Tangá
Re: Tangá
Ano su aj rozne nohavicky,ktore nenechavaju viditelne ciarky na obleceni. Dat si bezsvove nohavicky pod neprehladne saty je v pohode a mnoho zien to preferuje z hladiska vyzoru s cielom pouzit vysoke nohavicky na stiahnutie brucha a pozadia. Ak ti to vyhovuje a povazujes to za spravne tak v pohode, ja pri vybere pradla nikoho nepresviedcam a kazdy si kupi co sa mu paci a v com sa citi pohodlne.
Kafiatko a urcite ti lekar povedal aj o infekciach pri menstruacii, ako sa prenasa mykoza a tak dalej.Beriem ze za polovicu pripadov moze zle spodne pradlo, ale su tu aj ine faktory.
Kafiatko a urcite ti lekar povedal aj o infekciach pri menstruacii, ako sa prenasa mykoza a tak dalej.Beriem ze za polovicu pripadov moze zle spodne pradlo, ale su tu aj ine faktory.
No ani nie tak zlý výber prádla ako to , že veľa slečien perie spodné prádlo pri nízkych teplotách a neprežehluje ho .. tým pádom všelijaké baktérie sa nezničia a potom sa čudujú že majú večné problémy... ale tak to som už hoooodne OTpetka89 napísal:
Nie vsetko ide prat na vysokej teplote,zalezi aj od farby a materialu. Malokto prezehluje a niektore kusky /tanga/ by bolo zlozite zehlit. Uz by stacilo k tomu, pravdu mas urcite a kusok pravdy mam aj ja. Ja si uz neviem predstavit,ze mam ciarky od pradla pod nohavicami.
V čom je zložité ich žehliť? Ide len o pôsobenie vysokej teploty.petka89 napísal:Nie vsetko ide prat na vysokej teplote,zalezi aj od farby a materialu. Malokto prezehluje a niektore kusky /tanga/ by bolo zlozite zehlit. Uz by stacilo k tomu, pravdu mas urcite a kusok pravdy mam aj ja. Ja si uz neviem predstavit,ze mam ciarky od pradla pod nohavicami.
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
tusim zacnem podnikat
nicitel bakterii, mam teplovzdusnu pistol 
Candida je huba a nie bakteria a u cloveka bez poruchy imunity ochorenia nevyvolava, problem s infekciami je hlavne z dovodu prehnanej hygieny dievcat a zmyvanie prirodzenej flory povrchov koze a sliznic. (namydleny prstek hocikam a podobne)