Myslím že ich skôr zaujme to, ako si to vyargumentuješ ako jediné meno. Kľudne napíš justin bieber, ale ak dáš dobrý dôvor prečo práve on a nie ghandí tak zaujmeš
Rozhodne to musí byť niekto, koho dobre poznáš. Niekto, o kom vieš aj detailné informácie. Bol by, podľa mňa, trapas, ak by si uviedol napríklad nejakého vedca a človek, ktorý ti tam bude klásť otázky, ťa zrazu prekvapí tým, že bude o ňom vedieť viac ako ty. Teda sa priprav na prípadnú konfrontáciu. Skôr by som zvolil človeka, ktorý je menej známy. Konkrétne ti povedať neviem. Možno naozaj niekto z tvojej rodiny. Tam si vieš veľmi ľahko povymýšľať hocičo.
presne kvoli tomu si na maturitach kazdy vyberal niekoho z rodiny, pretoze o nom komisia nevie nic a mozes o nom povedat co chces, dobre toho cloveka poznas, popripade si mozes aj nieco vymysliet a nikto ti nebude oponovat, ze to tak nie je ... co sa v pripade nejakej znamej osobnosti stat moze
imho, ich nebude na pohovore zaujimat vobec o kom budes hovorit, ide tam o to aby zistili tvoju uroven anglictiny ...
Rodičov, ale nie tak že ráno vstane odide do práce a skoro ho ani nevidíš
alebo samého seba, toto kebyže vyargumentuješ tak máš si myslím 100% úspech no ale netuším ako by som to argumentoval
Však môžeš povedať kohokoľvek, alebo pokojne aj to, že nemáš model. Ide o to, aby si si to vedel tých 5 alebo koľko minút vyargumentovať. Ostatné je irelevantné.