčaťu treba dať to, čo do mňa očakáva, že jej dám.
3. Pre dievča treba urobiť to, čo odo mňa očakáva, že pre ňu urobím.

Inými slovami pokrytectvo. Neznášam to, no v tomto prípade účel svätí prostriedky. A "vzťah" bude fungovať dovtedy, kým:
1. Mňa to neprestane baviť.
2. Ju to neprestane baviť.
3. Ma prekukne.

Som zvedavý, čo nové sa ešte naučím, no každopádne už tie dva poznatky mi vniesli svetlo do ženskej logiky a ich zmýšľania.
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

tak to funguje na zaciatku:)
.
potom..v tom lepsom pripade..sa vztah rozvinie
Terepin
Addict
Addict

Sa vzťah začne. Randenie nepovažujem za vzťah.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

1. správne

2. správne, ak hľadáš zlatokopku
Terepin
Addict
Addict

Prečo zlatokopku?
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

...pretože takým správaním prlákaš len také typy dievčat...ak hľadáš úprimnú, buď úprimný...ale nie slaboch...
Terepin
Addict
Addict

Hľadal som úprimnú, bol som úprimný a našiel som hovno.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

...lebo si hľadal krátko...možno je problém v tom, že si hľadal...nehľadaj...
Terepin
Addict
Addict

Pletiete ma! Najprv hľadaj, potom nehľadaj, potom zase hľadaj, potom zase nehľadaj... Rozhodnite sa už konečne!
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

...ja som vždy písal to isté...ty sa musíš rozhodnúť, koho budeš počúvať...my ti len subjektívne radíme na základe vlastných skúseností...
Terepin
Addict
Addict

Asi by bolo najlepšie, keby som sám sebe dohadzoval rande naslepo. A skúšať to dovtedy, pokiaľ nekápnem božskú. Lebo nič iné mi už neostáva.
Napísať odpoveď