Hokejova extraliga

O športe...
Sagittarius
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Re: Hokejova extraliga 2011/2012

Príspevok od používateľa Sagittarius »

Cirkus Slovan: Prišiel, videl, zarobil... :D
Tomas0100
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Tomas0100 »

Sr*ť to to cela extraliga je zaplatena... Všetci stavili na Skalicu dnes, a ako to je zatial 3:1 prehravaju... Cele to smrdi. Ale nad slovanom vyhraju 10:0...
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

tak zatial je zilina ovela, ovela zivsia a sviznejsia, skalici to volajako nejde a zilina je dbre rozbehnuta, podla mna bude kanonada Ziliny pokracovat, skalicu v 1. tretine jednoznacne prestrielali :? ak sa Skalica nevzchopi, pricom hracov, ktori to dokazu na to maju vela, tak sa rozlucia so starym rokom nie len fiaskom ale nikto nebude verit ze liga nie je predana...a ako sa vravi..ako na novy rok..tak po cely rok... :)

//autoeditácia príspevku (30 Dec 2011, 17:37)
este som zvedavy na KE-MA
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Tomas0100: Preco by to smrdelo??? Este vcera som sa s kamaratmi rozpraval o tom, ze ako to dnes vidia. Zhodli sme sa, ze tento zapas sa neoplati tipovat a kamarat to ukoncil slovami, ze Zilina v Martine nehrala vobec zle a ze Skalica je plna euforie, takze sa da ocakavat vyhra Ziliny. V Kosiciach hra Martin, ktory tam nevyhral uz asi 15 rokov a pri kurz 6.9 na Martin je to lakava ponuka, pretoze sa sepka, ze hraci Kosic sa chcu zbavit Ihnacaka a chu spat vyhodeneho Cadu z Omsku, ktory s Kosicami nieco posledne sezony dokazal. Takze aby aj v tomto pripade nedoslo k prekvapeniu, okrem peknej vyhry v stavkovej to moze byt vyhra v podobe vyhodenia trenera Kosic.
Tomas0100
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Tomas0100 »

Vies prečo ? Lebo stavkove kancelarie len tak nenechaju aby sa ludia nabalili. A peniaze robia vela. SI pamatam ked košice tahali 4 zapasovu seriu prehier. Aj vtedy vsade znami,kamarati,aj na soc. sieťach podavali Kosice. Alebo ten vysledok ked nitra vyhrala po predlzeni nad skalicou. Kazdy len na Skalicu podaval...
Sagittarius
Guru
Guru

Ja som podal na Žilinu a Slovan a keby som mal viac na účte, podal by som aj viac určite.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Zaznam z neuznaneho golu z nedelneho zapasu extraligy medzi Martinom a Zvolenom. Gol podla zapisu nebol uznany pre posunutu branku...

//autoeditácia príspevku (03 Mar 2012, 0:19)
Dajte si cas 02:37, nenormalny gol Krisku v samostatnych najazdoch:
http://sport.huste.tv/hokej-zostrihy/hi ... trica.html

Bitka Baca vs Harvey:
http://sport.huste.tv/hokej-zostrihy/hi ... -baca.html
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

ja by som stavil aj posledny gros, ze kosice vyhraju seriu 4:0. v BA uz myslia na KHL a hraci vedia, ze si budu hladat novy klub (drviva vacsina)
Sagittarius
Guru
Guru

Ale zase sa môžu vo finále ukázať. Veď uvidíme. :) Veľa napovedia prvé dva zápasy...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

guess.whoo: To, ze bude daka KHL a ze vela z tych hracov moze odist zo Slovana nic nemeni na tom, ze sa hra o titul a to je pre kazdeho hraca to maximum ktore moze ziskat. Samozrejme je to len titul z nasej extraligy, ale aj tak. A taktiez ide aj o peniaze a premie, ktore budu mat slubene, u mladsich hracov moznost presadit sa do buducna..., takze aj ked to vidim vo vitazstvo Kosic, tak rozhodne by som nenapisal, ze to bude 4:0 pre Kosice.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

no vsak uvidime, dufam v opak, no som realista. s akymi pocitmi by si nastupoval ty?
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

guess.whoo.. už minimálne kvôli prémiám by som sa snažil, nech vyžmýkam slovan... a samozrejme je to posledná šanca, ako na seba upútať pozornosť zo strany potencionálneho budúceho zamestnávateľa..... :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

guess.whoo: S tymi najlepsimi pocitmi, ze sa zacina finale, sanca na zisk titulu, financnej premie a moznost presadenia sa a ziskania angazma do buducnosti.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

no ok beriem, mate pravdu. len keby som hral ja, tak by ma tak v hlbke niekde strasilo prave to, ze pridem o pracu..aj ked mam sancu na dobru premiu za titul..kazdopadne, nech vyhra lepsi (slovan) :D
garnier
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa garnier »

Rozmýšľam či vstaviť na prvý zápasa, ktorý sa hrá v Košiciach. Kurz je okolo 1.95 čo je veľmi solídne. Kurz na Slovan je okolo 3. Slovan nie je až taký dobrý team, ale Miro Šatan mu dal neskutočnú dávku elegancie a pridal veľkú kvalitu a skúsenosti. Neviem, čím to je - ale Miro Šatan (áno, jeden hráč) dokázal Slovan neskutočne naštartovať. Však si spomeňme, ako minulý rok otočila Dukla sériu z 3:0 na 4:3 v svoj prospech. Slovan je teraz silnejší, ale Košice sú Košice.

Myslím, že to určite nepodadne 4:0 pre košice. Slovan môže kľudne aj toto všetko celé vyhrať, ale predsa asi viac očakávame výhru Košíc, ktoré sú z roka na rok lepšie. Prvý zápas bude určite veľkým trhákom, a verím, že Košice vyhrajú (napriek tomu, že som z BA).

Mrzí ma, že Slovenská extraliga nie je propagovaná slovenskými médiami. To je také ťažké kúpiť vysielacie práva a vysielať to na STV 2? Prečo musí huste.tv suplovať chyby v Slovenskej televízii (ktorá je financovaná zo štástneho rozpočtu). Áno, sport1 vysiela SK extraligu len opäť česká stanica, ktorá sa ťažko hľadá na slovenských prímačoch. Obzvlášť, ak nie je zadarmo a je zaradená do spoplatneného balíku.
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Satan je pre mna pan hracov, za repre aj v NHL dosiahol velke veci, ale jeho hra v Slovane je velmi slaba a dokaze ho nahradit aj hrac z tretej formacie. Satan skor tazi zo svojho mena, skusenosti a hokejoveho rozumu, ale ci stoji za tie velke peniaze, tak to si az tak nemyslim. Ked si porovnam jeho a Palffyho, tak Palffy ma daleoo vacsi prinos pre muzstvo. Aj ked Palffy posobi ako hrac, ktory je analfabet a ledva povie tri plynule vety po sebe, jeho prinos pre muzstvo je neuveritelny, zacinajuc od osobnosti, vodcovstva, skusenosti, ale najma vynika hokejovym myslenim, citom pre hru a dokaze nie len skorovat, ale aj servirovat krasne prihravky. Palffy oslnoval vykonmi celu sezonu, o Satanovi nebolo ani oocut, ani nevynikal v zapasoch (ktore som videl osobne a aj v TV). Myslim, ze Satan ma svoje uz spocitane a skor sa mi zda, ze sa na lade trapi. Na Palffym bolo vidiet, ze ho hokej bavi, hra pre radost a ma obrovsku motivaciu a ut vyhravat. Satan mi pride nevyrazny, vozi sa po lade, obcas streli gol a podiskutuje s rozhodcami, ale viac nie.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

zase treba mysliet aj nato,ze slovan ma ovela vyrovnanejsi kader ako skalica. palffy ziari, lebo tam nema ziadneho hraca ktory by sa aspon trosku priblizoval jeho vykonnosti.
ale mas aj pravdu,cakalo sa od satana viac
etc.
Professional
Professional

Príspevok od používateľa etc. »

Ale Tak zase nie nadarmo sa mu hovorilo tichý zabijak (Ak si dobre pamätám..). Ale ako fanúšik KE verím že do chalani dotiahnú do zradného konca. Očakávam vyrovnanú sériu aj keď slovan skončil 3. po zč. nič to nemusí znamenať.Prvé dva zápasy veľa napovedia. Nech vyhrá lepší. (Samozrejme že KE :-D )
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Skalica mala slabsi kader v porovnani so Slovanom, ale Pallfy ziaril celkovo v celej lige a to nie len vo svojom druzstve, ale aj pri blazneni superovej obrany. O tom hovori aj kanadske bodovanie v ktorom ziskal Zigo 83 bodov, druhy Skoliak zo Skalice 62, za nim je treti Kulha, Hruska a Satan s 52 bodmi. Dost rozdiel, nie? A to Palffy odohral len 48 zapasov, Skoliak 54 zapasov, Kulha 83, Hruska 55 a Satan o zapas viac ako Palffy, teda 49.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Dnešné finále... to bol hokej ako z tretej ligy.. slovan aspoň niečo hral, avšak košice........ boli totálne mimo.

A kvôli tejto fraške som odmietol sex so 17r anjelikom... :aasmile10:
Napísať odpoveď